Kajka.Z 31.08.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Moze to i malo przyjacielskie ale pocieszajacy jest fat, ze nie tylko my mamy takiego pecha nasza ekipa murarzy na szczescie jeszcze nie zaczela... ale wracajac do tematu watku: chyba moge polecic naszego architekta. Piszę chyba bo nie chce brac opdowiedzialnosci, nam sie podobało projekt byl indywidualny, oczywiscie rozklad pomieszczen od poczatku do konca przez nas przemyslany (pracowalismy nad tym ponad rok), a architekt to wszystko zlozyl do kupy, gdzie trzeba doradzil, gdzie trzeba dolozyl, odlozyl. Moze swoich pomyslow nie ma milony ale jest skrupulatny i rzetelny i choc na poczatku bylam nieco zla, ze musialam az RAZ uzupelniac braki do uzyskania pozwolenia na budowe, to teraz widze m.in. na forum, ze RAZ to nic no i pozwolenie bylo w 3 tygodnie. Mysmy zaplacili za projekt domu z poddaszem 4 tysiace. Gotowca mozna kupic pewnie i za 2, ale z adaptacja, za ktora trzeba zapłacic roznica juz pewnie nie jest taka wielka zatem polecam: PROJBUD ze Zdunskiej Woli tel 43 823 64 24, nas obslugiwal Jan Karnowski, jest tez Pani Danusia i Pan Witek, małe, zgrane biuro. Mozna powiedziec, ze z rekomendacji od Kasi i Konrada. A nuz komus sie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 01.09.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Witam poszukuję barak lub coś w tym stylu na budowę w rozsądnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cichy_Lodz 01.09.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Polecam GEODETA mogę śmiało polecić naszą geodetke, Pani Joanna Junkiewicz, ceny bardzo konkurencyjne, prace wykonane terminowo i bez żadnych problemów, telefon 500 296 284 Pani Joanna pracuje w powiacie pabianickim i ewentualnie łódzki zachodni PILNIE kupię Blaszak na budowę Ja też mogę polecić, bardzo miła osoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cichy_Lodz 02.09.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Co do instalatorów to odradzam firmę Rem-Bud reprezentowaną przez Panów Mierzejewskich. Notorycznie zawalają terminy a inne ekipy czekają aż zakończą swoją pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwy lodz 04.09.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Witam Potrzebuje do budowy prowizorycznego ogrodzenia około 10 stempli o wysokości około 2,2-2,3m okolice Łodzi południa / Ksawerowa.Jeśli ktoś chcę pozbyć się tak małej ilości proszę dać znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 07.09.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 EKIPA BUDOWLANA Jako, że po raz kolejny szukamy ekipy budowlanej POLECAM poszukac tez w mniejszych miejscowosciach niz Lodzi najblizsze okolice, mysmy dostawali oferty np ze Zdunskiej Woli w kwocie od 30 do max!! 37 tysi, a lodzccy budowancy to potrafili za ten sam zakres prac zawolac nawet do 70 tysiecy.Takze szukac, szukac i jeszcze raz szukac, wystarczy sie tylko przejechac po paru budowach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nordob 11.09.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Witam,Kupię 200 stempli budowlanych 3m... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_man 13.09.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 nordob Kupię 200 stempli budowlanych 3m... Sprzedam ponad 100 stempli budowlanych długość 3m + 8szt - 3,5m. Odbiór Rąbień AB. Cena za całość rozsądna, do ustalenia. grizmo[at]o2.pl --==SPRZEDANE==-- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arahijka 14.09.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 witam:) mam do sprzedania w dobrej cenie około (bo muszę dokładnie policzyć) 37 worków perlitu EP 180 (klasa III) firmy perlipol. 1 worek to 125l, czyli 8 worków=1m3; Trochę się przeliczyłam w ilości i zostało mi po docieplaniu podłóg:) materiał idealnie nadaje się do docieplania i izolacji akustycznej! jest w formie sypkiej - taki drobny granulacik:) więcej informacji: gg: 757652 tel: 668-181-353 lub na priv! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdzik76 14.09.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Witam wszystkich budującychMam do sprzedania pozostałe po ocieplaniu 14 opakowań styropianu Termoorganika GOLD fasada z felcemhttp://www.termoorganika.com.pl/produkty/1/5/fasada/gold_fasada/ oraz skrzynkę do przyłącza tymczasowego prądu.Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt na forum telefoniczny 509 394 895 lub na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nordob 14.09.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Kupione.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 15.09.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Napiszcie proszę ile brali od was glazurnicy za położenie metra płytek. Czy brali dodatkowo za cięcia i szlifowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolusie77 15.09.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Po budowie zostały nam putaki Terriva I żużlobeton - ok. 1.5 palety. Odbiór własny - Justynów, gmina Andrespol. Zaintersowanych prosze o konatkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misopi 16.09.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Tynki wewnętrzne - OSTRZEŻENIE! W pierwszą rocznicę budowy zaliczyłem pierwszą wpadkę. Miałem od dawna umówioną ekipę do wykonania tynków wewnętrznych cw. Po obejrzeniu efektów pracy zdecydowałem się na firmę Jack-Bud, której szefem jest Dariusz Świderek. Dla pewności kilkakrotnie potwierdzałem termin. Ostatni raz na kilka dni przed wejściem. I faktycznie w planowanym terminie stawiła się ekipa. Tyle, że inna, w żaden sposób nie sprawdzona. Panowie przyznali, że nawet nie są podwykonawcami Dariusza Świderka. Po prostu jak tamten nie wyrabia się z pracami to "odstępuje" (zapewne charytatywnie) umówione wcześniej prace. Panom podziękowałem, tynki wykonał ostatecznie pan Zbyszek Rolnik (tel. 609 431 254). Zrobił to bardzo solidnie. Przestrzegam jednak, jeśli traficie na numer 509 667 847 lub 889 658 835 lub 889 265 835 omijajcie szerokim łukiem. Już ilość numerów pana Darka Świderka świadczy o chęci zachowania kontaktu z klientami. Telefonów ode mnie nie odbierał. Post factum przejrzałem dokładniej Forum, okazało się, że jestem czwartym klientem wystawionym do wiatru w ten sam sposób przez tego samego "fachowca". Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
falkosia 17.09.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Witam:)Często zagladałam na to forum i skorzystałam z niektórych polecanych tu osób i zdecydowanie polecam:- firma NAST-Bud Sebastian Nastarowicz - 502 384 100 beton, strop teriva , bloczki fundamentowe - terminowo i przyzwoicie cenowo- Sebastian Dzikorski 606 259 990 - kominek śliczny - najpierw zrobił wizualizację i po zaakceptowaniu realizacja nic nie bylo zmienione - płytki paradyż salon Inspiro Łodź ul Brzezińska - można umówic sie z projektantką z tej firmy i zrobi wizualizacje łazienki z wybranymi płytkami można zobaczyc jak będzie wygladała rozplanować wszystkie urzadzenia i dodatkowo wylczaja ile potrzeba plytek więc w zasadzie prawie nic nie zostało i nie musieliśmy robic zwrotów ( zreszta nawet gdyby cos zostało to pełne paczki przyjmuja tak było jak my kupowalismy) Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inka999 24.09.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Witam,mam do sprzedania po budowie stemple budowlane ok 200-230 sztuk długośc 3mok 100 sztuk pustaków keramzytowych 3 komorowych betardu oraz ok 300 sztuk pustaka U z Plecewic.Budowa Łagiewniki. Chętnych zapraszam do kontaktu 502 633 454 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pikpaw 29.09.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 wiele firm i osób polecacie, super sprawa! przekopałem się przez wszystkie strony tego wątku !!!!! i nie widziałem "ogrodzenia", a na pewno robicie! nikt nie poleca czy co? każdemu spaprali? zna ktoś może ekipę do wykonania szybkiej roboty (dzień - dwa roboty) w postaci 70 m płotu z siatki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cichy_Lodz 29.09.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Jak ktoś chce mieć dobre okna polecam firmę Oknovid. Mają okna schuco Si 82 zestawy trzyszybowe za niezłą cenę. Niestety jeżeli chodzi o ekipę monterów to jedna wielka tragedia. Firmuję ją Pan Dariusz Wagner, jeden wielki naciągacz klientów. Oferuję poza firmą montaż parapetów, rolet i wszelkich akcesoriów okiennych. Oczywiście bierze zaliczkę na materiały a potem trzeba czekać w nieskączoność. Obiecuję że właśnie jedzie na budowę z parapetami i tak w moim przypadku trwa to już chyba dwa miesiące. Jeżeli napotkacie się na tą ekipę to nie polecam wchodzenie w żadne układy. Osobiście dziwię się że firma Oknovid jeszcze współpracuję t tymi monterami bo podobno jest na nich wiele skarg a ja nie jestem jedyny, który ma z nimi takie problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niewid 01.10.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Zdecydowanie polecam firmę: http://igel.com.pl/ robili u nas ogrodzenie. Mieli rozpocząć pracę we wtorek rano. W poniedziałek po południu byli już na placu i przygotowali sobie robotę żeby nie marnować czasu. Ogrodzenie z siatki 74m + 24m siatki lesnej. Ceny nie pamiętam bo to było ponad rok temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pikpaw 03.10.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 niewid dzięki za wskazanie, w poniedziałek dzwonię i gadam na stronie wygląda to rzeczywiście przyjaźnie jak zrobię, dam znać czy warto polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts