Mjk84 10.01.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Witajcie, poszukuje ekipy budowlanej z Łodzi do budowy domu w mandragorze, możecie kogoś polecić, oprócz Pana Jarka Karpia? Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anad65 10.01.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Czy nikt z Was nie jest zadowolony z usługi parkieciarskiej ? Pytałam już kiedyś, ale się przypomnę. Poszukuję solidnego wykonawcy do przyklejenia, wycyklinowania i polakierowania parkietu. Jest dość dużo łączenia parkietu z gresem, więc chodzi tez o to ,żeby starannie dokonać połączenia korkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 10.01.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Czy nikt z Was nie jest zadowolony z usługi parkieciarskiej ? Pytałam już kiedyś, ale się przypomnę. Poszukuję solidnego wykonawcy do przyklejenia, wycyklinowania i polakierowania parkietu. Jest dość dużo łączenia parkietu z gresem, więc chodzi tez o to ,żeby starannie dokonać połączenia korkiem. jak znajdziesz kogoś to podrzuć mi namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FAN 13.01.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Witam wszystkich serdecznie. Szukam namiarów na fachowca od montażu domofonów. Żadnych ogłoszeń w gazetach. Dodam że mieszkam w Łodzi. Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niunieq 15.01.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Witam, Uwaga na firmę GENEZA z Łodzi. Razem z Panasonic, bardzo niekompetentni. Spóźnili się z założeniem pompy ciepła ponad miesiąc !!!Pompa ciepła została wysłana z uszkodzoną płytą główną. Dniagnoza tego trwała ponad 2 tygodnie, wysyłka i wymiana następne 2 tygodnie.Jakaś masakra !!!!Stanowczo odradzam. Nigdy więcej świadomie nie kupię produktu panasonica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farfadet 17.01.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Czy nikt z Was nie jest zadowolony z usługi parkieciarskiej ? Pytałam już kiedyś, ale się przypomnę. Poszukuję solidnego wykonawcy do przyklejenia, wycyklinowania i polakierowania parkietu. Jest dość dużo łączenia parkietu z gresem, więc chodzi tez o to ,żeby starannie dokonać połączenia korkiem. Poszukaj w Inowłodzu. Tam to co drugi dom to parkieciarz Kowalski bodajże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyton79 20.01.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Ja polecam ekipę murarską z Pabianic,cenowo bardzo rozsądnie,zgrana ekipa a szef p.jarek to super ugodowy facet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 02.02.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Przyznajcie się u kogo robil tynki Darek Świderek. Powiedzcie jak z gładkością. Muszę znaleźć kogoś bo czas goni a mój zaklepany może dopiero na koniec kwietnia podjąć pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin-paw 02.02.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Czesc U mnie robił Darek Świderek i powiem tak..jeśli ktoś powiedział że nie będzie trzeba robić gładzi to się grubo myli........generalnie równo ale bez wspomnianych gładzi się nie obędzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin-paw 02.02.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Z racji zakończenia budowy sprzedam za symboliczne 200pln wychodek w bardzo dobrym stanie. Odbiór osobisty koło Zgierza... Dal zainteresowanych preferuje kontakt telefoniczny - 516-00-12-23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
truskawek36 03.02.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Witam poszukuję solidnego a zarazem nie drogiego elektryka ,położenie instalacji elektrycznej,dom położony w okolicach [email protected]Gdzie w Łodzi lub okolicach można kupić drzwi zewnętrzne do garażu w kolorze grafitowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naftalka 03.02.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Czesc U mnie robił Darek Świderek i powiem tak..jeśli ktoś powiedział że nie będzie trzeba robić gładzi to się grubo myli........generalnie równo ale bez wspomnianych gładzi się nie obędzie... No cóż, u nas jednak się obyło )) Ja nienawidzę gładzi, a tynki są cem-wap są twarde i mają super fakturę. Za zrobienie podobnych słono sobie fachowcy liczą. Przyznaję, jednak że nie każdemu musi się to podobać, więc może nie generalizować?! [/b][/b] p. Darek dał radę i też polecam. Szkoda, że nie robią tynków zewnętrznych... Szukam właśnie ekipy do tynków sisi na ytongu. Macie, znacie, polecacie może kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 05.02.2013 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 ale powiedzcie czy mieliście filcowane tynki.Zdaję sobie sprawe że tynki cementowo-wapienne nigdy nie będą gładkie jak gładź, ale mogą być zbliżone do gładzi. P.S. A jak z tynkami Rolnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świnka morska 13.02.2013 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Witam, Czy ktoś zna okna Veka produkowane przez firmę SIB z Łowicza Czy ktoś miał do czynienia z oknami z tej firmy? Jak sprawują się po latach? Czy montowała je ekipa z SIBu? Firmę polecił mi wykonawca kominka i bardzo ją sobie zachwalał. Ale nie znalazłam nikogo innego, kto mógłby potwierdzić tę opinię (w wyjątkiem jednej starej dyskusji na forum oknonet.pl http://www.forum.oknonet.pl/viewtopic.php?f=1&t=5096) Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bhm 13.02.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Szkoda, że nie robią tynków zewnętrznych... Szukam właśnie ekipy do tynków sisi na ytongu. Macie, znacie, polecacie może kogoś? Witaj , wydaje mi się że mogę Ci polecić ekipę p. Marka 602381064, zanim przyszli do mnie robić dach, kończyli dom z ytonga - zrobili go na cacy, w środku i na zewnątrz, - byłam gościnie na tej budowie obejrzeć efekty pracy. U mnie na po skończonym dachu , zrobili jeszcze wiatę na auto. Potem znowu się spotkaliśmy i wykonali ocieplenie budynku styropianem. Na dniach skończyli ocieplenie dachu wełną, plus płyty karton - gips, Wczoraj pomogli mi rozkładać folię na podłodze bo pierwszy i mam nadzieję ostatni raz to robiłam - choć wycinanki z styropianu są gorsze. Pewnie jeszcze na balkon i podbitkę w tym roku męża namówię i z pewnością im to zlecę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 19.02.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Czy nikt z Was nie jest zadowolony z usługi parkieciarskiej ? Pytałam już kiedyś, ale się przypomnę. Poszukuję solidnego wykonawcy do przyklejenia, wycyklinowania i polakierowania parkietu. Jest dość dużo łączenia parkietu z gresem, więc chodzi tez o to ,żeby starannie dokonać połączenia korkiem. Parkietkomplex-P.Tadeusz Wozniak 503046143 dodatkowo rzeczoznawca od podłóg drewnianych.współpracujemy.robię dla niego wylewki z kruszywem pod okładziny drewniane.Polecam nikt lepiej nie zrobi podłogi drewnianej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 19.02.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Przyznajcie się u kogo robil tynki Darek Świderek. Powiedzcie jak z gładkością. Muszę znaleźć kogoś bo czas goni a mój zaklepany może dopiero na koniec kwietnia podjąć pracę. Paweł Bernacki tynki 501139987.wspołpracuje z nim juz długo a w swojej "karierze"tynkarzy przerabiałem 40-50-ciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GOSIA KARASIŃSKA 03.03.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Witam !!!My potrzebujemy solidnej ekipy do zrobienia elewacji zewnętrznej domu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia 04.03.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Mogę polecić ekipę p. Ziętka tel. 666988350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 06.03.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 SPRZEDAM BARAKOWÓZ Jest ocieplony, ma dwa pomieszczenia z osobnymi drzwiami ( część gospodarcza -większa i socjalna -mniejsza. W wyposażeniu tapczan, szafka, stół, wieszak. Może służyć jako rb-tka - jest rozdzielnia prądowa i rozprowadzona instalacja. Stoi na kołach.Cena i pozostałe informacje na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts