Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Poznań i okolice 2010

makofski

Recommended Posts

Kochana Grupo,

coś tu cicho i niemrawo (pewnie przez te zmiany na forum)...

Potrzebuję pomocy!

Ponieważ nie doszłam do porozumienia z "moimi" dachowcami potrzebuję na gwałt cieśli i dekarza (albo obu w jednej osobie, firmie).

Proszę podajcie tu lub na priv namiary na swoich (polecanych).

Odgrzebałam ze skrzynki namiary od Jarka, mikiady, morta i spisałam wszystko co było podane na grupie, ale proszę o więcej....

W szczególności prośbę kieruję do Egona, monmark, TIA, Gośki73Wlkp pisaliście, że macie kogoś godnego polecenia:)

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

aniu - odnośnie zamków w drzwiach mąż i tak chciał wymieniać zamki w drzwiach wejsciowych bo stwierdził że nawet monterom okien nie można ufać więc zostaje porządne zabepieczenie drzwi przed obijaniem ich przez wykonawców różnych robót ....w większości prac i tak mój mąż będzie uczestniczył więc za duzo ludzi nie będzie w posiadaniu naszego klucza :)

myszonik - cieśla i dekarz w jednym wchodzi na budowe (mam nadzieje) w tym tygodniu - ponoc jest dobry ale wypowiedziec sie moge po zrobieniu przez niego dachu... niestety jest bardzo " rozrywany" - nas ledwo wmieścił i to na takiej zasadzie ze najpierw zrobi samą ciesiułkę a dopiero później będzie kładł dachówkę...

Dziękuję wszystkim za wsparcie w sprawie dachowców.

Ostatecznie nasza pierwotna ekipa jednak lekko uległa z rabatami my ulegliśmy z uwagi na nawał prac u wszystkich polecanych dachowców i podpisaliśmy z nimi umowę.

W zamian dzielę się (może się komuś na przyszłość przyda) zestawieniem, które zrobiłam na podstawie forum. Kolejność nieprzypadkowa, im wyżej na liście tym częściej dana osoba pojawiała się jako polecana lub była z czyjegoś polecenia.

Tomasz Surowiec 600278128

Krzysztof Dudziak 603444434

Pozdach – Marian Szmigiel 601794003

Walerian Przybyła 511285719

Henryk 607441975

Janusz Radziejewski 509400929

Jarosław Jaworski 609116816

Radek 516026552

Andrzej Gut 512101078

p. Zieliński 601830979

Marian Kuczyk 88711734

Grzegorz 693116007

Rafał Sławiński 605463482

Tomasz Walkowiak 665258012

Witam! Spieszę, by się pochwalić: od tygodnia kładziemy... płytki! Jestem bardzo szczęśliwa i chyba atakujemy rekord świata! Wychodzi na to, że wprowadzimy się szybciej niż zakładaliśmy - nie na Gwiazdkę, ale już w listopadzie. Wiem, wiem, ze tak szybko budować też niedobrze, ale w sytuacji przejściowej bezdomności takie argumenty schodzą na dalszy plan. Pozdrawiam i życzę dobrej pogody w cyklu budowania, bo to w dużej mierze zaważyło na tak pędkim ukończeniu naszego domu.

Myszonik - tak wogle - dobra robota z zebraniem wszystkich. Miałam kilka telefonów w swoim zeszycie, ale dzięki Tobie doszło kilka - będzie w kim wybierać.

Ja pamiętam że te 10 lat temu umawiałam się z nim ponad pół roku wcześniej.

yulia - gratulacje !!! Jak długo budujecie ?? jak duży domek ??

Ja chciałabym się zamknąć w 8-9 miesiącach - ale nie wiem czy to wykonalne....