piotri 22.06.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Poszukuje sprawdzonego instalatora przydomowej oczyszczalni ścieków jak i samej oczyszczalni, osoby która pomoże w zgłoszeniu. Ktoś ma oczyszczalnie? Ile taka przyjemność kosztuje? Na razie mam jednego na "oku" ale cena wydaje mi sie wysoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 22.06.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 A ja mam pytanie "z innej beczki". Robiliście już rozliczenie - zwrot VAT ?? Ile czekaliście w Poznaniu i w jakim urzędzie. Przydałoby się jeszcze w tym roku kostkę położyć.... ale pewnie kasy się nie doczekam przed Nowym Rokiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 22.06.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 A ja mam pytanie "z innej beczki". Robiliście już rozliczenie - zwrot VAT ?? Ile czekaliście w Poznaniu i w jakim urzędzie. Przydałoby się jeszcze w tym roku kostkę położyć.... ale pewnie kasy się nie doczekam przed Nowym Rokiem.... po niecałym miesiącu mieliśmy zwrot kasy US Poznań-Wilda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejti30 22.06.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 atika my na chłapowskiego składaliśmy i tam sie czeka 4 miesiące - tak nam pani powiedziała - znaczy to ze w lipcu my powinnismy dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 22.06.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Esiak, Kejti dzięki. Esiak Twój wpis jest bardzo optymistyczny My składamy na Winogradach... zobaczymy jak będzie za terminem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 22.06.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Esiak, Kejti dzięki. Esiak Twój wpis jest bardzo optymistyczny My składamy na Winogradach... zobaczymy jak będzie za terminem. my złożyliśmy pod koniec grudnia 2011, w styczniu była już kasa na koncie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 22.06.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Poszukuje sprawdzonego instalatora przydomowej oczyszczalni ścieków jak i samej oczyszczalni, osoby która pomoże w zgłoszeniu. Ktoś ma oczyszczalnie? Ile taka przyjemność kosztuje? Na razie mam jednego na "oku" ale cena wydaje mi sie wysoka. ja kupowałem w firmie Haba z Grodziska Wlkp, oczyszczalnia działa z montażem kosztowała jakieś 10 tyś ale ja mam trudne warunki tzn wysoko wodę i glinę więc trzeba było dość dużo piasku i żwiru przywieźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Topaz-Wielkopolska 24.06.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Witam forumowiczów:yes:Poszukuję płytkarza oczywiście godnego polecenia. Proszę pomóżcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotri 25.06.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Zwrot VAT. Poznań Nowe miasto na Warszawskiej trwało trochę ponad 2 miesiące. ja kupowałem w firmie Haba z Grodziska Wlkp, oczyszczalnia działa z montażem kosztowała jakieś 10 tyś ale ja mam trudne warunki tzn wysoko wodę i glinę więc trzeba było dość dużo piasku i żwiru przywieźć. 10 tys, oj sporo. Ale sama oczyszczalnia HABA tania nie jest. A ile w tym kosztował żwir, z piaskiem a ile montaż pomijając cenę oczyszczalni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 26.06.2012 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 żwir jakieś 1500 i montaż 2000 zł reszta to oczyszczalnia jakieś 40 mb rury kanalizacyjnej 2 studzienki i 2 pompy no i oczywiście rozsączanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 26.06.2012 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 żwir jakieś 1500 i montaż 2000 zł reszta to oczyszczalnia jakieś 40 mb rury kanalizacyjnej 2 studzienki i 2 pompy no i oczywiście rozsączanie A montaż wykonywała ekipa z Haby czy jakaś inna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 26.06.2012 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 montaż ekipa z Haby trwało to 2 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotri 26.06.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 żwir jakieś 1500 i montaż 2000 zł reszta to oczyszczalnia jakieś 40 mb rury kanalizacyjnej 2 studzienki i 2 pompy no i oczywiście rozsączanie Dzięki za odpowiedź. Zadzwonie do nich i umówię się na wizję lokalna. Zobaczymy co zaproponuja u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoWLKP 26.06.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 montował ktoś odkurzacz centralny i ma sprawdzoną firmę do polecenia?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amyF 29.06.2012 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 czy odliczaliście vat od drzwi okleinowanych, bo w sumie drewniane to one nie są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agrafka1719506031 04.07.2012 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Sprzedam garaż blaszany w bardzo dobrym stanie. Wymiary 3mx4m. Dwa lata robił za składzik na budowie, a teraz nie jest już porzebny. Blacha ocynkowana bez śladów rdzy. Garaż stoi w Zalasewie koło Swarzędza. Chętnie pomogę przy załadunku. Cena konkurencyjna około 1000 zł do lekkiej negocjacji. kontakt 609689776. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lion 04.07.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Esiak, Kejti dzięki. Esiak Twój wpis jest bardzo optymistyczny My składamy na Winogradach... zobaczymy jak będzie za terminem. ja z US Winogrady 2x dostałem zwrot i za pierwszym razem trwało to prawie 4 msc (koniec roku przed gwiazdką), a za drugim razem ok 3msc, u kolegi wiem ze bylo podobnie z terminami, w kazdym razie zycze szybszych wyplat :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 04.07.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Dzięki lion. To może da się zgrać z projektem ogrodu który ma być na wrzesień i jeszcze przed "śniegami" zrobić pozbruk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lion 04.07.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Dzięki lion. To może da się zgrać z projektem ogrodu który ma być na wrzesień i jeszcze przed "śniegami" zrobić pozbruk. jak bylem w skarbowce na poprawkach, bo mi coś tam odrzucili z rozliczenia to zapytałem czy przez te korekty nie stracę miejsca na liście oczekujących i dodałem, ze na zajączka muszę mieć kasę, bo prezenty, bo jajka drogie i takie tam .. no i się wyrobili. o ile dobrze pamiętam to przelewy od nich wychodzą co 2 tygodnie w piątki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ezotrap15 12.07.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Witam wszystkich.Szukam kogoś do postawienia kabiny prysznicowej w kształcie koła z luksferów.Przeglądałem biała listę,podzwoniłem,ale niestety nikogo nie znalazłem.Moze znacie kogoś wartego polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts