Esiak 14.04.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 od dźwięku...dlatego daje się specjalny styropian rozprężny np: TermoOrganica SUPERAKUSTIC podłoga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 14.04.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 No że od dźwięku to się zgodzę, to logiczne. A nie wiedziałam, że są na to specjalne styropiany. Idę czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 14.04.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Wiem, że ktoś z Was korzystał z usług pana Jacka Mazura (niestety jest tak późno, że ze zmęczenia nie mogę znaleźć odpowiedmniego postu:)) Czy możecie napisać jak wrażęnia ze współpracy? Muszę podjąć ostateczną decyzję odnośnie instalatora i się waham. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 14.04.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 lion - chciałam jeszcze raz podziękować za namiary na ekipę. Wszystko dogadane. Ruszamy we wtorek - zaraz po świętach !!! huraaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lion 14.04.2011 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 atika: no właśnie kierownik dziś stwierdził, że dobrze jak kolejna budowa rusza mu z ekipą godną zaufania :] jak będziesz chciała namiar to mam mocną drużynę cieśla + dekarz; p. Zbyszko odebrał dziś więźbę, więc może opinie wyrazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.04.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 dobra, podaje ceny dla zainteresowanych na wełnę i styropian:- styropian Genderka Fasada Extra 0,032 152 zł netto /m3- wełna Megarock rolka 0,039 gr. 20cm - 20zł/m2 netto- wełna Rockmin płyta 0,039 gr 5cm - 5zł/m2 netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.04.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 ta Genderka co podałem ma lepsze parametry od Fasady Gold TermoOrganica, porównywalna z Fasada Platinum...cena chyba dobra..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 15.04.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Esiak - cena na genderkę bardzo dobra. Ja też słyszałam, że Genderka jest dobrym materiałem, o bardzo dobrych parametrach, a sporo tańszym od Termoorganiki Platinum. Jeśli chciałabym kłaść wełnę to zawsze muszę tą z rolki + płyta ?? Lion - dzięki za cieślę - ale kładziemy gotowe wiązary. A na dekarza jakby co przyjmę - mam jednego wstępnie dogadanego, ale jeszcze nic pewnego. Z kierbudem p. Zbyszkiem spotykamy się jutro, ale telefonicznie jesteśmy dogadani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.04.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 atika: rolka + płyta to na ocieplenie dachu zazwyczaj się stosuje, rolka pomiędzy krokwie, płyta na... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 15.04.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 atika: rolka + płyta to na ocieplenie dachu zazwyczaj się stosuje, rolka pomiędzy krokwie, płyta na... Myślałam, że piszecie o wełnie na elewację. Ja nie ocieplam dachu. Mam parterówkę. Nieużytkowe poddasze. Drewniany strop. Planuję na stropie rozrzucić ok. 40cm granulatu wełny. I zastanawiam sie czy dać jeszcze z 10cm pomiędzy podwieszany sufit z nidy a deski stropowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.04.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Myślałam, że piszecie o wełnie na elewację. Ja nie ocieplam dachu. Mam parterówkę. Nieużytkowe poddasze. Drewniany strop. Planuję na stropie rozrzucić ok. 40cm granulatu wełny. I zastanawiam sie czy dać jeszcze z 10cm pomiędzy podwieszany sufit z nidy a deski stropowe. a jaką masz grubość belek stropowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 15.04.2011 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 ta Genderka co podałem ma lepsze parametry od Fasady Gold TermoOrganica, porównywalna z Fasada Platinum... cena chyba dobra..? Na Gendrekę cena dobra. Wełny cena taka jak wszędzie. A jak z transportem z Twojego źródła? gdzie to w ogóle jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 15.04.2011 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 a jaką masz grubość belek stropowych? Z tego co widzę na przekroju wiązara to 12cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejti30 15.04.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Na Gendrekę cena dobra. Wełny cena taka jak wszędzie. A jak z transportem z Twojego źródła? gdzie to w ogóle jest? no wlasnie jakie źródło? bo ja bede tez potrzebowac ale gdzies w okolicach sierpnia dopiero, a macie jakies namiary na hurotwnie ze styro? chodzi mi o dystrybutora termoorganiki, albo genderki wlasnie bo nie za bardzo moge znalezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.04.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Kejti30: priv please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.04.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Na Gendrekę cena dobra. Wełny cena taka jak wszędzie. A jak z transportem z Twojego źródła? gdzie to w ogóle jest? a jest to w Poznaniu, dowóz w cenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 15.04.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 a jest to w Poznaniu, dowóz w cenie... to ja też poproszę na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 16.04.2011 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 to i ja namiar poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 16.04.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Mam do sprzedania ok 50-60 stempli stropowych + solidne drewniane podpory pod strop. Miejsce do odbioru Chomęcice k/Poznania.Info na Priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 16.04.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 no wlasnie jakie źródło? bo ja bede tez potrzebowac ale gdzies w okolicach sierpnia dopiero, a macie jakies namiary na hurotwnie ze styro? chodzi mi o dystrybutora termoorganiki, albo genderki wlasnie bo nie za bardzo moge znalezc ja termoorganikę brałam od nadstagi, ale to była mała ilość na ocieplenie lukarn, więc nawet nie szukałam gdzie indziej. też około sierpnia będę potrzebować termoorganikę na cały dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts