beatapp 31.01.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Skończyłam podsumowanie danych o polecanych facowcach czy firmach. Ponieważ jest to w formacie xls, to zainteresowanych proszę o informację wtedy prześlę na maila, pozdr. DA bede wdzieczna za liste: [email protected] pozdrawiam, BP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatapp 31.01.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 właśnie skończyłem hydraulikę jak by ktoś chciał kupić taniej 2 krążki 200m nie rozpakowanych z pudeł pex-ów wavin + rolka folii kracianej resztę co zostało dołożę (kształtki od kanalizacji, pex w mniejszych kawałkach, peszel itp.) proszę o kontakt (odbiór w Rąbieniu) jestem zainteresowana zakupem krazkow pexa, prosze o kontakt [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin-paw 31.01.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 CzescPonawiam zapytanie odnośnie składu budowlanedo i ekipy budowlanej w jednym z Aleksandrowa Łódzkiego " Twoja Chata". Czy ktoś miał coś z nimi wspólnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 02.02.2011 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 A ja z przyjemnością polecam szanownego Pana Grzesiczka który zajmuje sie budową płotów (różnych - siatka, płyty), pracami porządkowymi na działkach, obsadza też płoty Thujami, wycina stare drzewa, świadczy też usługi transportowe. (Auto z windą)Numer tel: 667 917 895Poniżej zdjęcia z prowadzonych prachttp://images50.fotosik.pl/590/acccc26db27e4dfcm.jpg http://images45.fotosik.pl/591/d349edd64200ec6fm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 02.02.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Czesc Ponawiam zapytanie odnośnie składu budowlanedo i ekipy budowlanej w jednym z Aleksandrowa Łódzkiego " Twoja Chata". Czy ktoś miał coś z nimi wspólnego? Cześć, cześć. Trochę to dziwne: jeden post, a ponawiasz zapytanie.... Ale odpowiem: nie miałam z nimi do czynienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin-paw 04.02.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Cześć, cześć. Trochę to dziwne: jeden post, a ponawiasz zapytanie.... Ale odpowiem: nie miałam z nimi do czynienia. Czesc. To nie jest pierwszy post tylko drugi . Pierwszy był w październiku bez odzewu ale widocznie nikt nie zna tej firmy. Tak czy owak dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 04.02.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Witajcie:)Zakończyliśmy już etap budowy to mogę podzielić się z potrzebującymi;) (albo szukającymi)Praktycznie mieliśmy szczęście, że wszystkie ekipy, które u nas dotychczas się pojawiały są godne polecenia:D Tylko pierwszego dekarza bym odradzała (napiszę tylko, że to p. Przemysław z Andrespola, gdyby ktoś trafił na takiego to na pw mogę podać szczegóły)murarz: p. Łukasz tel. 509 373 870 czysto, szybko, zgodnie z projektem, dokładnie, konkurencyjnydekarz: p. Mariusz tel. 512 462 262 sympatyczny, myślący, bezproblemowy (robił nam więźbę i dachówkę), tani tynkarz: p. Roman tel. 606 189 689 bardzo dokładny, robił u nas tynki cem-wap, ale robi też gipsowe, jedyna jego wada to taka, że robi powoli, ale za to taynki są tak gładkie, że chyba nie będzie już potrzebna gładź (a planowaliśmy)Hurtownia WEGA wszystko na telefon, transport szybko, konkurencyjni cenowo:)Wcześniej już polecałam geodetę: p. Mirosław Kowalczyk, tani, dokładny, słownyfirmę PLUS DACHY i p Sebastiana Barańskiego (ale on już tam nie pracuje, ma inną firmę, ktoś już polecał na forum) W PLUS DACHY kupowaliśmy dachówkę w marcu, bez problemu przeleżała w firmie do września transport na telefon, rozliczenie bezproblemowe, generalnie okABATEX do tej pory ok, zobaczymy jak będzie z regulacją i przy wymianie szyby, która już przyjechała uszkodzona, ale do tej pory nie zależało nam na wymianie, co zaznaczyliśmy w protokole odbioruFirmę od instalacji (pompa ciepła, hydraulika, ogrzewanie, rekuperacja) polecę (lub nie) jak zakończymy współpracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 07.02.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Chciałbym polecić sklep z farbamiAUTO PHU KONSTANTYNÓW ŁÓDZKI8-goMarca11601 272 454 Dystrybutor m.in. Tikkurili Fachowo doradzi, jeśli trzeba to czeka po zamknięciu sklepu i co ważne ma dobre ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 07.02.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Czesc Ponawiam zapytanie odnośnie składu budowlanedo i ekipy budowlanej w jednym z Aleksandrowa Łódzkiego " Twoja Chata". Czy ktoś miał coś z nimi wspólnego? Robili dla nas wycenę - niestety cena była kosmiczna. Ale płaci się za wykonanie "pod klucz" Jeśli chcesz oszczędzć to sam zajmij się logistyką budowy - nie jest to wcale trudne Chętnie pomogę z fachowcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamunia_naduni 08.02.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Skończyłam podsumowanie danych o polecanych facowcach czy firmach. Ponieważ jest to w formacie xls, to zainteresowanych proszę o informację wtedy prześlę na maila, pozdr. DA Witam, dołączam sie do prośby [email protected] Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasikonik10 10.02.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Witam, dołączam sie do prośby [email protected] Pozdrawiam! to i ja poproszę na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekcs 10.02.2011 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 to i ja poproszę na [email protected] ja tez poprosze [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaSzklanka 11.02.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Skończyłam podsumowanie danych o polecanych facowcach czy firmach. Ponieważ jest to w formacie xls, to zainteresowanych proszę o informację wtedy prześlę na maila, pozdr. DA ja już dawno po budowie, ale przymierzam się do wykańczania góry, więc jeśli można też poproszę [email protected] dziękuję pozdrawiam wszystkich forumowiczów z grupy łódzkiej ja budowałam 2004-2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.02.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Witajcie:) Zakończyliśmy już etap budowy to mogę podzielić się z potrzebującymi;) (albo szukającymi) Praktycznie mieliśmy szczęście, że wszystkie ekipy, które u nas dotychczas się pojawiały są godne polecenia:D Tylko pierwszego dekarza bym odradzała (napiszę tylko, że to p. Przemysław z Andrespola, gdyby ktoś trafił na takiego to na pw mogę podać szczegóły) murarz: p. Łukasz tel. 509 373 870 czysto, szybko, zgodnie z projektem, dokładnie, konkurencyjny dekarz: p. Mariusz tel. 512 462 262 sympatyczny, myślący, bezproblemowy (robił nam więźbę i dachówkę), tani tynkarz: p. Roman tel. 606 189 689 bardzo dokładny, robił u nas tynki cem-wap, ale robi też gipsowe, jedyna jego wada to taka, że robi powoli, ale za to taynki są tak gładkie, że chyba nie będzie już potrzebna gładź (a planowaliśmy) Hurtownia WEGA wszystko na telefon, transport szybko, konkurencyjni cenowo:) Wcześniej już polecałam geodetę: p. Mirosław Kowalczyk, tani, dokładny, słowny firmę PLUS DACHY i p Sebastiana Barańskiego (ale on już tam nie pracuje, ma inną firmę, ktoś już polecał na forum) W PLUS DACHY kupowaliśmy dachówkę w marcu, bez problemu przeleżała w firmie do września transport na telefon, rozliczenie bezproblemowe, generalnie ok ABATEX do tej pory ok, zobaczymy jak będzie z regulacją i przy wymianie szyby, która już przyjechała uszkodzona, ale do tej pory nie zależało nam na wymianie, co zaznaczyliśmy w protokole odbioru Firmę od instalacji (pompa ciepła, hydraulika, ogrzewanie, rekuperacja) polecę (lub nie) jak zakończymy współpracę. Do swojej listy TOP dopisuję jeszcze elektryk: p. Robert tel. 600 389 949 : sympatyczny, myślący, młody chłopak, z poczuciem humoru;) szybko, profesjonalnie i niedrogo:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ross 14.02.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Witam Na forum jestem nowy. Planuje budowe domu pietrowego z plaskim dachem i pojawilo sie pytanie czy odplyw z dachu zrobic grawitacyjny czy podcisnieniowy. Wiele sie o tym naczytalem i doszedlem do wniosku ze podcisnieniowy jest lepszy. Jednak nigdzie nie moge znalezc cen obu systemow, nie wiem o ile drozyszy bedzie system podcisnieniowy. Czy macie moze jakies doświadczenie w tej dziedzinie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 14.02.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Witam Na forum jestem nowy. Planuje budowe domu pietrowego z plaskim dachem i pojawilo sie pytanie czy odplyw z dachu zrobic grawitacyjny czy podcisnieniowy. Wiele sie o tym naczytalem i doszedlem do wniosku ze podcisnieniowy jest lepszy. Jednak nigdzie nie moge znalezc cen obu systemow, nie wiem o ile drozyszy bedzie system podcisnieniowy. Czy macie moze jakies doświadczenie w tej dziedzinie? Pozdrawiam proponuje zapytac na grupie lodzkiej, nie w polecanych produktach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elcukro 14.02.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 [Cytat Napisał ADorota Skończyłam podsumowanie danych o polecanych facowcach czy firmach. Ponieważ jest to w formacie xls, to zainteresowanych proszę o informację wtedy prześlę na maila, pozdr. DA jeżeli temat nadal aktualny to również poproszę na maila [email protected] Dzięki To ja też ładnie poproszę na [email protected] Jeśli jest taka potrzeba mogę wrzucić gdzieś na serwer do zciągnięcia dla pozostałych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maverdo 16.02.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Witam.Kupię używane stemple budowlane oraz używaną siątkę na ogrodzenie tymczasowe. Okolice Feliksina - Łódź Widzew pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkraw 17.02.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Okolice Andrespola my też okolice Andrespola tommiberry wysłałem Ci kontakt na architekta/kierownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 17.02.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 my też okolice Andrespola ja też z okolic Andrespola szukam namiarów na taniego a dobrego fachowca od kładzenia klinkieru - macie kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts