Egon 16.02.2011 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Aniu, a możesz tu lub na priv wrzucić jakieś foty jak ta kuchnia wyszła? Pan miał jakieś prezentacje swoich poprzednich dzieł? Bo tak kota w worku to nie bardzo.... Ja też bym poprosił ... bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_74 17.02.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 zrobie dzis zdjecia kuchni i wkleje lub podesle, znajde rachunek za kuchnie to podesle Wam pelne namiary do pana- pewnie bedzie latwiej wam sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paprotnik19 17.02.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 A ja tak patrze za okno i diabli mnie biorą.Dziś miał przyjechać znajomy ostrzelać domek kamerką termowizyjną(kierbud będzie ostatecznie odbieral ocieplenie dachu -niby wszystko ok.ale mamy mozliwość takiego sprawdzenia więc korzystamy).Niestety zadzwonił,ze ze względu na zaokienną aurę nie da rady dziś dotrzeć.I tak znowu dzień w plecy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 17.02.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 O! To jest dobry sposób żeby zmusić ekipę do staranniejszej pracy. To tak jak zapowiedzenie ekipie, że przyjedzie gościu na badanie stopnia ubicia pospółki. Taki bacik się na budowie często przydaje i warto go stosować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_74 17.02.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Oj Jarek, gdyby tylko ten bacik działał Ja zapowiedzilam swoim murarzom, że przyjedzi gośc sprawdzic jak ubili pospolke, przyjeli do wiadomosci "dobrze będzie szefowa"- usłyszałam i oczywiście musieli poprawiac, bo było zrobione fatalnie. Na kazdym kroku trzeba "fachowców" pilnowac. tez sprawdzimy kamerka jak ocieplony jest domek, jestem bardoz ciekawa czy wszystko ok szczegolnie, ze mamy ocieplony wełna a nie styropianem i jescze nie ma tynku, wiec jak bedzie cos nie tak mozna poprawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 17.02.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Na niektórych działa, a na niektórych nie. Ja moim zapowiedziałem (może tylko trochę za późno) i po przyjeździe pana sprawdzacza zrobiła się taka afera, że mnie w tym dniu szef ekipy znienawidził z całego serca... Ale co tam... To w końcu mój dom nie jego i muszę o swoje interesy dbać. Rozmawiając z fachowcami a tym bardziej z fahofcami trzeba być twardym a nie miętkim bo człowiekowi na głowę wlezą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaMaciej 17.02.2011 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 A ja tak patrze za okno i diabli mnie biorą.Dziś miał przyjechać znajomy ostrzelać domek kamerką termowizyjną(kierbud będzie ostatecznie odbieral ocieplenie dachu -niby wszystko ok.ale mamy mozliwość takiego sprawdzenia więc korzystamy).Niestety zadzwonił,ze ze względu na zaokienną aurę nie da rady dziś dotrzeć.I tak znowu dzień w plecy . A czy ja mogłabym poprosić o namiar na taką kamerkę.... też by sie postraszyło kogo trzeba;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lion 17.02.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 lion a jakie chcesz okna: plastiki czy drewno? jeśli plastikowe to serdecznie polecam Oknoplast w wykonaniu osławionego Forplastu z Gniezna. Opinie o nich na forum nie są przesadzone. Ja byłam bardzo zadowolona. dzięki za namiar Myszonik; będę brał plastiki, obustronny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 17.02.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 potwierdzam co pisze Myszonik - nie trać czasu na szukanie - tylko Forplast Gniezno - ja sprawdzałam różne oferty, oczywiście stanęło ostatecznie na Forlpaście Gniezno i jestem bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_74 18.02.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 egon i myszonikpodeslalam linka do mojej kuchnidajcie znak czy dotarlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_74 18.02.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 a ja kupowalam okna w suchyn lesie w firmie varianti tez jestem zadowolona, szybko i sprwanie, cenowo tez ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 18.02.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 czy Forplast montował wam okna w ocieplinie czy standardowo?ja czekam na jeszcze jedna ofertę, poza tym biorę pod uwagę Forplasta i Helińskiego (ceny zbliżone) szukam kogos kto mi zrobi projekt sieci wodociągowej, możecie kogos polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 18.02.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 szukam kogos kto mi zrobi projekt sieci wodociągowej, możecie kogos polecić? Sieci czy samego przyłącza ???? I gdzie dokładnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomclav 18.02.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 witajcie potrzebuję rzeczoznawcę majątkowego , macie kogoś taniego do polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 18.02.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 egon i myszonik podeslalam linka do mojej kuchni dajcie znak czy dotarlo czy ja też mogę prosić o linka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monmark 19.02.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Mam w planie zrobienie tarasu z bruku klinkierowego na 99,9%. Ale to na razie pieśń przyszłości, bo na początku marca będą mi dopiero okna wstawiać. my to byśmy latem robili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monmark 19.02.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Ja mam obecnie z poz-bruku. Może nie to samo - ale jest dobrze położony i od 6 lat bezobsługowy. Jestem zadowolona.ale jest robiony taras na sucho? nie na wylewce betonowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monmark 19.02.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Prawie jak porodzie- ktora przezyla ta wie o czym mowie hehe, no ja przeżyłam i kolejny czeka mnie w czerwcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monmark 19.02.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 atikaaa, tak doczytałam już szczegóły Twojego tarasu....miałaś jakąś ekipe poleconą czy wzięłaś tam gdzie kupowałaś bruk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 19.02.2011 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 atikaaa, tak doczytałam już szczegóły Twojego tarasu....miałaś jakąś ekipe poleconą czy wzięłaś tam gdzie kupowałaś bruk? JA brałam ekipę którą poleciła mi firma u której kupowałam poz-bruk. Kupowałam w POZ-BRUK - to jest na skraju Poznań-Przeźmierowo, ale to było kilka lat temu. Firma nadal istnieje, ale nie wiem jak z ich wykonawcami. Aha - oczywiście panowie na całość pod tarasem zdjęli tą ziemię która była, nawieźli żwirek (piasek) i warstwowo 3 razy ubijali i utwardzali zagęszczarką. Dopiero na to kostka. A suchy beton, tak jak pisałam tylko na brzegach, ale jakby była cienka warstwa na całości to pewnie też by nie zaszkodziło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts