lukasz860910 17.01.2014 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Witam, W sprawie wylewek chcialbym goraco polecic firme Pos Glanc znanego juz na tym forum uzytkownika. Mialem problem z posadzkami, nie moglem znalezc porzadnej firmy (tzn wszyscy mowili ze kogos znaja ale nie polecaja - budowa w Ksawerowie) wiec zapytalem sie po prostu na forum i dostalem namiar tutaj. Chlopaki w poltora dnia uporali sie z 280m2 posadzki na podlogowce, a jakby tego bylo malo to jeszcze pare miesiecy pozniej pomogli z wylewkami na balkonach i odwodnieniem w garazu (znajdzcie firme ktora przyjedzie wam zrobic 30m2 posadzki). A co chyba najwazniejsze posadzki rowniutkie, ani jednej rysy (firma zalozyla wlasne, grubsze dylatacje pomimo ze juz byly jedne polozone przez ekipe od podlogowki) a podlewac trzeba bylo tylko raz nastepnego dnia po zakonczeniu wylewek. Generalnie pierwszorzedna robota, wszyscy inni wykonawcy na budowie podzielaja moje zdanie. Ceny rynkowe. Jeszcze raz polecam. Dziękuje za szczerą opinie, Życze wszystkiego dobrego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 17.01.2014 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Dziękuje za szczerą opinie, Życze wszystkiego dobrego. Pozdrawiam i ja jako konkurencja moge polecic Lukasza i Pos Glanc.jest jedyna osoba ktorej nie boje sie polecic w przypadku nadmiaru pracy lub gdy ktos dzwoni do mnie z Konina czy Lodzi.innych posadzkarzy nie polecam gdyz nie chce miec potem wstydu i pretensji ze strony inwestorow.jeszcze ani razu sie nie zawiodlem.smialo mozecie dzwonic pod nr 723338141 lub 607712339 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 20.01.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 i ja jako konkurencja moge polecic Lukasza i Pos Glanc.jest jedyna osoba ktorej nie boje sie polecic w przypadku nadmiaru pracy lub gdy ktos dzwoni do mnie z Konina czy Lodzi.innych posadzkarzy nie polecam gdyz nie chce miec potem wstydu i pretensji ze strony inwestorow.jeszcze ani razu sie nie zawiodlem.smialo mozecie dzwonic pod nr 723338141 lub 607712339 dzięki w polecaniu innych firm właśnie o to chodzi żeby polecać jak najlepsze firmy, też ciebie polecam (i każdy jest zadowolony z twoich usług) poleciłem na tym forum wiele innych firm i nikt nie nażerał każdy jest zadowolony ale polecam tylko sprawdzone ekipy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 20.01.2014 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 zapraszam do obejrzenia mojego filmu i galerii zdjęć na youtube.pl po niżej linkzdjęcia naszych realizacji: film jak wylewa się posadzki maszynowe: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mGlass 26.01.2014 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Może macie namiary na kogoś, kto zajmuje się grafiką na szkle i montażem szyb w kuchni między szafkami. pozdrawiam http://www.mglass.pl sorry, że sam siebie, ale jeśli sprawa aktualna, to załatwię ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mGlass 26.01.2014 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Czy ktoś ostatnio zakładał balustrady przy schodach wewnętrznych? Zlecaliście firmie (jakiej?) czy sami montowaliście z gotowych elementów? Jak podejść do tematu, aby była ładnie i tanio? Jeśli samemu z gotowych elementów to polecam zakupy na http://www.elementybalustrad.pl Natomiast jak przez firmę to mogę polecić swoją - http://www.mglass.pl (Chyba że nie metalowa tylko drewniana, to nie pomogę). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miksar 29.01.2014 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Witam Czy jest ktoś na forum kto ma "Wiązary Dachowe" . Potrzebuję namiar na sprawdzonego producenta WIĄZARÓW DACHOWYCH Z góry bardzo dziekuje Pozdrawiam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomki2 29.01.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 WitamPoniżej przydatny link jeśli ktoś chce się pozbyć resztek styropianu. Przyjmują styropian nieodpłatnie.http://odpadystyropianu.pl/index.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia 29.01.2014 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 miksar - firmę Jurex/Modern Dach Łochocin k /Włocławka raczej sobie daruj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miksar 29.01.2014 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 miksar - firmę Jurex/Modern Dach Łochocin k /Włocławka raczej sobie daruj. a to czemu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miksar 29.01.2014 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 miksar - firmę Jurex/Modern Dach Łochocin k /Włocławka raczej sobie daruj. a to czemu ??? Powiem szczerze brałem ich pod uwagę jaki Burkietowicza i Witkowscy koło Wielunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia 29.01.2014 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Być może ja miałem pecha, robili mi dwa dachy i za każdym razem były problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miksar 29.01.2014 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Być może ja miałem pecha, robili mi dwa dachy i za każdym razem były problemy. a coś więcej ? Na czym te problemy polegały ? A o pozostałych wymienionych coś Państwo słyszeli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia 30.01.2014 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Przy pierwszym dachu ekipa montażowa była mało profesjonalna, drewno kiepskiej jakości i źle wykończone. W drugim przypadku projektant pomylił się o całą szerokość okapu, montażyści tego nie zauważyli, więc trzeba było konstrukcję rozbierać i czekać na prawidłowe dźwigary. O tamtych innych firmach nie wiele mogę powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 30.01.2014 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Sprzedam garaż blaszany 2x3 więcej info w ogłoszeniu poniżej http://tablica.pl/oferta/garaz-blaszany-CID628-ID4NSl7.html#484749e2ee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miksar 30.01.2014 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Przy pierwszym dachu ekipa montażowa była mało profesjonalna, drewno kiepskiej jakości i źle wykończone. W drugim przypadku projektant pomylił się o całą szerokość okapu, montażyści tego nie zauważyli, więc trzeba było konstrukcję rozbierać i czekać na prawidłowe dźwigary. O tamtych innych firmach nie wiele mogę powiedzieć. Bardzo dziękuję za ostrzeżenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miksar 31.01.2014 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Witam Jestem przed rozpoczęciem budowy (okolice Aleksandrowa Łódzkiego) i stąd moje kolejna prośba o polecenie firm zajmujących się między innymi: 1. Wykonaniem Ogrodzenia zarówno z siatki jak i paneli + brama przesuwna i furtka 2. Wykonaniem rozbudowy sieci wodociągowej oraz przyłącza i studzienki wodomierzowej 3. Wykonaniem przyłącza gazociągu od sieci do domu i wewnątrz domu Za polecenie okien i wiązarów bardzo wszystkim dziękuję Okna wybór będzie między Mielczarek Zduńska Wola a Ms więcej niż okna z ul. Kopernika Wiązary raczej Burkietowicz Odolanów Z góry dziękuje za wszystkie wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zwariowana 02.02.2014 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Witam!Jestem pechową posiadaczką zestawu zabudowy wc firmy Koło. Spłukiwanie wody zacina się przynajmniej raz na 3 dni, deska z wolno opadającej po miesiącu stała się zwykłą PRODUKT TO BUBEL!!!!!!!!!!!!!!NIE KUPUJCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 04.02.2014 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Ludziska poszukuje kogoś kto położy mi tapetę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mGlass 05.02.2014 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Hej!Napisałem artykuł o szkle nad blat kuchenny i dodałem trochę przykładowych grafik do nadruków na stronie. Zainteresowanych zapraszam: Artykuł: http://mglass.pl/aktualnosc/jakie-szklo-zastosowac-nad-blat-kuchenny Grafiki: http://mglass.pl/szklo-do-wnetrz/grafiki-do-nadruku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts