gosiaadam1719507256 20.01.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Esiak, czy polecani elektrycy robili coś u Ciebie z inteligentnego domu ? Czy sama elektryka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 20.01.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Esiak, czy polecani elektrycy robili coś u Ciebie z inteligentnego domu ? Czy sama elektryka ? ogólnie robią systemy inteligentne... u mnie była tylko elektryka i system alarmowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaremik1719509747 30.01.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 UWAGA NA STOLARSTWO MACIEJ WACHOWIAK.PRZEŻMIEROWO. Nie wyzwiazał sie z umowy,nie zwrócił zaliczki.Unikał kontaktu./choc teraz to juz nawet bym takowego nie chciała.... Zlekceważył wezwania rzecznika praw konsumentaTeraz składam do sądu((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaremik1719509747 30.01.2012 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 UWAGA NA STOLARSTWO MACIEJ WACHOWIAK.PRZEŻMIEROWO. Nie wyzwiazał sie z umowy,nie zwrócił zaliczki.Unikał kontaktu./choc teraz to juz nawet bym takowego nie chciała.... Zlekceważył wezwania rzecznika praw konsumentaTeraz składam do sądu((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vip321 01.02.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Mam do was pytanie, chce budować dom z czerwonej cegły 25 pw ale powiedzcie mi jakie macie doświadczenia z photorerm 25, cegłami eder, unipor, oraz krotherm z cerabudu - podobno ten ostatni jest całkiem przyzwoity. A słyszałem opinie, że phorotherm przereklamowany dzięki za odpowiedzi i nadal będę wdzięczny jak polecicie mi ekipy budowlane Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaadam1719507256 01.02.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Ja budowałem z EDERa 24, równiutki i dobrze się murowało. Słowa Majstra. Efekt końcowy - bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 01.02.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Mam do was pytanie, chce budować dom z czerwonej cegły 25 pw ale powiedzcie mi jakie macie doświadczenia z photorerm 25, cegłami eder, unipor, oraz krotherm z cerabudu - podobno ten ostatni jest całkiem przyzwoity. A słyszałem opinie, że phorotherm przereklamowany dzięki za odpowiedzi i nadal będę wdzięczny jak polecicie mi ekipy budowlane Pozdrawiam Unipor miodzio! Nieprzepalony, niepokruszony, równiutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcim 01.02.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Ja budowałem z EDERa 24, równiutki i dobrze się murowało. Słowa Majstra. Efekt końcowy - bardzo dobry. Ja mam Eder'a 25 i jest dobrze. Ani jedna sztuka nie była pęknięta, cegła równa. Ps. Czy macie namiary na ekipę od wylewek? Oczywiście tylko taką dobrą i tanią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.02.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Ja mam Eder'a 25 i jest dobrze. Ani jedna sztuka nie była pęknięta, cegła równa. Ps. Czy macie namiary na ekipę od wylewek? Oczywiście tylko taką dobrą i tanią widzę, że szukać się nie chce... BRUK-BAU Sebastian Zwierzyński 603 609 731 wylewki zrobili bardzo ładne, ja płaciłem 24zł/m2 na gotowo z towarem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcim 01.02.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 widzę, że szukać się nie chce... BRUK-BAU Sebastian Zwierzyński 603 609 731 wylewki zrobili bardzo ładne, ja płaciłem 24zł/m2 na gotowo z towarem... Dzięki:) Lepiej zapytać niż samemu błądzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lion 01.02.2012 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 widzę, że szukać się nie chce... BRUK-BAU Sebastian Zwierzyński 603 609 731 wylewki zrobili bardzo ładne, ja płaciłem 24zł/m2 na gotowo z towarem... z tą ceną na gotowo z towarem to wszystko ok?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lion 01.02.2012 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Mam do was pytanie, chce budować dom z czerwonej cegły 25 pw ale powiedzcie mi jakie macie doświadczenia z photorerm 25, cegłami eder, unipor, oraz krotherm z cerabudu - podobno ten ostatni jest całkiem przyzwoity. A słyszałem opinie, że phorotherm przereklamowany dzięki za odpowiedzi i nadal będę wdzięczny jak polecicie mi ekipy budowlane Pozdrawiam możesz popatrzeć jeszcze za Porotonem Robena - również przyzwoita ceramika, a jako szczegół dodam, że komory są wzdłużnie ułożone, więc pewniejsza opcja przy mocowaniu kołków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.02.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 z tą ceną na gotowo z towarem to wszystko ok?? a co ma być nie tak...? dodatkowo płatne zbrojenie rozproszone: 3zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lion 01.02.2012 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 jestem właśnie na etapie wyboru ekipy i średnia cena z towarem za wylewki na gotowo (tj. z folią, styropianem, zbrojeniem, dylatacją itd. podsumowując klienta nic nie obchodzi) to 43 pln, a za samą robotę wychodzi 11 pln (+1pln za ułożenie styro + siatka ...), czyli z tego co wypisałem co obejmuje Twoja kwota 24pln? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.02.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 jestem właśnie na etapie wyboru ekipy i średnia cena z towarem za wylewki na gotowo (tj. z folią, styropianem, zbrojeniem, dylatacją itd. podsumowując klienta nic nie obchodzi) to 43 pln, a za samą robotę wychodzi 11 pln (+1pln za ułożenie styro + siatka ...), czyli z tego co wypisałem co obejmuje Twoja kwota 24pln? styro i folię sam układałem... wiem, że za ułożenie styro biorą 1zł/m2 w mojej cenie była dylatacja, wylewka, zatarcie i towar... zbrojenie rozproszone brałem tylko do garażu, tam gdzie była podłogówka dodawany był plastyfikator... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lion 01.02.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 ok, tak właśnie obstawiałem,ps. jakieś minusy dot. współpracy z bruk-bau? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.02.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 ok, tak właśnie obstawiałem, ps. jakieś minusy dot. współpracy z bruk-bau? minusów brak... przede wszystkim słowni, ja umawiałem się wcześniej z 2 ekipami polecanymi z forum, i jakoś wszystkim zabrakło czasu... p. Sebastian z Bruk-Bau przyjechał punktualnie, obejrzał budowę, spytał jakie są moje oczekiwania, wycenił i ustalił datę wejścia ekipy... 2 dni przed finałem przyjechał piasek i cement, ekipa punktualnie w danym dniu zjawiła się o 7 rano i skończyła o 18... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lion 01.02.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 czekam właśnie na ich finalną wycenę, mam nadzieję, że będzie konkurencyjnie - w każdym razie dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcim 01.02.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 czekam właśnie na ich finalną wycenę, mam nadzieję, że będzie konkurencyjnie - w każdym razie dzięki za info Ja też dziś do Pana Sebastiana napisałem i czekam co odpowie. A jakie macie wylewki, ktoś ma antyhydratową? Opinie są różne, ciekawe jaka cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.02.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Bruk-Bau robi anhydryty Lafarge, ja miałem zwykła cementową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts