Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa łódzka - polecane usługi i produkty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Założyłem jednostkę (BEAM, Elektrolux) do odkurzacza centralnego+ gniazdka+osprzęt i polecam firmę BUDLUX z Łodzi, Pan Krzysztof.

Rewelacyjne ceny na całóść+ fachowy montaż (wcześniej rozważałem niemieckiego Variovaca, ale ceny też niemieckie).

Gdybym jeszcze raz budował to zrobiłbym też rekuperację od Budluxu oraz saunę fińską (też od Budluxu).

Polecam

P.S. Jeżeli jeszcze tynkujecie, to zwróćcie uwagę, aby gniazda (puszki) do odkurzacza centralnego były na równo z tynkiem (lub minimalnie wpuszczone).

Jak będą wystawać to: 1) albo prujecie ściany na nowo pod dwie puszki tak jak ja albo 2) zakłądacie brzydkie "podkładaki" do zniwelowania różnic

Jeżeli komuś przyjdzie do głowy korzystać z usług firmy budującej domy "ekodom-domydrewniane" katarynki-przywidz woj.pomorskie reprezentowaną przez panów Arkadiusza i Roberta Rutkowskich, to szczerze odradzamy. Nie dotrzymują terminów, nie odbierają telefonów, rozmawiają z inwestorem kiedy oni chcą, zostawili nam rozpoczętą budowę na którą wykorzystali 1/3-cie naszej pierwszej transzy, a z reszty się nie rozliczyli. Oszuści!!!!! P.s.uwaga na przedstawicielkę firmy na woj.łódzkie p.Krystyny Miazek ,ona również niezle mydli oczy nie mówiąc prawdy o sposobie funkcjonowania firmy oszustów. Ostrzegamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Więcej info dla zainteresowanych na prv.

Zaczołem budowe w Ksawerowie to moge polecic:

Wykonawca : Arex Bud - certyfikowany wykonawca Ytong - 602390300 - bardzo konkretny czlowiek

Beton, Bloczki, Stropy Nast - Bud - dobrze i tanio.

Ytong, Silka i wszytko inne Metal Bud tak jak wyżej, dobrze i tanio

Postarm sie dodac wiecej sprawdzonych firm.

• 2 weeks później...

Witam

Jestem ciekaw czy ktoś korzystał z firmy Stalbet mieszczącej się na Św. Teresy 105 w Łodzi? Bardzo proszę o szybką odpowiedź bo już niedługo mam zamiar z nich skorzystać. Proszę również o namiar na dobrego kierownika budowy w okolicach Aleksandrowa Łódzkiego, lub jeśli ktoś ma jakieś doświadczenia to z jakich kierowników nie korzystać. Dzięki

Witam,

czy ktos moze polecic firm która zakłada rekuperacje / wentylacje mechaniczną w łodzi. prosze o wiadomosc na privdzieki

Adam

Porównajcie ofertę np. z firmą BUDLUX, Pan Krzysztof (kilka wpisów wcześniej) i sprawdzcie koniecznie hałas pracującej centrali zanim kupicie.

Pozdrawiam, czakszak

może już było a może nie ;)

szukam elektryka i hydraulika, który byłby przez Was polecony (i wcześniej dobrze oceniony) i który mógłby zająć się wykonaniem elektryki i hydrauliki w moim domku - najlepiej już na tą najbliższą wiosnę :)

możecie kogoś polecić z okolic Bełchatowa ?

PS kiedyś krążyła fajna lista na PRIV takich polecanych fachowców - czy ktoś w posiadaniu takowej mógłby się takim cudem podzielić ?