Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa łódzka - polecane usługi i produkty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam, no zdjęcia nadal nie działają :) Jeśli komuś wystawiamy opinię, warto byłoby faktycznie pokazać, co źle zrobił. Aż sama jestem ciekawa. Możesz zdjęcia zmniejszyć w jakimś programie graficznym i w okienku edycji POSTa wubrać DODAJ ZDJĘCIE, a następnie wybrać opcję z przesłaniem zdjęcia na serwer. Małe zdjęcie bez problemu wejdzie i się wyświetli :)

witam wszystkich. razem z zona jesteśmy na etapie wyboru projektu, no i mamy 2 do wyboru, a mianowicie Ptyś 2g oraz Z122. jednak przed podjęciem decyzji który wybrać chcieli byśmy je zobaczyć na zywo/ w tym momencie pojawia się pytanie i prosba: czy ktoś z Was buduje taki dom i był by tak mily i nas oprowadzil????????

Witam wszystkich,

Właśnie kończę etap Stanu Surowego Zamkniętego (otwory okienne i drzwiowe zabite deskami), dach zrobiony. Szczerze mogę polecić ekipę pana Stasiaka 691-754-608. Ekipa jest słowna, bardzo sprawna, podczas współpracy nie było żadnych problemów, mają duże doświadczenie budowlane, mogą podpowiedzieć kilka rozwiązań - ogólnie za współpracę duży plus.

Wojtek

• 3 weeks później...
Właśnie skończyłam nową zabudowę kuchni. Panowie robią mi też szafki w łazience. Efekty są fajne, są niedrodzy, więc polecam. Jeśli ktoś będzie zainteresowany wyślę zdjęcia na priv. Telefon do nich 502259809.

Witam,

to ja bardzo proszę o te zdjęcia, jesteśmy właśnie przed wyborem ekipy od mebli kuchennych, podaję adres

[email protected]

z góry dzięki

pozdrawiam

ewelina

Właśnie skończyłam nową zabudowę kuchni. Panowie robią mi też szafki w łazience. Efekty są fajne, są niedrodzy, więc polecam. Jeśli ktoś będzie zainteresowany wyślę zdjęcia na priv. Telefon do nich 502259809.

Jeśli można to ja też poproszę o zdjęcia tej kuchni na [email protected]

Witam czy można prosić o namiary na tani żwir, piasek , oraz podanie ceny za jaką kupiliście

często kupuje piasek , żwir tylko mam kilku dostawców z różnych stron Łódzi napisz gdzie potrzebujesz towar to podam ci namiar

inaczej dam ci namiar bedzie musiałjechać przez Łódz i cena cie zabije

adres m/w

Okolice Aleksandrowa, Parzęczewa

mam parę namiarów dowozom towar w ten region jedni, musisz zadzwonic bo zalezy ile km mają to wpływa na cene

- 784 453 285

- 693 652 819

- 692 289 727

- 609 458 585

- 603 291 190

ja zamawiam kruszywa płukane cena jest różną zależy jak daleko musi jechac do Aleksandrowa biore od kogos innego na Parzęczew też

może akurat pomogę

Pozdrawiam