lesz 06.04.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 a bo pewnie postanowiły zastrajkować a na poważnie - u mnie też ich nie ma... i ładnego niebieskiego linka do dziennika i komentarzy nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 06.04.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Jak to się nie wyświetlają, skoro się wyświetlają...? http://img14.imageshack.us/img14/1019/esiak.png no to why ja ich nie widzę...? i to tylko na grupie... na forum jest ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lion 06.04.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Ja tam swoich murarzy nie polecę. Nie ma im nic konkretnego do zarzucenia, ale jednak pod koniec współpraca była coraz bardziej męcząca i z ulgą ich pożegnałam... lion pochwal się jak postępy? mam wieńce wylane i wymurowane szczyty, także po pięterku już można śmigać teraz czekam na wejście cieśli no i od nowa latam za dachówkami, bo wszystkie oferty z hurtowni straciły już ważność; w międzyczasie na dole będą stawiać działówki; po zimie w końcu jest co podziwiać, bo wszystko szybko rośnie w oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 06.04.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Jarek mi też sie nie wyświetlają Atika moi murarze na razie ok, ale do końca jeszcze dużo zostało więc polecać jeszcze nie mogę u nas dziś chudziak i przerwa do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 06.04.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 mam wieńce wylane i wymurowane szczyty, także po pięterku już można śmigać teraz czekam na wejście cieśli no i od nowa latam za dachówkami, bo wszystkie oferty z hurtowni straciły już ważność; w międzyczasie na dole będą stawiać działówki; po zimie w końcu jest co podziwiać, bo wszystko szybko rośnie w oczach Co do dachówek - to mam właśnie aktualizację Nelskampa - poprzednia oferta z październik - i całość tańsza o 60zł. potaniały o kilka groszy gąsiory i trochę kominki wentylacyjne. Sama dachówka podrożało o 4 grosze na m2 Suma sumarum jest taniej. To tak na pocieszenie. Ciekawe jak jest u innych producentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 06.04.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Jarek mi też sie nie wyświetlają Atika moi murarze na razie ok, ale do końca jeszcze dużo zostało więc polecać jeszcze nie mogę u nas dziś chudziak i przerwa do poniedziałku Badałaś ubicie piasku ?? A kto u Ciebie buduje ?? ktoś z białej listy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 06.04.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 atika: zbadaj te zagęszczenie gruntu, drogie to nie jest, a będziesz miała pewność, że jest oknamiar na pana Witka był tu wiele razy podawany, dzwoń i się umów, facet jest bardzo elastyczny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moneta 06.04.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Sprzedam garaż-blaszak 3*5m, kupiony nowy na początku 2010 roku.Odbiór i demontaż osobisty.Okolice Kościana, cena 800zł, telef 691685847 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 06.04.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 atika: zbadaj te zagęszczenie gruntu, drogie to nie jest, a będziesz miała pewność, że jest ok namiar na pana Witka był tu wiele razy podawany, dzwoń i się umów, facet jest bardzo elastyczny.. Ja będę badać - a namiar sama wklejałam bo lipka pytała - i dlatego Ją pytam czy zrobiła badanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 06.04.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 heh no to wszystko gra... ktoś kupował niedawno stal? np HEA lub HEB? po ile za kg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 06.04.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 atika w końcu badaliśmy metodą domową, zwłaszcza że widzieliśmy jak było ubijanea budują u mnie murarze, aż z Gizałek z polecenia znajomychna razie z budowaniem ok, jedyna niedogodność to budowanie na słowo bez umowy, bo u nich "słowo droższe niż pieniądze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 06.04.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 też szukam Heba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 06.04.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 lipka71: HEB lub HEA możesz dostać w centrozłomie, mi oferują HEA za 2,80 netto za kg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 06.04.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Esiak dzięki za info, ciekawe ile może ważyć takie 4.5 m a dowiadywawełś sie w jeszcze innych miejscach? i czy to cena z transportem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 06.04.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 lipka71 już ci mówię, HEA waży 60kg/m a HEB: 83kg/m transport niby w cenie, chyba że chciałbym auto z większym dźwigiem, który by te belki dał od razu na strop... zwykły HDS w małych autach, tylko Ci to rozładuje, ale nie podniesie już na wysokość, a moja belka 5m będzie ważyć 300 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 06.04.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 kupowaliście może ostatnio bloczki bk 12stki na ścianki działowe? gdzie i jakiej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monmark 06.04.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Ja też swojego murarza nie polecę...i to nie ze względu na jakość jego prac - bo do niej nie mamy zastrzeżeń, tylko ze względu na tempo. Jest dla mnie nie poważnym, jeśli ktoś przyjeżdża na budowę pracować, siedzi cały dzień krzyżówki rozwiązuje i w ciągu całego dnia przybija 4 deski...w głowie mi się nie mieści, żebym ja musiała kogoś do pracy motywować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 06.04.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 kupowaliście może ostatnio bloczki bk 12stki na ścianki działowe? gdzie i jakiej cenie? Budchem 3zł netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 06.04.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Budchem mi zaproponował 3,6 netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 06.04.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 hmm... ceny podnieśli? ja co prawda towar zamawiałem w styczniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts