Jarek EM08 24.01.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Grupo Miła! czy ktoś robił już może rekonesans i ma jakieś namiary na wykonawców wentylacji mechanicznej i/lub miejsca zakupu rekuperatora? Będę bardzo wdzięczna... Dla wszystkich poszukiwaczy Zaginionej Arki,... znaczy się Wykonawców Wentylacji Mechanicznej taki mały namiarek: WOMAT inż. Wojciech Kowalczyk 64-000 Kościan, ul. Balcera 22 tel. biuro 0 500 150 033 tel. kom. 0 509 213 868 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 24.01.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Kejtidzięki za namiary, muszę poszperać. Chodzi mi właśnie najbardziej o jakiegoś zmyślnego instalatora:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 24.01.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 O Jarku! tego mi było trzeba. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 24.01.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 co do kuchni to kuzyn robił u gościa który ma punkt na przeciwko pływalni Posnani i gdzieś na os. Pod Lipami ma zakład, jakiś czas temu były pozytywne opinie na temat stolarza z Lubonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 24.01.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 O Jarku! tego mi było trzeba. Dziękuję W domu znalazłem jeszcze jeden namiar (zbieżność nazwisk przypadkowa): Stanisław Kowalczyk 517 597 130 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejti30 24.01.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 amyF a podaj swoje namiary na kuchnie nie bądź wiśnia i dzięki za WM ja chętnie też pogadam z nimi - jestem dopiero na poczatku drogi ale zamierzam sie szybko uwinąć z budową i lubię mieć wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paprotnik19 25.01.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 paprotnik19 - witamy chociaż dość zaawansowani w budowie jestescie! mam pytanie - ile czekaliscie na wyschnięcie posadzek zanim zaczeliscie ocieplac i kłaść płyty? Posadzki wyschły nam po dobrym miesiącu,ale robiliśmy je póżnym latem.Potem byly szpachlowane ściany,a dopiero teraz ocieplamy i montujemy gk.Firma na którą sie zdecydowaliśmy miała dośc długi okres oczekiwania na wolny termin,a poniewaz ogladalismy ich poprzednie prace,zdecydowaliśmy się na nich poczekać,zresztą czas tez nas zbytnio nie goni z zakończeniem budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amyF 26.01.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 dzieki paprotnik19 za info - my tez teraz czekamy za firmą drugi tydzien, ale robią dobrze , poza tym pogoda taka nie bardzo bo nadal mrozy w nocy więc nie spieszymy sie teraz.... kejti30 - zwyczajowo namiary podaje sie na kogos sprawdzonego a ja goscia na oczy nie widzialam - a jak ci zle wykona to co? poczekaj troche a jak bede miala kuchnie dobrze zrobioną - albo chociaz z nim pogadam i zobacze ten projek to jak najbardziej podam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 26.01.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Czy możecie zdradzić gdzie kupowaliście klinkier na kominy? Interesuje mnie cegła-połówka. Dach kupuję w Dach-Budzie ale oni tam mają tylko całe cegły. Wiem,że najlepszy wybór jest w Bud-Marze ale i najdrożej. A gdzie jeszcze mogę go kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Egon 26.01.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Czy możecie zdradzić gdzie kupowaliście klinkier na kominy? Interesuje mnie cegła-połówka. Dach kupuję w Dach-Budzie ale oni tam mają tylko całe cegły. Wiem,że najlepszy wybór jest w Bud-Marze ale i najdrożej. A gdzie jeszcze mogę go kupić? W Dom-Bud Plusie, przy Obornickiej, w Suchym Lesie. Cegła połówkowa, Wienerberger, model Pomerania. Mam z niej wymurowane słupy podpierające zadaszenie tarasu i kominy - fotki na stronie 31 tego wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 26.01.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 ci co stawiają strop z terivy, warto już teraz się zaopatrzyć, ja zakupiłem strop w grudniu, Konbet daje dobre upusty, z przechowywaniem nie ma problemu, bo wszystko schodzi z bieżącej produkcji, wystarczy tylko telefon tydzień przed dostawą, a by mogli zorganizować transport... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 26.01.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Czy możecie zdradzić gdzie kupowaliście klinkier na kominy? Interesuje mnie cegła-połówka. Dach kupuję w Dach-Budzie ale oni tam mają tylko całe cegły. Wiem,że najlepszy wybór jest w Bud-Marze ale i najdrożej. A gdzie jeszcze mogę go kupić? Ja nie pomogę, bo kupowałam z bud-maru, zależało mi na ręcznie formowanej. Słyszałam od moich dachowców, że duży wybór klinkieru CRH ma hurtownia Wesołek. Jakie ceny nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 26.01.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Budchem ma pełen wybór CRH i Terca Wienerbergera.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 27.01.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Poszukuję 2 chętnych na wspólne sprowadzenie szamb z Radomia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejti30 27.01.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Poszukuję 2 chętnych na wspólne sprowadzenie szamb z Radomia to ja jestem chętna, tylko w okolicach maja dopiero bym potrzebowała, może być też później (czerwiec-lipiec) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paprotnik19 28.01.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Czy możecie zdradzić gdzie kupowaliście klinkier na kominy? Interesuje mnie cegła-połówka. Dach kupuję w Dach-Budzie ale oni tam mają tylko całe cegły. Wiem,że najlepszy wybór jest w Bud-Marze ale i najdrożej. A gdzie jeszcze mogę go kupić? My naszą cegłę,(którą wykonawca potnie na połówki aby uzyskać z niej płytki do obłozenia ściany) kupowaliśmy właśnie w budmarze.Fakt nie mają tanio ale faktycznie mają chyba największy wybór,a i z realizacją zamówienia nie bylo problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Egon 28.01.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 W Bud-Marze mają najlepszą ekspozycję i ... tylko to. Wszystko można obejrzeć, dotknąć. Po wizycie w Baranowie rozbolał mnie brzuch. Na pytanie o rabat, pani tam sprzedająca podała mi kwotę, która była niższa od ceny katalogowej Wienerbergera aż o 2 grosze! Musiałem się mocno spinać, żeby nie parsknąć jej śmiechem w twarz. Podobnie było z wyceną dachówki. Za Robena chcieli krocie więcej niż zapłaciłem za Ruppa w Dach-Budzie. Polecam obejrzenie ekspozycji, zakupy odradzam, chyba, że ktoś śpi na kasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 29.01.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Rzeczywiście BudMar ceny ma kosmiczne a obsługa jest fatalna. Można tylko pojechać i pooglądać na żywo a później poszukać gdzieś indziej i taniej.Bud-Chem ma bardzo dobre ceny ale cegły połówkowe traktuje jako zakup produktów niestandardowych i musze zakupić całą paletę - czyli więcej niż potrzebuję.Dobrą cenę dostałam też w sklepie AleBudowa... Jeszcze nie zdecydowałam gdzie kupię ale wszystkim dziękuję za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 29.01.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 A to może nawiązując do tematu (bo na elewację będę jeszcze potrzebować) ktoś spotkał gdzieś (poza Bud-Marem) ręcznie formowany klinkier Vandersandena, najchętniej z opcją cięcia na miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
santia 29.01.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Witam! Mamy działkę w gminie Czerwonak, czy ktoś moze polecic osobę, która moze nam projekt zrobić? Najlepiej z okolic własnei Czerwonaka, ale moga byc okolice Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts