Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Poszukuję instalatora instalacji odgromowej.

Możecie polecić pewnego fachowca?

U mnie odgromówkę robiła firma Technogrom z okolic Poznania. Przyjechali i zrobili bez problemu w jeden dzień na gotowym dachu (co dla niektórych jest problemem)

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...

Witam...

niestety polecany na tym forum elektryk pan Marek Osendowski...niesłowny...nie oddzwania...nie odpisuje na meile....czekałam na wycenę i się niestety nie doczekałam...nawet słowa wyjaśnienia....po prostu brak kontaktu i tyle w temacie...szkoda czasu

flowers - zgadza się, Osendowski ma chyba za dużo zleceń, bo nie oddzwania. Wydaje mi się, że większość ludzi jest w stanie przejrzeć tylko kilka pierwszych stron tego wątku i te pierwsze polecenia mogły się zdezaktualizować.
  • 3 weeks później...

czy możecie polecić firmę która zrobi mi odprowadzenie deszczówki z rynien i drenaż opaskowy?

w rozsądnej cenie, póki co mam jedną ofertę z kosmiczną ceną... :eek:

• 2 weeks później...
Witam, jestem na etapie wyboru okien. Czy poza wspominanymi w tym temacie MSokna, Mróz, czy też Mielczarek ze Zduńskiej Woli pojawił się nowy godny polecenia gracz jeśli chodzi o montaż stolarki okiennej na terenie Łodzi ?
Witam,

Poszukuję sprawdzonej ekipy do budowy domu SSO.

Witam

693-420-235 Darek

Walczak 602-686-838

Wierzbicki 663-680-646

powołaj się na Glanca od posadzek

pozdrawiam

Witam, poszukuje ekipy, ewentualnie pojedynczych fachowcow do kilku prac remontowo-wykonczeniowych w mieszkaniu: przesuniecie punktow swietlnych, montaz gniazdek i lamp, wymiana glazury w lazience, przesuniecie podlaczenia bidetty i kolumny prysznicowej, wykonanie sufitu podwieszanego, itp. Bede bardzo wdzieczna za sprawdzone namiary. Miejsce: Lodz.

Witam

jako, ze dobranalem szczesliwie do etapu SSO, chetnie podziele sie swoimi doswiadczeniami i opiniami o fachowacach z ktorych korzystalem.

moge szczerze polecic:

- murarze - Matusiak z Ozorkowa (Szef Edward troche nerwowy, choleryk, ale w sumie poczciwy czlowiek. Syn - Lukasz, pracuje razem z ekipa.

Pracowity za dwoch. buduja bardzo szybko i dokladnie. Nie sa najtansi ale tez nie jakos szczegolnie drodzy.

Wydanych pieniedzy nie zaluje i ekipe szczerze rekomenduje kazdemu.

- ciesle - Pan Kospin z Łodzi- nieduza ekipa (Ojciec, syn i 2 pomocnikow). Ceny rozsadne. wrecz niskie jak na oferty ktore dostalem. tez polecam.

- wykonawcy wod-kan (wewnatrz i na zewnatrz), reku, podlogowka - Pan Adam Rogalski - bardzo fachowy, rzetelny, myslacy.

nie wiem jak z cena bo u mnie byl podwykonawca. wydaje mi sie ze nie jest zbyt tani. ale trzeba zadzwonic, porozmawiac :)

- elektrycy - Panowie Kowalewscy z Lodzi - sprawna, porzadna ekipa. mozna liczyc na doradztwo i pomoc w zakupie materialow.

ceny umiarkowane. polecam.

- ogrodzenia panelowe - Pan (ktorego imienia zapomnialem :)), bardzo solidny, pracowity, niedrogi, polecam.

zainteresowanym osobom, namiary podam na priv.

bede tez wdzieczny za polecenie nastepujacych wykonawcow:

- posadzki, beton polerowany.

- glazura, terakota - dokladnie

- zabudowy kuchenne

- zabudowy GK

- obrobka szkla - kabiny prysznicowe na wymiar, balustrady itp.

- ocieplenia styropianem szarym (w tym wykonawcy zdobien w postaci imitacji deski w tynku)

- nawadnianie, zakladanie ogrodow.

• 3 weeks później...
Fachowiec od klinkieru, godny polecenia - p.Paweł 609 473678

Ja pilnie poszukuję fachowca do ocieplenia poddasza i zabudowy z k/g

Podłączam się do pytania o ekipę j.w. Czy ktoś może polecić?

Najchętniej z okolic Pabianic.

Podłączam się do pytania o ekipę j.w. Czy ktoś może polecić?

Najchętniej z okolic Pabianic.

Leszek 695-415-003 (elewacje, hydraulika, zabudowy, wykończenia) solidny wykonawca, robiłem wiele domów które robił w okolicy Pabianic. Konkretny facet, ma dobrą ekipe. Polecam

zadzwoń zapytaj. Powołaj się na Glanca od posadzek.

Pozdrawiam