wikszym 29.03.2015 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Potwierdzam firma Raf-bud z Zadzimia to fachowa, konkretna ekipa ludzi i GWARANCJA JAKOŚCI i ZADOWOLENIA.Widziałem wiele ich prac zanim zawitali u mnie!POLECAM WSZYSTKIM, którzy jeszcze nie ocieplili domu! RAF-BUD Polewski RafałZadzimkontakt mailowy:[email protected]telefon: 503 118 870 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bhm 29.03.2015 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Witam, bardzo fajny temat dzięki któremu uzbierałem niezłą ilośc kontaktów do potencjalnych wykonawców, ale generalnie widzę problem z kierownikami budowy. Nikt nie zwraca uwagi na tą ważną postać na budowie? Brakuje opinii pozytywnych jak i negatywnych. Podzielcie się kontaktami do kierowników . Zaczynam budowę od lipca i chciałbym na początku znaleźć kompetentną osobę na to ważne miejsce na mojej budowie. Pozdrawiam Witaj ja na dzień dobry poczytałam dzienniki budowy innych osób, o to co się tam działo, lub jak nie zawsze potrafili się zachować kierownicy budowy mnie lekko załamało- i znalezienie porządnego kierownika budowy to był punk nr 1 dla mnie . Po całym procesie budowy - polecam szczerze swojego kierownika, pisałam już kiedyś na ten temat na forum , podaje nr tel Marek Liberacki 602 381 064. A jeszcze przy okazji polecę pana elektryka bo widzę , że też zdarzają się pytania - Marcin Pewniak 602 496 467. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danielos3 31.03.2015 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Witajcie ponownie. Szukałem, ale nikt nie polaceł projektantów zjazdu.Czy ktoś może kogoś polecic, w miarę możliwosci napiszcie ile płaciliscie za projekt, bo ceny są strasznie różne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea135 02.04.2015 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Witam poszukuję hydraulika do ogrzewania (podłogowe i grzejniki) piec na ekogroszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mayday-Mayday 06.04.2015 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 witam. Poszukuje niedrogiej firmy, która wykona bramę uchylna, furtkę i kilka przęseł ogrodzeniowych. Dzięki Jeżeli jeszcze aktualne i ma być ze stali, to proszę o kontakt. Bartłomiej Madej 502143072 Wszystkich zapraszam na moje http://www.mglass.pl - szklarze i spawacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flopi 06.04.2015 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Witam Wszystkich Forumowiczów, Rozpoczynamy budowę w Grotnikach (okolice Aleksandrowa Łódzkiego, Zgierza). Szukam sprawdzonej ekipy z okolic na razie do fundamentów i murów.Będę wdzięczny za namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dchman 08.04.2015 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Poszukuję dobrej ekipy do ocieplenia domu, która nie boi się styropianu grafitowego... Z góry dziękuję za namiary.PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greggy 09.04.2015 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Witam Wszystkich Forumowiczów, Rozpoczynamy budowę w Grotnikach (okolice Aleksandrowa Łódzkiego, Zgierza). Szukam sprawdzonej ekipy z okolic na razie do fundamentów i murów. Będę wdzięczny za namiary. Pozdrawiam Ja mogę polecić ekipę Edwarda Matusiaka z okolic Ozorkowa tel. 601 372 470. Robi dobrze i sprawnie. Ma dużą ekipę murarze i pomocnicy. Dobra organizacja pracy - ściany parteru postawili w 3 dni. Ale od razu mówię jak każdą ekipę trzeba pilnować bo zdarzają się/wychodzą mniejsze lub większe błędy. Tynkarze mieli swoje do powiedzenia ale nie było tragedii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greggy 09.04.2015 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Mam do sprzedania rozdzielnice budowlaną z fundamentem firmy EMITER.Rozdzielnica gotowa do podpięcia licznika 3 fazowego, zabezpieczenie przedlicznikowe C16A.Dodatkowo hermetyczny zestaw zasilający z zabezpieczeniem B16A z jednym gniazdem siłowym i 230V.Stan bardzo dobry Całość 600zł Ewentualnego nabywce mogę skontaktować z osoba która sprawnie załatwi podłączenie placu budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flopi 09.04.2015 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Ja mogę polecić ekipę Edwarda Matusiaka z okolic Ozorkowa tel. 601 372 470. Robi dobrze i sprawnie. Ma dużą ekipę murarze i pomocnicy. Dobra organizacja pracy - ściany parteru postawili w 3 dni. Ale od razu mówię jak każdą ekipę trzeba pilnować bo zdarzają się/wychodzą mniejsze lub większe błędy. Tynkarze mieli swoje do powiedzenia ale nie było tragedii Dzięki za namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chrupka 27.04.2015 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Witam, poszukuję solidnej ekipy do zrobienia tynków gipsowych, ale z Knaufa Diamond albo Nida Zeta (te twardsze), z zastosowaniem profili i taśm. Dom w okolicach Strykowa, do zrobienia 200m2 tynku. Może możecie mi kogoś polecić. Te firmy, które znalazłam na Muratorze, to albo nie odbierają telefonów, albo "nie obsługują tego rejonu" , albo metrów za mało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 28.04.2015 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Witam.Ludziska poszukuję firmy, która założy automatykę do bramy dwuskrzydłowej. MOżecie polecić kogoś dobrego i rozsądnego cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea135 29.04.2015 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Czy brał ktoś okna od Peteckiego. Zastanawiamy się nad Peteckim(profil bluEvolution 82MD) albo MS Okna (profil profil SALAMANDER 6 komorowy MsLine+). Może ktoś ma innego dobrego dostawcę okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alfa Romeo 09.05.2015 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Witam, poszukuję osoby/firmy do zamontowania 3 okien z luksferów + do drobnej robótki murarskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartek Madej 10.05.2015 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Przetestowałem nową powłokę hydrofobową. Polecam stosowanie. http://mglass.pl/aktualnosc/powloka-samoczyszczaca-od-30-zlm2-promocja-na-maj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin2015 17.05.2015 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Witam jest to moj pierwszy post lecz jestem obserwatorem juz od jakiegoś czasu Jestem swierzo po etapie instalacji wod-kan i CO Instalacje rozprowadzał mi Hydraulik z Polecenia znajomego i muszę powiedzieć ze jestem zadowolony praca została wykonana sprawnie i fachowo p.Marcin ma bardzo bogatą ofertę zaczynając od drobnych awarii a kończąc na calych budynkach no i co najważniejsze PRZYZWOITE CENY Kontakt do p.Marcina 880987511 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nn1604 28.05.2015 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Witam.Sprzedam ok 240 stempli drewnianych po jednej budowie, długość ok 3m, transport własny. Łódź-Stoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 15.06.2015 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Poszukuję instalatora instalacji odgromowej.Możecie polecić pewnego fachowca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommiberry 15.06.2015 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Hej AGP. Z tego co wiem kazdy elektryk ci to zrobi. Moge podac namiary na kilku. Masz bednarke przyczepioną do zbrojenia fundamnetu? Jesli tak to bedzie taniej. Jesli nie to trzeba wbijac w ziemie takie specjalne prety. Ja generalnie mialem robic u siebie w domu odgromówke ale wszyscy elektrycy odradzali jako ze brzydkie i niepotrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 17.06.2015 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Klimat się zmienia i burze są coraz częstsze i bardziej gwałtowne. Piękne to to nie jest ale tym razem bezpieczeństwo przeważa. Bednarki nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts