ania_74 02.03.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 co do kominka- to wybor jest ogromny- wkład mona dostac od niespełna 3 tys do 12 Jesli planujecie wentylacje mechaniczna z rekuperatorem, trzeba zwrocic uwage na to aby do wkladu kominkowego bylo podlaczenie powietrza tylko z zewnatrz.Taki kominek nie moze pobierac powietrza z pomieszczenia. I to jest ograniczenie co do wkladu, a co za tym idzie i do jego ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monmark 02.03.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 planujemy wentylacje grawitacyjną, mamy już doprowadzenie powietrza z zewnątrz...interesują mnie bardziej kominki w tej dolnej grupie cenowej...wiem, ze jest duży wybór, dlatego pytam czy ktoś może coś polecić, może ma już sprawdzone, albo słyszał dobre opinie na jakiś temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 02.03.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 cóż, dobre jakościowo i w dobrej w miarę cenie są kominki norweskie Dovre.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laschlo 05.03.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Niezły wybór mają na http://www.kratki.pl ,Z niższej półki cenowej Dovre i Invicta.Te ostatnie ponoć też całkiem niezłe podwarunkiem,że nie kupujesz modelu rozprowadzanego przez którąś z sieci marketów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 05.03.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 potrzebny mi gruz na utwardzenie drogi, nie wiecie gdzie go tanio kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 05.03.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 potrzebny mi gruz na utwardzenie drogi, nie wiecie gdzie go tanio kupić? z tego co wiem to firma Eko-Zec handluje gruzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 05.03.2011 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 potrzebny mi gruz na utwardzenie drogi, nie wiecie gdzie go tanio kupić? Nie wiem/nie pamiętam po której stronie Poznania sie budujesz, ale w Dąbrowie w żwirowni można kupić tłuczeń - cena chyba całkiem rozsądna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 06.03.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Jaki kupujecie styropian i gdzie? Chciałam grafitowy 0,31 Austrotherm - jesienią ceny na allegro były na poziomie 170zł/m3... teraz ok. 200zł.. może macie jakąś dobrą hurtownię w Poznaniu. Wykonawca powiedział mi że yetico jest ok... ale trochę się obawiam bo z tymi styropianami to wielka loteria jak zdążyłam się zorientować.. nawet w ramach jednej firmy pojawiają się różne partie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 07.03.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Jaki kupujecie styropian i gdzie? Chciałam grafitowy 0,31 Austrotherm - jesienią ceny na allegro były na poziomie 170zł/m3... teraz ok. 200zł.. może macie jakąś dobrą hurtownię w Poznaniu. Wykonawca powiedział mi że yetico jest ok... ale trochę się obawiam bo z tymi styropianami to wielka loteria jak zdążyłam się zorientować.. nawet w ramach jednej firmy pojawiają się różne partie. Cześć. Hurtowni jeszcze nie "przerabiałam", ale polecany jest też styro Genderka: http://www.genderka.pl/pl/galeria/8/styropian-eps-032-fasada-extra.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
falco.kf 07.03.2011 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 potrzebny mi gruz na utwardzenie drogi, nie wiecie gdzie go tanio kupić? poszło na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 07.03.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Witaj Jeżeli poszło na PW, to nie musisz tu o tym pisać... Poza tym, pisanie na PW jest niezbyt mile widziane, bo inni potencjalnie zainteresowani forumowicze nie mogą na tym skorzystać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
falco.kf 07.03.2011 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Okej okej.... już biję się w pierś, posypuję głowę popiołem, a jeśli trzeba, to i kwiaty w zębach przyniosę Wklejam oryginalny tekst: Cześć, jeśli potrzebujesz gruz, to osobiście polecam 2 dostawców: 608 584 675 - p. Michał, lub 604 264 267 - p. Bolek Nie wiem jakie ceny mają obecnie, ale w ubiegłym roku były one bardzo... 'przyjazne'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 07.03.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Jaki kupujecie styropian i gdzie? Chciałam grafitowy 0,31 Austrotherm - jesienią ceny na allegro były na poziomie 170zł/m3... teraz ok. 200zł.. może macie jakąś dobrą hurtownię w Poznaniu. Wykonawca powiedział mi że yetico jest ok... ale trochę się obawiam bo z tymi styropianami to wielka loteria jak zdążyłam się zorientować.. nawet w ramach jednej firmy pojawiają się różne partie. ja Austrotherm kupowałem właśnie przez allegro http://allegro.pl/styropian-austrotherm-eps-031-fasada-premium-i1467926456.html bez problemów wszystko zgodnie z ustaleniami towar dobrej jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 07.03.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 brachol - dziękuję, też u tego Pana już sprawdzałam i ktoś mi go już polecał. Zastanawiam się tylko czy warto płacić za Austrotherm czy brać polecany przez wykonawcę Yetico.. o którym nic nie słyszałam. Czy ktoś coś wie o tym styropianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 07.03.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 o Yetico nic nie wiem natomiast Austrotherm miał wszystkie płyty równe i dobrze się robiło nie trzeba było potem zbytnio piankować, płyty nie były odkształcone ani krzywe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 09.03.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Poszukuję namiarów na kopaczy studni... Nie potrzebuję namiarów na speców przyjeżdżających z wielką wieżą wiertniczą, bo przy wysokim poziomie wody na działce wkopanie paru kręgów zaspokoi moje wodne potrzeby. Jak ktoś ma, to niech da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 09.03.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Ja jeszcze studni nie robiłam ale kiedyś spisałam już namiary na "studniarzy":- p.Kaczmarek (Mosina) tel. 501 058 225- Bartosz Pawłowski 697 695 939- p.Świdurski 602 486 660 niski poziom wód gruntowych wcale nie musi oznaczac ze studnia wystarczy na 2 m... ja tez mam niski i wszyscy mowili mi ze i tak trzeba zejsc nizej bo woda jest bardzo zanieczyszczona na niskim poziomie (chcialam tylko wode do celow gosp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 09.03.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 p. Kaczmarka polecam, wiercił u mnie studnie, 13m, szybko, sprawnie i nie drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 09.03.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Gdzie zamawialiście drzwi zewnętrzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 09.03.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Poszukuję namiarów na kopaczy studni... Nie potrzebuję namiarów na speców przyjeżdżających z wielką wieżą wiertniczą, bo przy wysokim poziomie wody na działce wkopanie paru kręgów zaspokoi moje wodne potrzeby. Jak ktoś ma, to niech da... u mnie przyjechał Cat i w chyba 3 godziny wkopał z 8 kręgów dalej już nie sięgał łyżką z tego co pamiętam to na jesień sąsiad Marcin przenosił swoją studnię też przy pomocy Cata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts