Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa łódzka - polecane usługi i produkty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

Mam do sprzedania pozostałości z budowy, konkretnie deski (calówki), pozbijane blaty. Jest tego ok 1-2 m3. Odbiór Rosanów k. Zgierza. Kontakt: [email protected], tel. 695 883 945. Poniżej linki do zdjęc:

http://budowa.2b3.eu/20100601026.jpg

http://budowa.2b3.eu/20100601030.jpg

http://budowa.2b3.eu/20100601031.jpg

Z czystym sumieniem polecam ekipę Grześka Sierocińskiego 695 58 62 54. Robią ocieplenia, tynki i podbitkę.

Bardzo dobrze i rzetelnie robią :p .

Podobnie jak kropecka - Też ich odradzam!!! Podobnie jak inną osobę na forum wystawili mnie rezygnując w ostatnim momencie. Zupełnie niepoważna osoba!

Napisał MirkaM2

[quote name='Napisał MirkaM2

Z czystym sumieniem polecam ekipę Grześka Sierocińskiego 695 58 62 54. Robią ocieplenia, tynki i podbitkę.

Bardzo dobrze i rzetelnie robią .

Też ich odradzam! Podobnie jak inną osobę na forum wystawili mnie rezygnując w ostatnim momencie. Zupełnie niepoważna osoba!

I bądź mądry i pisz wiersze :bash:

Czy ja w mógłbym prosić kogoś inteligientnego żeby mi objaśnił sens tych wpisów ?!?!?!??

STANOWCZO ODRADZAM :

firmę hydrauliczną []"DAWI - INSTAL" RAFAŁ MICHALSKI, DAWID MICHALSKI z Łodzi z siedzibą ul. Zarzewska 7 m. 4 - niekompenencja i nierzetelność w każdym calu. Chciałbym ostrzec przed zlecaniem tej firmie jakichkolwiek usług, gdyz poprowadzona u mnie instalacja okazała się juz dwukrotnie awaryjną, połączenia rur zostały niedokręcone i pojawiły się wycieki wody na ścianach. Czeka mnie "prucie" dwóch scian i podłogi w świezo skonczonej łazience. Pan Michalski nie chce sie zgłosić by usunąć awarię i twierdzi ze nie daje gwarancji na swoje usługi. Po usłyszeniu info o awarii nie odbiera tel.

Witam,

na dzien dzisiejszy moge polecić ekipe od:

montazu instalacji hydraulicznej i c.o. p. Henryk P. 500 262 606

ekipę od kominków p. Paweł Z. 509 224 696

ekipe od dachów p. Adam F. 505068767, jego brat ma tartak, więc drewno też od nich braliśmy, wyszło tanio.

elektryka p. Leszek K. 605 767 202

koparka p. Leszek B. 515 185 239

426553613 - naprawdę tani gość od zabudów: meble nieskomplikowane, robił nam zabudowe.

502363965 - od alarmów ekipa

509555209 - Amadeusz studio mebli kuchennych (i innych)

607426878 - okna w koluszkach - tanio i sprawnie.

Salon Inspiro na brzezińskiej dla amatorów Paradyża, super kierownik sklepu, z którym można się dogadać.

422122597 - deante - aquarius, armatura łazienkowa, porządna firma, wszytsko profesjonalnie, na czas

601401533- fuks wykonczenia. Robią wszystko od a-z. U nas tylko wykonczeniówkę, u sąsiada wszystko.

669596767- galeria pieknego wnetrza - galeria z na serio wyszukanymi płytkami i innymi pieknymi rzeczami wykonczeniowymi dla domu. Trzeba zadzwonic i sie umowic na wizytę - tak działają, nie jest to market zaden, mała firma z pieknymi rzeczami do domu. Cenią się, ale mają powód.

505647590- glazurnicy. Jesteśmy bardzo zadowoleni z nich. Polecam serdecznie. Robią wszelkie zabudowy.

605767202- extra elektryk. p Leszek. Polecam w 100% Pełen profesjonalizm!

601930394- ekipa stawiajaca domy od a-z, z wykonczeniem ich. Robili budynek róg Rzgowskiej a Kurczaki - sala zabaw dla dzieci, apteka, bank tam się znajdują, można podjechać i obejrzeć. Są szybcy i dość tani.

600448925 i 601995271- meble plus - robią wszystkie wykonczeniowe rzeczy - meble, zbudowy, obudowy geberitów w drewnie itd., nawet skomplikowane, sa średni cenowo.

512391136 - stolarz - bardzo ladne rzeczy robi, wszystko super wyjasni, ale jest dość drogi. Robi wszystko. Nas na niego nie bylo stać, ale widzieliśmy jego prace.

604531235 - p. Tomek Montaż drzwi wewnętrznych, paneli itd..

667318614 - tynki wewnętrzne

602589448 - Mv metal - Schody p. Marian - cudeńka robi ze stali: http://www.mvmetal.pl

Skuszony rekomendacjami z Forum zamówiłem okna w Budvarze, biuro handlowe ze Rzgowskiej. Na decyzji zaważyły dobra relacja ceny do jakości, akceptowalny termin realizacji zamówienia, profesjonalizm obsługi ze strony polecanego pana Piotr Buśko. W dniu zadeklarowanym w umowie dotarło do mnie zamówione 15 okien. Dzień wcześniej na wiele godzin "utknęły" na kontroli jakości. Po dostawie ani jedno (z 15 sztuk) nie nadawało się do montażu ze względu na uszkodzenia, ponoć w transporcie. Zakwestionowane okna zabrano do fabryki, przeprosiłem umówionych na montaż speców od rolet zewnętrznych (prace miały być skorelowane w czasie), ekipę od alarmów i pozostałych wykonawców czekających na montaż okien. Okna miały dotrzeć dzisiaj (dokładnie dwa tygodnie później). Znów umówiona firma od rolet, zaplanowany montaż alarmu, wstrzymane prace przy elektryce, c.o., gazie, wylewkach, obróbce dociepleń... itd. I znów, mimo starań BH ze Rzgowskiej termin niedotrzymany a nowy nie znany. Kary umowne nie zrekompensują straty czasu - opóźnione okna plus nowe, dostępne terminy pozostałych ekip. Na razie mój poziom frustracji sięgnął zenitu. Ciąg dalszy współpracy z Budvarem opiszę, ku przestrodze potencjalnych zainteresowanych.

Michał

29.06.2010

Po 5 (słownie: pięciu) tygodniach opóźnienia jest szansa na montaż okien w najbliższy piątek. Aż się boję, żeby nie zapeszyć. Opóźnienia nadgonić się nie da, plany Bożego Narodzenia w nowym domu oddaliły się. Ponoć jest szansa na rekompensatę finansową wzrostu kosztów związanych ze zmianą ekip tynkarzy, wylewkarzy, gazownika, dociepleniowców i -obawiam się najbardziej- ekipy od wykończenia całości (gipsokartony, gładzie, glazura+terakota). Przy okazji jeśli możecie polecić sprawdzone ekipy z wolnymi terminami proszę o PW. Ciąg dalszy opiszę.

Witam,

potrzebuje kupić garaż blaszany, proszę o odpowiedzi (moze byc używany).

Pozwole sobie również polecić moich fachowców z których jestem w 100% zadowolony :

TYNKI GIPSOWE I POSADZKA Z MIXOKRETA (takiej roboty jeszcze niewidziałem) robili mi także poprawki po jakiejś niby "profesjonalnej firmie tynkarskiej"- POLECAM GORĄCO!!!- 502-302-670

p. Andrzej - Elektryk (kable położone równiutko) SUPER!- 781850505

p.Józef HYDRAULIK - troche trzeba przypilnowac ale materialy do dogadania- 507404842

Hurtownia materiałów z Piątku- ceny bardzo korzystne-negocjujcie - 607345993

Posiadam garaż blaszany 3x5. Do sprzedania pod koniec czerwca. 605 384667

Witam,

potrzebuje kupić garaż blaszany, proszę o odpowiedzi (moze byc używany).

Pozwole sobie również polecić moich fachowców z których jestem w 100% zadowolony :

TYNKI GIPSOWE I POSADZKA Z MIXOKRETA (takiej roboty jeszcze niewidziałem) robili mi także poprawki po jakiejś niby "profesjonalnej firmie tynkarskiej"- POLECAM GORĄCO!!!- 502-302-670

p. Andrzej - Elektryk (kable położone równiutko) SUPER!- 781850505

p.Józef HYDRAULIK - troche trzeba przypilnowac ale materialy do dogadania- 507404842

Hurtownia materiałów z Piątku- ceny bardzo korzystne-negocjujcie - 607345993

dzień dobry

jestem pracownikiem Fabryki Okien Szewpol plus właściciela marki VILLERGRAN.

jesteśmy producentem Stolarki okiennej w PCV drewna i aluminium, posiadamy wieloletnie doświadczenie w produkcji stolarki, szeroką paletę rozwiązań oraz profesjonalną obsługę.

zapraszam do przesyłania zapytań dotyczących wykonania stolarki.

Michał Dubel tel 605 596 956 mail: [email protected]