Egon 26.04.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Liliana28, jesteś na FM tylko po to, by polecać firmę Dachfox . Daruj sobie tę reklamę i nie zaśmiecaj nam grupy, bo tutaj nikt nie jest w ciemię bity i doskonale wie, jak należy traktować referencje takich "kilkupostowców" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 26.04.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Egon: dobrze powiedziane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 26.04.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Egon - to samo miałam napisać Przy okazji - Melduję wykonanie zadania dziennik założony choć na grupie nie widzę go w podpisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 26.04.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 atika daj linka, bo w podpisach na grupie się niestety linki w sygnaturkach nie pojawiają...Edit: już mam to zareklamuję,a cohttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?178374-Szarak-pod-lasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 27.04.2011 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Egon amFy macie już wykopki pod szambo? u nas dziś kopara kopała i muszę ją zamówić jeszcze raz na dzień przyjazdu szamba, żeby poprawiła, bo kurcze obsupuje mi się wykop i woda nachodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papisia 27.04.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 mam pytanie: jak połączyć panel z płytką nie uzywając listwy nakładanej (podłogowej), po prostu wizualnie nie podoba nam się. zastanawiamy się nad połączeniem za pomocą np korka, tylko wtedy trzeba by chyba przykleić panel... może ma ktoś takie doswiadczenia za sobą???? gdybysmy połozyli deskę pewnie problemu by nie było, bo deskę klei się do posadzki, ale przy drewnie boję się, że szybko się zniszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 27.04.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Czy ktoś może polecić mi jakiś prosty programik do tworzenia układu pomieszczeń - szykuję się do sprzedaży mieszkania i muszę rozrysować układ.. a jakoś na kartce mi nie wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 27.04.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 mikiada: może microsoft visio? można pobrać wersję testową: link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 27.04.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Esiak dziękuję.. pewnie i dobry ten program, ale mam służbowego kompa i poblokowane możliwości ściągania programów, nawet tego visio nie mogę na próbę ściągnąć bo trzeba się rejestrować. Jakieś inne propozycje? .. bo chyba pozostanie mi kartka, ołówek i linijka:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 27.04.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 mikiada: no to jak nie możesz ściągnąć nic, to jak cokolwiek zainstalujesz...?jaki masz system operacyjny? masz pakiet offica...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 27.04.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 czasami coś ściagam:) jak nie trzeba się rejestrować.. tak mam offica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 27.04.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 mikiada: chyba damy rade obejść Twoje "ograniczenia"... chwilka z przyjacielem Google i to wynik: rysowanie planu mieszkania online Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 27.04.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Esiak - jesteś wielki! dziękuję.. a visio też ściagam.. jakoś sie zarejestrowalam na priva na wersje trial..Jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc. Biorę się za rysowanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 27.04.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 visio jest rewelacja (jak na program microsoftu), tam możesz tworzyć na prawdę rożne rysunki, czy to schematy, czy plany budynków, pomieszczeń, schematy organizacyjne, sieci, wykresy itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Egon 27.04.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Egon amFy macie już wykopki pod szambo? u nas dziś kopara kopała i muszę ją zamówić jeszcze raz na dzień przyjazdu szamba, żeby poprawiła, bo kurcze obsupuje mi się wykop i woda nachodzi Lipka, proszę, nic nie mów o wykopach pod szambo Jeden jedyny raz chciałem być akuratny w każdym calu i nie robić czegoś na ostatnią chwilę. Obawiając się, że mogą być problemy z koparkowym po świętach, zamówiłem sobie drążenie jamy już w ubiegły piątek. Ponieważ ziemia zaczęła się ostro obsuwać, nagle z odległości 1,5 m od domu zrobiło się 0,5 m do ław. Efekt był taki, że po konsultacji z KierBudem, musiałem kazać zasypać wcześniej wykopany dół, żeby przypadkiem krawędź garażu nie siadła. Syzyfowa praca, kasa w błoto, a raczej w glinę, która ostro wyjechała z dołu przed dom. Teraz mam koparkę umówioną na 12 w piątek, szambo przyjeżdża do mnie na 14. Zbiornik szybko do dołu, zasypać i po kłopocie. Ale stresu mnie to kosztowało ... A tak przy okazji, ile dajecie wełny na ocieplenie poddasza, 25 czy 30 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 28.04.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Egon i tak mamy jeszcze szczęście do dobrej pogody, nie wiem co by było gdyby padało kurcze u nas koparkowy w piątek też może być o 12, a szambo ma być już o 11, kombinujemyniby nasz dołek nie osypał sie mocno, ale mamy tam już jakieś 40cm wody, z łopatą tam raczej nikt nie wejdzie co do ocieplenia poddasza to u nas będzie chyba 30-35cm, jeszcze nie ma decyzjia wycinacie szczyty na ocieplenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 28.04.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 lipka - zadzwoń do Smirnowa - ja miałam od nich koparkowego - całkiem dobra cena a gościu naprawdę nieźle wywijał tą koparką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Egon 28.04.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 a wycinacie szczyty na ocieplenie? To znaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 28.04.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Atika cały czas ich koparkowy u nas robi, wczoraj kopał dół a w piatek właśnie może dopiero o 12 Egon zobacz tu http://forum.muratordom.pl/showthread.php?157129-Karii/page13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monmark 28.04.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 A tak przy okazji, ile dajecie wełny na ocieplenie poddasza, 25 czy 30 cm?my 25, o ile dobrze pamiętam to 15 między krowkie i 10 w poprzek na wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts