czakszak 24.01.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Dla zainteresowanych schodami firmy DRAWEX zamieściłem kilka zdjęć schodów w albumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.01.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Witam serdecznie. Przejrzałam wybiórczo kilkanaście stron i nie znalazłam, więc proszę o pomoc... chyba tu się i poleca i pyta? Czy możecie polecić dobrego parkieciarza, który chciałby ułożyć mozaikę przemysłową ( w miejscowości 20km od Łodzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bad 28.01.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Mili muratowicze jestem na etapie wyboru okien.zastanawiam sie nad trzema firmami sprzedajacymi okna:izoplast,ulibau-ulinscy,petecki.co byscie mi polecili? My wybraliśmy firmę Mielczarek ze Zduńskiej Woli, z polecenia na tym forum i nie żałujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyton79 28.01.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Poszukuje sprawdzonej ekipy do położenia dachówki cementowej + obróbki i rynny okolice Pabianic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miksar 29.01.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Witam Poszukuje porady jaki SPRAWDZONY !!! kocioł na ekogroszek, pellet i ewentualnie z dodatkowym rusztem na drewno WARTO KUPIĆ ??? Dom bedzie 150 mkw z garażem. Bardzo Was PROSZĘ o poradę Z góry bardzo dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czakszak 30.01.2012 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Założyłem jednostkę (BEAM, Elektrolux) do odkurzacza centralnego+ gniazdka+osprzęt i polecam firmę BUDLUX z Łodzi, Pan Krzysztof.Rewelacyjne ceny na całóść+ fachowy montaż (wcześniej rozważałem niemieckiego Variovaca, ale ceny też niemieckie).Gdybym jeszcze raz budował to zrobiłbym też rekuperację od Budluxu oraz saunę fińską (też od Budluxu).Polecam P.S. Jeżeli jeszcze tynkujecie, to zwróćcie uwagę, aby gniazda (puszki) do odkurzacza centralnego były na równo z tynkiem (lub minimalnie wpuszczone). Jak będą wystawać to: 1) albo prujecie ściany na nowo pod dwie puszki tak jak ja albo 2) zakłądacie brzydkie "podkładaki" do zniwelowania różnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALLFIK 30.01.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Jeżeli komuś przyjdzie do głowy korzystać z usług firmy budującej domy "ekodom-domydrewniane" katarynki-przywidz woj.pomorskie reprezentowaną przez panów Arkadiusza i Roberta Rutkowskich, to szczerze odradzamy. Nie dotrzymują terminów, nie odbierają telefonów, rozmawiają z inwestorem kiedy oni chcą, zostawili nam rozpoczętą budowę na którą wykorzystali 1/3-cie naszej pierwszej transzy, a z reszty się nie rozliczyli. Oszuści!!!!! P.s.uwaga na przedstawicielkę firmy na woj.łódzkie p.Krystyny Miazek ,ona również niezle mydli oczy nie mówiąc prawdy o sposobie funkcjonowania firmy oszustów. Ostrzegamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Więcej info dla zainteresowanych na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malinka_g 30.01.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Polecam ekipę od dachów. Kładli u mnie dachówkę. Rewelacja. http://www.monter-dach.pl/index.php?...d=99&Itemid=94 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naftalka 31.01.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Poszukuję stempli 3-3,2m (300-500szt.), zainteresowanych zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwek1974 04.02.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Witam Kupię garaż blaszany (bądź coś podobnego) oraz WC na budowę. Prosze o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adammpl 05.02.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Zaczołem budowe w Ksawerowie to moge polecic: Wykonawca : Arex Bud - certyfikowany wykonawca Ytong - 602390300 - bardzo konkretny czlowiekBeton, Bloczki, Stropy Nast - Bud - dobrze i tanio.Ytong, Silka i wszytko inne Metal Bud tak jak wyżej, dobrze i tanio Postarm sie dodac wiecej sprawdzonych firm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepi 07.02.2012 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Poszukuje solidnej firmy do wykończenia strychu, ocieplenie,płyta k-g, podłoga z deski sosnowej.(faktura Vat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adammpl 18.02.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Witam, czy ktos moze polecic firm która zakłada rekuperacje / wentylacje mechaniczną w łodzi. prosze o wiadomosc na priv dzieki Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyton79 18.02.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Witam, czy ktos moze polecic firm która zakłada rekuperacje / wentylacje mechaniczną w łodzi. prosze o wiadomosc na priv dzieki Adam Kiedy planujesz zakładac wentylację? U mnie będzie zakładał chłopak z Forum -sprawdzony ,dobre ceny ma i przede wszystkim robi profesjonalnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makj1 18.02.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Kiedy planujesz zakładac wentylację? U mnie będzie zakładał chłopak z Forum -sprawdzony ,dobre ceny ma i przede wszystkim robi profesjonalnie! Pyton79 możesz podać namiar na priv na tego chłopaka od reku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubiś 19.02.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 WitamJestem ciekaw czy ktoś korzystał z firmy Stalbet mieszczącej się na Św. Teresy 105 w Łodzi? Bardzo proszę o szybką odpowiedź bo już niedługo mam zamiar z nich skorzystać. Proszę również o namiar na dobrego kierownika budowy w okolicach Aleksandrowa Łódzkiego, lub jeśli ktoś ma jakieś doświadczenia to z jakich kierowników nie korzystać. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naftalka 19.02.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Pyton79 możesz podać namiar na priv na tego chłopaka od reku. ja też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaka 19.02.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Pyton79- ja też poproszę Czy możecie polecić solidną i nie najdroższą ekipę do budowy domu? Budowa z porothermu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czakszak 20.02.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Witam, czy ktos moze polecic firm która zakłada rekuperacje / wentylacje mechaniczną w łodzi. prosze o wiadomosc na privdzieki Adam Porównajcie ofertę np. z firmą BUDLUX, Pan Krzysztof (kilka wpisów wcześniej) i sprawdzcie koniecznie hałas pracującej centrali zanim kupicie. Pozdrawiam, czakszak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lootek 21.02.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 może już było a może nie szukam elektryka i hydraulika, który byłby przez Was polecony (i wcześniej dobrze oceniony) i który mógłby zająć się wykonaniem elektryki i hydrauliki w moim domku - najlepiej już na tą najbliższą wiosnę możecie kogoś polecić z okolic Bełchatowa ? PS kiedyś krążyła fajna lista na PRIV takich polecanych fachowców - czy ktoś w posiadaniu takowej mógłby się takim cudem podzielić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts