Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No to nie pomogę.

Ale jakby ktoś poszukiwał sprawdzonej ekipy do pokryć 'blachowych' to przekazuję kontakt - p. Remik 693 638 391.

a powiedz mi jak cenowo ten gość od blachy i czy robi blachę na rąbek

a powiedz mi jak cenowo ten gość od blachy i czy robi blachę na rąbek

Dla mnie cenowo jak najbardziej ok :cool: Oczywiście w odniesieniu ceny do jakości usługi. A co do szczegółów to najlepiej jak sam do niego zadzwonisz i podpytasz.

Witam wszystkich

Czy możecie polecić jakąs dobrą i tanią ekipe od kominków?

Chodzi mi o sprzedaż wkładu, montaż oraz zabudowę.

Za namiary warte uwagi będe wdzięczny.

Pozdrawiam

R.

Mam do sprzedania kibelek drewniany na czas budowy (mało używany). Sprzedam za 100 zł. Zainteresowanych proszę o kontakt na pw. Jest on do odbioru w Starowej Górze koło Łodzi.
Wczoraj odebraliśmy nasz certyfikat energetyczny - cena 200 +VAT

Jeśli jest ktoś chętny to prosze meldować.

poproszę o namiary

[email protected]

Grupo Pomocy!

Szukam ekipy dekarskiej.

Mogę polecić moich dekarzy robili mi dach, daszki nad tarasem i podbitki tel.516093029 Marcin.

Ogrzewanie oferuje mi wykonać firma Dekoran z Rogowa czy ktoś ma z nimi Jakieś doświadczenia?

Witam,

Szukam dobrego hydraulika do położenia kanalizacji ewentualnie co-cw, czy może ktoś polecić ?

Jakby ktoś mógł mi przesłać krążącą liste fachowców to byłoby super: [email protected]

Skończyłam podsumowanie danych o polecanych facowcach czy firmach. Ponieważ jest to w formacie xls, to zainteresowanych proszę o informację wtedy prześlę na maila, pozdr. DA

Ja też poproszę o te listę: [email protected]

Witam

Poszukuje sprawdzonej ekipy do stanu surowego z okolicy ozorkowa,

Moze orientujecie sie w skaładach budowlanych, w tej okolicy, które mozna polecić

Pozdrawiam

Paweł

Jak najbardziej polecam Centorbud!!!!!

Poszukuję pilnie solidnego elektryka do założenia osprzętu. Może u kogoś właśnie kończy pracę i jest godny polecenia?

Witam

U mnie jakies 3 tygodnie temu elektryk skończył pełna instalację razem z napędem bramy i domofonem i alarmem.

Zatrudniłem tego człowieka równiez z polecenia mojego kolegi i byłem bardzo zadowolony.

Dużo mi facet podpowiedział odnośnie rozłożenia gniazdek, włączników itp.

Pan Grzegorz Tomaszewski: 698644262