Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Poznań i okolice 2010

makofski

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

UWAGA NA STOLARSTWO MACIEJ WACHOWIAK.PRZEŻMIEROWO.

Nie wyzwiazał sie z umowy,nie zwrócił zaliczki.Unikał kontaktu./choc teraz to juz nawet bym takowego nie chciała....

Zlekceważył wezwania rzecznika praw konsumentaTeraz składam do sądu(((

UWAGA NA STOLARSTWO MACIEJ WACHOWIAK.PRZEŻMIEROWO.

Nie wyzwiazał sie z umowy,nie zwrócił zaliczki.Unikał kontaktu./choc teraz to juz nawet bym takowego nie chciała....

Zlekceważył wezwania rzecznika praw konsumentaTeraz składam do sądu(((

Mam do was pytanie, chce budować dom z czerwonej cegły 25 pw ale powiedzcie mi jakie macie doświadczenia z photorerm 25, cegłami eder, unipor, oraz krotherm z cerabudu - podobno ten ostatni jest całkiem przyzwoity. A słyszałem opinie, że phorotherm przereklamowany dzięki za odpowiedzi i nadal będę wdzięczny jak polecicie mi ekipy budowlane Pozdrawiam

Mam do was pytanie, chce budować dom z czerwonej cegły 25 pw ale powiedzcie mi jakie macie doświadczenia z photorerm 25, cegłami eder, unipor, oraz krotherm z cerabudu - podobno ten ostatni jest całkiem przyzwoity. A słyszałem opinie, że phorotherm przereklamowany dzięki za odpowiedzi i nadal będę wdzięczny jak polecicie mi ekipy budowlane Pozdrawiam

Unipor miodzio! Nieprzepalony, niepokruszony, równiutki.

Ja mam Eder'a 25 i jest dobrze. Ani jedna sztuka nie była pęknięta, cegła równa.

Ps.

Czy macie namiary na ekipę od wylewek? Oczywiście tylko taką dobrą i tanią:)

widzę, że szukać się nie chce...

BRUK-BAU Sebastian Zwierzyński

603 609 731

wylewki zrobili bardzo ładne, ja płaciłem 24zł/m2 na gotowo z towarem...

możesz popatrzeć jeszcze za Porotonem Robena - również przyzwoita ceramika, a jako szczegół dodam, że komory są wzdłużnie ułożone, więc pewniejsza opcja przy mocowaniu kołków.

jestem właśnie na etapie wyboru ekipy i średnia cena z towarem za wylewki na gotowo (tj. z folią, styropianem, zbrojeniem, dylatacją itd. podsumowując klienta nic nie obchodzi) to 43 pln, a za samą robotę wychodzi 11 pln (+1pln za ułożenie styro + siatka ...), czyli z tego co wypisałem co obejmuje Twoja kwota 24pln?

jestem właśnie na etapie wyboru ekipy i średnia cena z towarem za wylewki na gotowo (tj. z folią, styropianem, zbrojeniem, dylatacją itd. podsumowując klienta nic nie obchodzi) to 43 pln, a za samą robotę wychodzi 11 pln (+1pln za ułożenie styro + siatka ...), czyli z tego co wypisałem co obejmuje Twoja kwota 24pln?

styro i folię sam układałem...

wiem, że za ułożenie styro biorą 1zł/m2

w mojej cenie była dylatacja, wylewka, zatarcie i towar...

zbrojenie rozproszone brałem tylko do garażu, tam gdzie była podłogówka dodawany był plastyfikator...

ok, tak właśnie obstawiałem,

ps. jakieś minusy dot. współpracy z bruk-bau?

minusów brak...

przede wszystkim słowni, ja umawiałem się wcześniej z 2 ekipami polecanymi z forum, i jakoś wszystkim zabrakło czasu...

p. Sebastian z Bruk-Bau przyjechał punktualnie, obejrzał budowę, spytał jakie są moje oczekiwania, wycenił i ustalił datę wejścia ekipy...

2 dni przed finałem przyjechał piasek i cement, ekipa punktualnie w danym dniu zjawiła się o 7 rano i skończyła o 18...