oleniek 27.08.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Witam Jeśli ktoś potrzebuje stemple proszę pisać. Długości od 270 do 290cm niektóre (te krótsze) były sztukowane żeby osiągnąć 290 cm i jeszcze nie są rozdzielone, jak ktoś potrzebuje taką wysokość to są gotowe do użytku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misopi 27.08.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Witam Niedawno rozpocząłem budowę a tym samym systematycznie opiszę swoje doświadczenie z wszystkimi, którzy mi w tym pomagają lub nie: 1. biuro architektoniczne: PPHU Brandt, pl. Kilińskiego 5, 95-100 Zgierz, (042) 715-42-02W rozsądnej cenie opracowali projekt indywidualny domu, do wielu rzeczy przekonując rozsądnymi argumentami, jednocześnie wybijając z głowy kilka pomysłów.OCENA 8 na 10 2. geodeta:Allgeo Rafał Szałwiński, 91-223 Łódź, ul.Morgowa 9 lok. 210, 0 694 732 431Fachowo, terminowo, w rozsądnej cenie (warto ponegocjować). OCENA 10 na 10 3. Koparka:Catepilar 663 561 060Zaczął fachowo i sprawnie, niestety całkiem solidnie wyglądająca koparka "zgubiła koło". Cóż - wypadek losowy. Cena 80 zł/godz. Mieszka przy Aleksandrowskiej, jeśli odległość nie jest duża nie bierze za dojazd. Ocena: 7 na 10 (to co zdążył zrobił rzetelnie). 4. Koparka 2:Nie znam nazwiska i nie chcę znać. Unikajcie jednak numeru telefonu 505031592. Niestety majster "wstydził się" zadzwonić, że facet chrzani robotę. Spędził dużo czasu niewiele robiąc i wiele inkasując. Przy stawce 80 zł za godzinę zainkasował 1200 zł. Trzeba było poprawiać. Kiepski sprzęt i nierzetelność operatora.OCENA 2 na 10 (za to, że jednak coś wykopał) 5. Najtańsze materiały dachowe (membrany, taśmy i inne duperele):FolNet http://www.folnet.pl Wystawiają sporo aukcji na Allegro. Sprawdzałem, nikt nie był w stanie przebić ich cen. Dostawa następnego dnia, kurier wliczony w tę niską cenę. Kupowałem parokrotnie, nie mam zastrzeżeń.cdn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszkowski 27.08.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Gorąco polecam dekarza i cieślę p. Pawła Druszcz 603-265-640 z Łodzi , dzięki niemu moja popsuta przez pseudo cieślę więźba staneła na nogi i jest pokryta blachą , oraz firmę a.b.c. DACHY Łódź , ul. Rokicińska 334a 603-626-624 ( miło, szybko, tanio, solidnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kugel 28.08.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Przyjmę dużą ilość ziemi do podniesienia i wyrównania działki 2tys.. Ewentualnie czy ktoś mógłby polecić osobę/firmę w okolicach Koluszek zajmującą sie tym tematem? Co do usług, polecam elektryka, bardzo solidnie i terminowo:p.Andrzej 796602443 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inka999 31.08.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Witam, nie wiem czy to dobre miejsce na tego typu informacje, ale jesli ktoś by był zainteresowany kupnem dużej działki w Parku Karjobrazowym Wzniesień Łódzkich (5000 mkw) ok.200 m od lasu łagiewnickiego to słuzę namiarem. Jak coś proszę o info na priv Pozdrawiam wszystkich forumowiczów z Grupy Łódzkiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
christo 01.09.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 witamsprzedam wełne SUPERROCK 150ilosc 23 paczki po 2,4 m2cena 17 zł / m2sprzedam słup do podłączenia zasilania do budowy wraz z kablem (warkocz)odbior Łodz - ZŁOTNOtel. 602 154 002christo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makijos 03.09.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Sprzedam garaż blaszany (z blachy ocynkowanej) o wym 3-6m używany przez 1/2 roku na budowie jako miejsce składowania materiałów. Membranę dachową Nova 3000 - 17 mbPolecamtel. 693 068 427 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
null 09.09.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Również polecam p. Sebastiana od dachu.U mnie ten pan pokrywał dach. Wykonanie super i baaardzo szybko. Miły, konkretny gość. Sebastian Dubla 601351766 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 10.09.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Mam do sprzedania 2 działki po 1ha Na Michałówku k. Dobrej (ok. Strykowa).Kontakt na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 11.09.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Sprzedam kontener/barak budowlany. Polecam na kolejna budowe, u mnie sprawdzil sie b. dobrze, zarowno jako przechowalnia materialow jak rowniez miejsce sniadaniowe dla budowlancow Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małgosia2005 14.09.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Nie polecam tak wychwalanego na forum Bogusia od wylewek, niestety, zaufałam komentarzom forumowiczów, a okazało się, że być może przestało firmie zależeć na kliencie i dobrej opinii. Do tej pory nie rozliczyli się ze mną z materiałów, mimo telefonicznej prośby o dostarczenie rachunków za materiały, nadal brak odzewu. Nie polecam. Niestety zgadzam sie z Nuelą. Po kilku wykonanych pracach przez Bogusia moje spostrzeżenia: wylewki miejscami popękały, cena ustalona przed wykonaniem pracy po jej wykonaniu wzrosła, nie mówiąc o fakturach od których vatu juz nie odliczę. Nie były na duże kwoty ale niesmak jednak pozostał pzdr gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabi74 14.09.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 I ja też nie polecam ekipy p. Bogusia, wylewki może i spoko ale ekipa beztroska i nieuważna. Pierwszego dnia przebili rurę od podłogówki - na szczęscie pod ciśnieniem więc zauważono. Pozniej , przybijajac deski na klatce schodowej (żeby zrobić burtę na piętrze) rozwalili przewody elektryczne...Jednym słowem - trzeba pilnować, jak ktoś jest w pracy to nie ma na to szans.. PozdrawiamK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniapz 17.09.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Polecam z czystym sumieniem dekarza p.Darka 609 84 63 16. Zrobili nam daszek w 3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwaŁódź 18.09.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Ja mogę polecić firmę Joy Bud z Odolanowa, Budowa przeszła bez problemów ekipa bardzo zgrana i solidna z wieloma fajnymi pomysłami. Znają się na swojej robocie.Domek stoi w Lutomiersku a ja mieszkam od miesiąca i jestem bardzo zadowolona.Tel Janusz Długopolski 509922182 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.09.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Nie polecam, wręcz odradzam jakikolwiek kontakt z panią architekt Grażyną Fijałkowską z Aleksandrowa Łódzkiego (Biuro Nieruchomości Pandora). Adaptacja naszego gotowego projektu trwa już drugi miesiąc. Jedyną zmianą było lekkie wydłużenie garażu. A mieliśmy zacząą w tym roku Za to z czystym sumieniem moge polecić pana geologa Czesława Frankiewicza (tel: 665710200). Słowny, terminowy, a przede wszystkim... tani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada_lena 11.10.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 A ja znów nie polecam i odradzam, tym razem stolarza - firma STOL-DREW p. Dariusz Orlik. Przede wszystkim dodzwonienie się do tego pana za każdym razem wymaga kilku prób, nie odbiera notorycznie, a jak odbierze i powie, że oddzwoni, to i tak tego nie zrobi. Po grudach zrobił nam meble kuchenne, na później zostało wycięcie blatu i obróbka okien listwami maskującymi (pan mierzył urządzeniem laserowym, ale i tak, jak mamy 2 identyczne okna w kuchni, tak są 4 różne odległości z każdej strony od szafek ) Przyjechał po 3 tygodniach dzwonienia i wyciął blat, miał jeszcze przyjechać obrobić okna, umówiony na konkretny dzień i godzinę - cisza. Nie zjawił się, telefonów nie odbiera. Jeszcze podczas montażu mebli, panowie mieli być np. o 10, byli o 15 i jeszcze twierdzili, że powinniśmy się cieszyć, że w ogóle są. A szafki się niestety trochę "zdeformowały". Drzwiczki zawadzają o siebie, trą o ścianę, w niektórych pojawiły się szpary. No i ten zasadniczy, kompletny brak szacunku dla klienta, a kuchnia za prawie 10 tys. STANOWCZO ODRADZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 13.10.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 a moze ktoś chce kupić działke niedaleko zalewu sulejowskiego okolice Smardzewic -myslimy nad sprzedaża dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arahijka 15.10.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 witam, mam do sprzedania: * cegła czerwona pełna - około 1000 sztuk (2 zafoliowane palety po 400 szt i ok 200 luzem) odbiór - okolice Łasku gg: 757652 pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz_swierczynski 16.10.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Witam, Jak narazie absolutnie NIE POLECAM tartaku z Konstantynowa ( NOW TRAK TARTAK NOWIŃSKI z ulicy KRĘTEJ 8 ). Dla właściciela słowa takie jak czas realizacji, termin dostawy, impregnacja to chyba czysta abstrakcja. Jeżli ktoś nie chce mieć problemów i wykonywać milion telefonów z dopytywaniem się o drewno to odradzam. T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 18.10.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Polecam firma z pokryciami dachowymi. Zamek na Brukowej. Ya kupiłem tam dachówkę Braasa w dobrej cenie. Załatwili też świetną ekipę dekarzy (którą też polecam, tylko muszę znaleźć ich namiary). Z negocjacjami i ze zwrotami nie ma problemów. Ya kupowałem u p. Tomka 697-757-427. Można się na mnie powołać (na budowę z Wiskitna) może to pomoże w negocjacjach Pozdrawiam Ya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts