Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Poznań i okolice 2010

makofski

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ponieważ forum nie jest do tego, żeby sobie takie cenne informacje na priva wysyłać to wysyłam namiary na:

1. Instalatorzy (wod,kan, co) - Jurek 605042617

2. Wykończenie (kartongipsy, szpachle, malowanie itp) - Krzysiek 500187532

3. Elektryka i alarmy - Adam 606483423

4. Wykończenie (kartongipsy, łazienki, płytki itp) 609757633

to ja tez podam namiar na jednego fachowca: 606363917 - wykończeniówka ale w zasadzie od A-Z

Gębal - a masz zdjęcie jak wyglądają położone te płytki ??

Też się zastanawiam nad nimi do łazienki.

I ile jest w paczce m2??

Atika, w niedługim czasie będę miał zrobione to dam Ci znać. Daleko nie masz. Te płytki sprzedaję, ponieważ w aranżacji, którą mam, lepsze będą dłuższe (część, bo część zostaje w tym rozmiarze), a ponieważ kupiłem je dosyć dawno temu zwrot jest niemożliwy.

Witam

Mam do sprzeania 6 opakowań płytek z Paradyża NOCE NATURALE by My Way kolor Naturale. Format 9,8x59,8

Gębal, ja tez planuje je położyć na parterze, tyle ze raczej jestem zdecydowany na większe rozmiary.

Koniecznie daj proszę znac jakie są Twoje odczucia co do tych płytek - jakość, "prostość", efekt wizualny.

Fotk mile widziane :)

Pozdrawiam

Gębal - dzięki - fakt daleko nie mam ;)

Ja też myślałam o tych dłuższych i szerszych, ale będę kładła w nie za dużej łazience moich chłopaków - więc może te małe będą lepsze. Jeśli to nie problem daj znać z chęcią zobaczę.

lion - masz jakieś wiadomości co z naszymi szambami ??

Aga&Maciej - fajnie te płytki wyglądają. Do złudzenia przypominają dechy ;)

Lion - ja dzisiaj tam dzwoniłam, ale coś (ktoś) nas rozłączyło i więcej się nie dodzwoniłam :(

Mi praktycznie pasuje każdy dzień, dostosuję się - musiałabym tylko wiedzieć z 1-2 dni wcześniej by załatwić koparkę i dziurę wykopać.