Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Poznań i okolice 2010

makofski

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A ja mam pytanie "z innej beczki". Robiliście już rozliczenie - zwrot VAT ?? Ile czekaliście w

Poznaniu i w jakim urzędzie. Przydałoby się jeszcze w tym roku kostkę położyć.... ale pewnie kasy się nie doczekam przed Nowym Rokiem....

po niecałym miesiącu mieliśmy zwrot kasy :)

US Poznań-Wilda

Poszukuje sprawdzonego instalatora przydomowej oczyszczalni ścieków jak i samej oczyszczalni, osoby która pomoże w zgłoszeniu. Ktoś ma oczyszczalnie? Ile taka przyjemność kosztuje? Na razie mam jednego na "oku" ale cena wydaje mi sie wysoka.

ja kupowałem w firmie Haba z Grodziska Wlkp, oczyszczalnia działa z montażem kosztowała jakieś 10 tyś ale ja mam trudne warunki tzn wysoko wodę i glinę więc trzeba było dość dużo piasku i żwiru przywieźć.

Zwrot VAT. Poznań Nowe miasto na Warszawskiej trwało trochę ponad 2 miesiące.

ja kupowałem w firmie Haba z Grodziska Wlkp, oczyszczalnia działa z montażem kosztowała jakieś 10 tyś ale ja mam trudne warunki tzn wysoko wodę i glinę więc trzeba było dość dużo piasku i żwiru przywieźć.

10 tys, oj sporo. Ale sama oczyszczalnia HABA tania nie jest. A ile w tym kosztował żwir, z piaskiem a ile montaż pomijając cenę oczyszczalni?

Sprzedam garaż blaszany w bardzo dobrym stanie. Wymiary 3mx4m. Dwa lata robił za składzik na budowie, a teraz nie jest już porzebny. Blacha ocynkowana bez śladów rdzy. Garaż stoi w Zalasewie koło Swarzędza. Chętnie pomogę przy załadunku. Cena konkurencyjna około 1000 zł do lekkiej negocjacji. kontakt 609689776.

Esiak, Kejti dzięki. Esiak Twój wpis jest bardzo optymistyczny ;) My składamy na Winogradach... zobaczymy jak będzie za terminem.

ja z US Winogrady 2x dostałem zwrot i za pierwszym razem trwało to prawie 4 msc (koniec roku przed gwiazdką), a za drugim razem ok 3msc, u kolegi wiem ze bylo podobnie z terminami,

w kazdym razie zycze szybszych wyplat :]

Dzięki lion. To może da się zgrać z projektem ogrodu który ma być na wrzesień i jeszcze przed "śniegami" zrobić pozbruk.

jak bylem w skarbowce na poprawkach, bo mi coś tam odrzucili z rozliczenia to zapytałem czy przez te korekty nie stracę miejsca na liście oczekujących i dodałem, ze na zajączka muszę mieć kasę, bo prezenty, bo jajka drogie i takie tam .. no i się wyrobili.

o ile dobrze pamiętam to przelewy od nich wychodzą co 2 tygodnie w piątki.

• 2 weeks później...