Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa łódzka - polecane usługi i produkty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Specjalisci od rozkładania styropianu pod posadzki jak i same posadzki metoda maszynowa to firma POS GLANC tel.607712339 lub 723338141

http://www.posadzkiwylewkimaszynowe.pl

rejon w którym dzialaja to m.in.woj łódzkie.budowy które wykonali to zawsze zadowolony klient

znam chlopakow i szczerze mogę polecić.wytlumacza wszystko czego nie będziecie wiedzieć i przed rozkładaniem zniwelują poziomy pod grubości styropianow

dokładnie :) dzięki

zapraszam na http://www.posglanc.pl

Odradzam współpracę z Panem.

Przemysław Benduski Firma Handlowo Usługowa PROSYSTEM

Firma PROSYSTEM zajmuje się wykonaniem instalacji c.o. wod-kan i gazowej. Podpisałam umowę na wykonanie tych instalacji wraz z kotłownią. Umowa obejmowała usługę i materiały. Pan Bendurski zażyczył sobie zaliczki w wysokości połowy całej kwoty wynikającej z umowy. Nie musze mówić, że była to wysoka suma. Po kilku dniach od rozpoczęcia prac zażądał dalszych 7 tys. na kocioł. Kotła nigdy nie zamontował. Na fakturze za kocioł, za którą zapłaciłam, jest wymieniony osprzęt, którego nigdy nie otrzymałam. W terminie uzgodnionym jako ukończenie wszystkich prac zrobiona była częściowo instalacja co, oraz rozpoczęta wod-kan. Na tym etapie wykonawca zażądał reszty pieniędzy. Ponieważ nie była dokończona żadna z instalacji, instalacja gazowa nie była nawet rozpoczęta ani też nie była zrobiona kotłownia, odmówiłam. Pan Bendurski poinformował, że odda mnie do windykacji w zakresie nieuregulowania całej kwoty uzgodnionej w umowie. Więcej nie pojawił się na budowie. Zgodził się na dwa spotkania za mną na których się nie zjawił. Obecnie nie odbiera telefonów. Adres, na który ma zarejestrowaną działalność jest nieaktualny - korespondencja wraca nieodebrana. Sprawę zgłaszam na policję - kradzierz oraz wyłudzenie pieniędzy.

Hej. Zastanawiam się nad wyborem ekipy dekarskiej. Pod uwagę biorę DAGART ze Rzgowa oraz MDACHY z Bukowca. Ceny bardzo zbliżone. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z w.w. wykonawcami? Pozdrawiam budujących.

widziałem robote ekipy z Kraszewa k. Andrespola, bodajże Fiks nazywa się ekipa warta uwagi w kraszewie mają skład z dachami itp podjedz zapytaj

Do " lukasza 860910 "

Witam - Twoje polecenie firmy od wylewki anhydrytowej to porażka - firma niepoważna- mimo paru moich telefonów nie otrzymałem wyceny.

Mimo niepowodzenia dziękuję za zaintereowanie - pozdrawiam

szkoda bo widziałem ich prace i naprawdę robią równo wylewki, ale widocznie nie szanują klientów (tak to można nazwać). Tacy za długo nie porobią nawet jak robią dobrze. Już ich nie polece. Jak chcesz z posadzki mixokretem zapraszam na http://www.posglanc.pl . tel 723 338 141 tu z wyceną nie ma problemu :) Pozdrawiam

Do " lukasza 860910 "

polecany hydraulik niestety nie szanuje klienta, również nie możemy sie doprosić wyceny od przeszło miesiąca...bylismy zwodzeni od terminu do terminu aż w koncu przestał odbierać telefony. Wyprowadził kanalizę w fundamencie i musimy szukać kogoś nowego.

Więc jeśli ktokolwiek zna kompetentnego hydraulika to poproszę o namiary

do Waga34

zalewając widze robote hydraulików i polecam tych którzy robią dobrze i z których klienci są zadowoleni. To jak się zachowują to już nie moja wina. Zadzwoń do tego i powołaj się na glanca od posadzek ten będzie ok tel. Sławek 607-429-992. Robią bardzo solidnie, robiłem po nich kilka domów. Z tego będziesz zadowolony.

Witam.

ODRADZAM KORZYSTANIA Z USŁUG FIRMY AQUAINVEST - MARCIN BUJAK Z OPATOWA, ZAJMUJĄCEJ SIĘ MIN. SPRZEDAŻĄ I UKŁADANIEM KOSTKI BRUKOWEJ, ODWODNIENIA, WYNAJEM SPRZĘTU BUDOWLANEGO. FIRMA PO SPARTACZENIU ROBOTY OCZYWIŚCIE UNIKA ODPOWIEDZIALNOŚCI I WYKONANIA POPRAWEK. WŁAŚCICIEL NIE ODBIERA TELEFONÓW I UNIKA KONTAKTU.

Pozdrawiam forumowiczów.

Polecam elektryka z Bełchatowa. P. Krzysztof Redlich.

Strona: http://www.piot-kam.pl/

U mnie robiona była elektryka i jestem bardzo zadowolony. Wszystko ładnie w korytkach, w peszlach i równo. Szafa rozdzielcza ładnie opisana.

Pełna profeska. Zakres usług jest szeroki. Od zwykłej instalacji po inteligentną wraz z alarmem, TV itp.

Polecam.