lion 26.05.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 atika: aparat zostawiłem w aucie :/, ale jakaś mała galeryjka do etapu szczytów jest na stronie Karola; zawsze możesz wparować i zobaczyć na żywo myszonik: dzięki za info; ciekawie czy ceny utrzymają stare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 27.05.2011 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 atika: aparat zostawiłem w aucie :/, ale jakaś mała galeryjka do etapu szczytów jest na stronie Karola; zawsze możesz wparować i zobaczyć na żywo myszonik: dzięki za info; ciekawie czy ceny utrzymają stare W sumie z obecnego miejsca zamieszkania mam "rzut beretem" A na stronkę wejdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amyF 27.05.2011 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Ilość większa, ale nie na tyle żeby brać ze strzegomia, już wstępnie kalkulowałam to cena transportu ok. 2000-3000. Chyba, że źle szukam. A może ktoś jest chętny na kostkę czy inne kamienne cuda ze strzegomia? ja planuje tarasy i dróżki z kostki granitowej - tylko jeszcze niewiem ile, ale jakby co to jestem chetna brac taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 27.05.2011 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 my tez kostkę granitową planujemy, tylko jeszcze nie teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaMaciej 27.05.2011 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 My też kostkę będziemy kłaść (ok 60 m2) i to już na lipiec mamy umówionego człowieka, ale kostki jeszcze nie mamy... możemy spróbować razem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Egon 27.05.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 lion, dzisiaj jadę po fakturę za SuperMatę, jeśli wszystko pójdzie OK i nie będzie nagłych niespodzianek ze zmianą ceny, podam wieczorem namiary. Dostałem takie ceny: 15 cm - 22,30 zł/m2, 10 cm - 15,21 zł/m2. Na taras planuję położyć bruk klinkierowy, o podjazdach jeszcze nie myślałem. Macie jakiś dobrych brukarzy do polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 27.05.2011 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 To proszę zainteresowanych kostką brukową podawać konkretne liczby (ilość, rozmiar) oraz kolor jak również planowany termin zakupu. I najlepiej zdjęcia towaru pokażcie, bo nie każdy to samo rozumie pod pojęciem kostki brukowej/granitowej. Jak zbierze się grupka uderzę do strzegomskich dostawców, zobaczymy czy się będzie opłacać transportować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 27.05.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 w Skałach mają kostkę granitową w rozmiarach: 4x6 (455zł/t) (8,5m2/t) (50zł/m2)8x11(430zł/t) (4,5m2/t lub 45m bieżących z tony) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 27.05.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 policzymy i podam później zapotrzebowanie na kostkę. Podobno tutaj mają w dobrej cenie http://www.kostka.pl/produkty.html może przy kumulacji zamówienia uda nam się coś wynegocjować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Egon 27.05.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 myszonik, możesz podać namiary do firmy, z której masz kominek?Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lion 27.05.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 proszę o podanie namiarów na ekipy od tynków, z których byliście zadowoleni - znalazłem jedynie namiary na Pana Kosmowskiego, ktoś ma jeszcze jakiś kontakt godny polecenia?szkoda, że nie ma tu opcji przeszukiwania tematu :E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 28.05.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 myszonik, możesz podać namiary do firmy, z której masz kominek? Z góry dziękuję. http://www.kominkiikominy.pl/ Z tego co się zorientowałam to już chyba pół forum u nich robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Egon 28.05.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Wielkie dzięki za namiary. A może dorzucisz jeszcze jaki masz model kominka (z płaszczem wodnym?) i ile to wszystko uczyniło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 28.05.2011 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Wielkie dzięki za namiary. A może dorzucisz jeszcze jaki masz model kominka (z płaszczem wodnym?) i ile to wszystko uczyniło? mój kominek to ten i z tym wkładem http://www.kominkiikominy.pl/galeria-kominkow-1-natan,d1742.html bez płaszcza wodnego. Cena ostateczna mniej więcej taka jak na stronie, zależy od wybranego kamienia i czy są dodatkowe prace montażowe. Najlepiej zaprosić ich na budowę na pomiar, przyjeżdżają gratis i wszystko można na miejscu ustalić, potem robią projekt już w Twoim wnętrzu i ostateczną wycenę. Polecam, kontakt miły, wszystko terminowo i zgodnie z ustaleniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Egon 28.05.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 myszonik, wielkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 31.05.2011 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 O a tu znów coś nie działa czy to Grupa tak zamilkła? Upałem ugotowani? czy stropy podlewają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 31.05.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 ja leję chudziaka... grupa rzeczywiście zamilkła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 31.05.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 oj gorąco, gorąco dziś było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 31.05.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 chudziak 4 razy był lany...mam nadzieję, że starczy... choć upał dzisiaj rzeczywiście był niesamowity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 31.05.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 no właśnie nie wiem jak to jest w te upały... czy nie bezpieczniej jest podlewać tylko rano i wieczorem...? w środku dnia duży szok termiczny, może czymś skutkować... podlać rano, przykryć folią (byle nie czarną) i podlać pod wieczór... może się mylę i wcale nie mam racji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts