Kajka.Z 23.07.2010 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 KIEROWNIK BUDOWY PILNIE POSZUKIWANY Szukam kierownika budowy do inwestycji w zachodniej czesc Lodzi- okolice Konstantynowa ale takiego co zajrzy na budowe i bedzie wiedzial naprawde co jest grane, co jak trzeba doradzi, co jak trzeba pogada z kim trzeba na budowie i inne. Nie chce kogos kto dzwoni i pyta czy mamy juz dach jesli mozecie kogos poradzic bardzo prosze o informacje! PS Z kierbudami rekomendowanymi na forum juz rozmawialismy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 23.07.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Po kolejnym etapie polecam:Odkurzacz centralnyKrzysztof Antosik firma BUD-LUX 503738066Fachowe doradztwo, estetyczny montaż i przystępna cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 23.07.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 HMM, w zasadzie to ja mam. Ale mały 2x3. Za to w idealnym stanie, był jako pomieszczeni socjalne dla fachowców. [email protected] A gdzie kupiliście okna??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 23.07.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 A gdzie kupiliście okna??? coś mi się nie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 23.07.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Okna u Mielczarka w Zduńskiej Woli. Schüco czy jak sie to tam pisze Jesteśy baaardzo zadowoleni nie tylko z okien, równiez z montażu. Tynkarze i kierbudka bardzo chwalili. Bardzo dokładnie wstawione. A okienka pierwsza klasa, oczywiście pakiet 3-szybowy. Koniecznie proś o "domykacz" do drzwi tarasowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 23.07.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 a co to za kierbudka? bo my wlasnie kierbudki szukamy? Okna u Mielczarka w Zduńskiej Woli. Schüco czy jak sie to tam pisze Jesteśy baaardzo zadowoleni nie tylko z okien, równiez z montażu. Tynkarze i kierbudka bardzo chwalili. Bardzo dokładnie wstawione. A okienka pierwsza klasa, oczywiście pakiet 3-szybowy. Koniecznie proś o "domykacz" do drzwi tarasowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 23.07.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 4. Kierownik budowy Anna Kostakiewicz - doradzi, pomoże. Bardzo sympatyczna - 662204359 równa babka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niedźwiedź1719504600 24.07.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 KIEROWNIK BUDOWY PILNIE POSZUKIWANY Szukam kierownika budowy do inwestycji w zachodniej czesc Lodzi- okolice Konstantynowa ale takiego co zajrzy na budowe i bedzie wiedzial naprawde co jest grane, co jak trzeba doradzi, co jak trzeba pogada z kim trzeba na budowie i inne. Nie chce kogos kto dzwoni i pyta czy mamy juz dach jesli mozecie kogos poradzic bardzo prosze o informacje! PS Z kierbudami rekomendowanymi na forum juz rozmawialismy... Mogę polecić mojego kierownika. Ma duże doświadczenie, zawsze jest na budowie kiedy są ważne prace, lub życzysz sobie tego. Pan Andrzej Przygodzki tel. 605-699-493. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOMANII 25.07.2010 03:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 ...sprzedane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łysy Per 25.07.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Cały czas z forum dowiaduję się, że ktoś proponuje "cenę rozsądną", "konkurencyjną" itd, itp. Cały czas nie wiem jednak ILE! Czy byłby ktoś tak uprzejmy i wyjaśnił początkującym, co oznacza "rozsądna cena". Chodzi o to, by mniej więcej zorientować ludzi ile kosztuje np. standardowa instalacja elektryczna w 130 metrowym domu, ile trzeba zapłacić za metr tynku gipsowego...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agurek 26.07.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Nas instalacja robocizna kosztowala 1800 zl, dom podobnej wielkosci. Tynki 26 zl za metr kw. tynki wygladzane, robocinzna i material.Masz racje co dla jednego jest tanio dla innego moze byc przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akarolak 26.07.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 `Tym razem pytanie o zawód na wyginięciu.Poszukuję zduna do wybudowania kuchni kaflowej. Mam adresy różnyc firm z Polski ale i ceny kosmiczne i daleko aby coś ustalić. Pomyślałem, że może sa jeszcze jacyś doświadcni zduni którzy z zakupionych kafli i elementów (płyta, drzwiczki...) zbudują piec kaflowy Ze swej strony mogę natomiast polecić pierwsż firmę Chirurgię Drzew i Pana Marka http://www.chd.pl/ Wielkie doświadczenie, solidni, punktualni. Zaszczepili mi i przycieli koronę starego kasztanowca metoda linową- czyli bez dźwigu niszczącego korzenie a jedynie na linach i uprzężach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konefka 28.07.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Absolutnie nie polecam firmy TAPIS (kominki, sauny itp). Wszystko jest cacy dopóki coś się nie zadzieje. Odpowiedź na jakiekolwiek zastrzeżenia jest taka sama - nieumiejętne palenie w piecu albo złe drewno... Po roku użytkowania przepaliła mi się wielka dziura w rurze spalinowej i muszę kupować nową. Wcześniej zły montaż o mało nie doprowadził nas do zaczadzenia!!! Firma się wypięła, a my złożyliśmy już pismo do PIH. Polecam natomiast panów od kostki brukowej: 502 438 315 oraz pana od dociepleń i gładzi: 506 780 308 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liducha10 28.07.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Mam do sprzedania ponad 260 stempli budowlanych - długość od 270 do 310. Budowa Łódź Nowosolna. Tel. 510 32 52 62. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterek33 29.07.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Witam wszystkich szczęśliwych przyszłych posiadaczy domów i domków.Ponieważ zdobyłem już trochę doświadczeń przy budowie, mogę dorzucić swoje parę groszy.Polecam skład budowlany CENTROBUD Niewiarowski z Ozorkowa. Mają dobre ceny wszystkich materiałów ( mają wszystko) Przy zakupach dużych ilości duża elastyczność ceny. Kupowałem materiały zimą, składowali do wiosny. Nie było problemu z reklamacją na dwie palety maxa z Plecewic które się rozpadły. Dowóz i rozładunek w cenie.Polecam firmę budowlaną pana Krzysztofa Drąższczyka (telefon na życzenie). Ceny umiarkowane, fachowość na wysokim poziomie, potrafią czytać projekty,potrafią doradzić co i jak, bardzo czysto na placu budowy.Polecam hurtownie Zamek z Brukowej. Właśnie zamówiłem u nich dach. Przedstawiłem kosztorys konkurencji....i przebili ich znacznie.Teraz czekam na realizację budowy dachu. Zobaczymy jak się firma sprawi i podzielę się na forum. Nie polecam:Pan Przemysław Skupiński - jeżdzi po placach budowy i oferuje swoje usługi i tanie materiały budowlane. Owszem koparka tanio, piasek też (ale jakościowo kiepski). Natomiast generalnie nie słowny ( zapomina że miał przysłać koparkę), na tanie materiały nie wystawia ( po mimo zapewnień) faktur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterek33 29.07.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Tak a'propos mam do sprzedania ok. 250 sztuk stempli o długości od 2,8 do 3,5 po 3 zł sztuka. Oczywiście używanych od moich stropów w cenie 3 zł. SPRZEDANE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruśki 29.07.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Polecam hurtownie Zamek z Brukowej. Właśnie zamówiłem u nich dach. Przedstawiłem kosztorys konkurencji....i przebili ich znacznie. Teraz czekam na realizację budowy dachu. Zobaczymy jak się firma sprawi i podzielę się na forum. Doprecyzuj sprawę "budowa dachu. Czyli ze konstrukcja cała + dach? I jaki blacha czy coś innego? PS Pozdrowienia z okolic Białej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterek33 29.07.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Taaaa....faktycznie mało precyzyjnie.W Zamku zamówiłem pokrycie dachu ( dachówka cementowa Braas Celtycka) i wszystkie inne pierdoły do dachu i okna dachowe Fakro.Więżba z Dobrej pod Strykowem.Wykonawcą ma być zgierski fachowiec współpracujący z Zamkiem. Co do współpracy z nim - odezwę się jak skończy. A na razie jeszcze nie zaczął.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruśki 29.07.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Dzięki wielkie za info. Bedziemy czekać na sygnały z realizacji. A kiedy pochwalisz się efektami prac na foto Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pieklak 30.07.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Witaj! Akurat , tez buduje w tej części dom. Budują u mnie górale, więc trzeba ich pilnować. Kierownik młody , często jest na budowie , kontroluje z centymetrem ,bardzo dokładny do tego tani. Pan Piotr 607300976 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts