AGP 11.10.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Jesteśmy świeżo po położeniu kostki brukowej. Kostka to dzieło firmy GLAZ-BRUK (http://www.glaz-bruk.pl/; 605 727 827)Ekipa sympatyczna, szybka, rzetelna, pomocna, przystępna cenowo. GORĄCO POLECAMY!!! A zdjęcia tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 13.10.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Śmiało możemy polecić ekipę od kominków Pan Paweł - 509224696 zdjęcia w naszym dzienniku Wszystko zgodnie z projektem i pomysłami inwestorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 13.10.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Kolejna ekipa to firma RAMA-BUDPolecałem ich jako wykonawców tynków wewnętrzych ale sa wszechstronni i u nas ocieplili budynekStyropian w 2 warstwach!Wszystko równa i gładko. Poza tym myślą a to nie zdarza się często. kontakt: 697290728 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rad99 13.10.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Witam bardzo serdecznie!Chciałbym przestrzec wszystkich przed nierzetelnym i nieuczciwym murarzem JACKIEM ŚMIAŁKOWSKIM ze Stoczek-Porąbek koło Dłutowa. Jest to człowiek niesłowny, nieterminowy, a do tego 'ograniczony'. Buduje tak jak się budowało 30 lat temu. Nie ma świeżego spojrzenia na budownictwo.Nie potrafi nawet porządnie zmierzyć odległości, dlatego w moim domu mam przez niego przesuniętą ścianę działową o 30cm!!!Jeśli chcesz mieć dom dobrze i szybko zbudowany nie wchodź w żadne interesy z tym człowiekiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProStaś 13.10.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Skoro i tak wszyscy piszą nowe posty, to i ja zrobię krótkie resume:GODNI POLECENIA;1). Murowanie, tynkowanie, ocieplenie, więźby dachowe, krycie dachu i inne prace ciężkie - p. Jarosław 693-763-357 (nie polecam do prac wykończeniowych, wymagających precyzji i poczucia estetyki np. płyty KG); generalnie - tanio, fachowo, terminowo na ogólnie 4 +2) płytki na zewnątrz, klinkier, trochę prac ciężkich - p. Mieczysław 507-877-055 (do wnętrz jeśli ktoś nie jest przesadnym estetą - na obu tarasach jest p o1 płytce źle położonej - jak komuś to przeszkadza to nie ten adres); przy okazji człowiek niezwykle uczciwy i pracowity, sympatyczny, gadatliwy, ogólnie 4+3) wykańczanie wnętrz, płytki, zabudowy KG, malowanie, drobna elektryka i hydraulika (na zasadzie, że do podłączenia baterii po położeniu kafli nie trzeba wzywać hydraulika) p. Grzegorz 798-925-748, nie polecam do trudniejszych prac hydraulicznych i zabudów kominka, w zakresie kafli ocena 5, w pozostałym 4+4) jakby ktoś chciał trawę lub inne wymysły p. Konrad 511-491-161 - młody, chętny do pracy, trzeba negocjować ceny bo na dorobku, 5) elektryka (bez wodotrysków) p. Darek 603-608-458 osoba, którą darzę ogromną sympatią, młody, pracowity, dorabia po godzinach stąd też ma niezbyt duże moce przerobowe, słowny, niezbyt drogi, uczynny - pomimo tego, że zostałem na lodzie kiedy I-szy elektryk poszedł w pi...du podjął się skończenia prac choć nie wiedział jak została rozłożona instalacja, a do tego przy -25 st. C przyjechał do mnie głębokim wieczorem, by założyć piece akumulacyjne w tym samym dniu, kiedy podłączono mi prąd - inaczej uratował mi dupsko. Jak mi się coś przypomnij to dam znać. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ab7235 13.10.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Ja mogę polecić: - skład drewna Welam z Sokolnik (Sokolniki Las) - drewno impregnowane próżniowo, dobry kontakt, duża chęć współpracy - odebrali nadmiar drewna ponad pół roku po zakupie - okna Mielczarek, Zduńska Wola - towar i montaż wysokiej jakości, przedstawiciele bardzo chętni do współpracy i pomocy, również po realizacji zamówienia Z reguły nie lubię nikogo krytykować, ale zdecydowanie NIE POLECAM: - cieśla/dekarz - S. Kowalski (chyba z Drużbicy) - robotę wykonali za bardzo po swojemu ("bo panie wszystkim tak robimy i są zadowoleni") mimo licznych zapewnień, że rozumieją o co mi chodzi i co mają zrobić. Kontakt i terminowość też wiele pozostawia do życzenia, ponadto gdy przyszło do kilku poprawek kontakt się urwał. Więcej uwag sobie daruję, bo szkoda miejsca. Nie polecam również firmy Dim-pol (dachy, Łódź przy Castoramie) - generalnie wykonałem 3 podejścia do handlu z nimi - 3 razy zostałem zignorowany (wyceny itp) Reszta ekip niczym szczególnym się nie wyróżniła ani na plus, ani na minus, choć niektóre jeszcze pracują na opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misopi 14.10.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Witajcie, mam do odsprzedania duuuużo stempli - większość 310 cm, całkiem sporo 290 cm. Większość po jednokrotnym użyciu. Do tego oferuję deski szalunkowe, znaczna część pozbijana w gotowe blaty. Całość do odbioru w Łodzi na Bałutach w okolicach Romanowa. Zainteresowanych proszę o kontakt telefoniczny 508 000 586 lub PW. Pozdrawia M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robin1410 14.10.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Ja zakończyłem właśnie prace murarskie. Mogę z czystym sumieniem polecić ekipę murarzy, która u mnie pracowała. Wszystko było ok., robota wykonana solidnie i w terminie. Można było liczyć na fachowe podpowiedzi.Murowała u mnie firma "JAKAR" Pan Jarek tel. 605 046-563. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agurek 16.10.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Poszukuje opinii o brygadzie Mirado od kladzenia plyt katon gips i ocieplania poddasza. Czy ktos z nimi wspolpracowal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin-paw 16.10.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 WitamCzy ktoś miał do czynienia z firmą budowlaną z Aleksandrowa Łódzkiego - " Twoja Chata"? Będę wdzięczny za pomoc.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Larion79 18.10.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Witam, mam do sprzedania ok. 450 stempli budowlanych 3m. Cena do negocjacji, odbiór osobisty ŁASK kontakt tel. 507825089 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dako 20.10.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Oddam w dobre ręce 80 szt pustaka wentylacyjnego z Plecewic http://pcb-plecewice.pl/przewody_dymowe.html Odbiór we własnym zakresie okolice Dalikowa. Cena 2 zł/szt. Przy okazji polecam dekarza p.Piotr współpracuje z Zamkiem z Brukowej tel. 692824623 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 27.10.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 to ja znowu (wczesniej- o czym pisalam na tym forum- byl to murarz z firmy KUBA- Janusz Malinowski) NIE POLECAM ekipy murarzy Pana Jacka z Justynowa, tel 668 663 209 Młody facet, dobrze się dogadywaliśmy, wszystko było uzgodnione. Tydzień po swoim ślubie miał do nas wejść z ekipą, niestety przez ponad 2 tygodnie po slubie nie odbierał telefonu, zero kontaktu. W koncu po jakichś 3 tygodniach przypadkowo, chyba z rozpędu odebral i powiedział, że on "w zasadzie nie zrezygnował z budowy u nas i mamy na niego czekac, tylko 'nie ma go na terenie' ". Oczywiscie poinformowałam go, że w takim razie to my rezygnujemy. Nawet nie uslyszalam słowa przepraszam, ani pocałuj sie gdzieś. Nic. Ostrzegam przed tym murarzem, myśmy przez niego stracili duzo czasu- najpierw czekając, aż wejdzie, potem- aż znaleźliśmy następców. Następcy poki co są GIT! ale nie chwalmy dnia przed zachodem słońca! Powodzenia i cierpliwości życzę budującym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 27.10.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 to ja znowu (wczesniej- o czym pisalam na tym forum- byl to murarz z firmy KUBA- Janusz Malinowski) NIE POLECAM ekipy murarzy Pana Jacka z Justynowa, tel 668 663 209 Młody facet, dobrze się dogadywaliśmy, wszystko było uzgodnione. Tydzień po swoim ślubie miał do nas wejść z ekipą, niestety przez ponad 2 tygodnie po slubie nie odbierał telefonu, zero kontaktu. W koncu po jakichś 3 tygodniach przypadkowo, chyba z rozpędu odebral i powiedział, że on "w zasadzie nie zrezygnował z budowy u nas i mamy na niego czekac, tylko 'nie ma go na terenie' ". Oczywiscie poinformowałam go, że w takim razie to my rezygnujemy. Nawet nie uslyszalam słowa przepraszam, ani pocałuj sie gdzieś. Nic. Ostrzegam przed tym murarzem, myśmy przez niego stracili duzo czasu- najpierw czekając, aż wejdzie, potem- aż znaleźliśmy następców. Następcy poki co są GIT! ale nie chwalmy dnia przed zachodem słońca! Powodzenia i cierpliwości życzę budującym! Murarz Jacek, o którym pisałam powyżej współpracuje lub pracuje dla firmy reprezentowanej przez: PAWEŁ SUROWIEC, udało mi się dokopać do umowy, którą nam przesłał do podpisania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 27.10.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Poszukuję fachowców od rekuperacji, odkurzacza centralnego, podłogówki- może ktoś ma namiary?? Chetnie 1 firma, która zrobi to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregoreklodz 30.10.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Poszukuję fachowców od rekuperacji, odkurzacza centralnego, podłogówki- może ktoś ma namiary?? Chetnie 1 firma, która zrobi to wszystko przyłaczam się do poszukiwań + elektryka i hydraulika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 31.10.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Witam Z ręką na sercu polecam dwie firmy rodzinne za bardzo dobry kontakt, współpracę, terminowość, doradztwo, wyrozumiałość oraz umiarkowane ceny i zwrot nadwyżki materiału. 1} - Hurtownia-TOP DACH SYSTEM-SEBASTIAN BARAŃSKI-Konstantynów Łódzki,ul.Zgierska 63 2} - Konstrukcje i Pokrycia Dachowe- Zbigniew Kabaciński - Dalików, ul.Zachodnia 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 31.10.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Do postu powyżej numery telefonów : 1} - Hurtownia - 42-211-31-36 lub 600-22-36-60 2 } - Pokrycia Dachowe - 691- 570 -016 Pozdrawiam " G " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ravo77 02.11.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Chciałem dodać, że firma od pokryć dachowych APK z Brzezińskiej (często zresztą polecana w tym wątku) stworzyła ostatnio wygodne narzędzie do samodzielnej wyceny dachu przez internet - http://www.wycenadachu.pl. Sama wycena jest bardzo prosta, trwa max. 10 minut. Wystarczy rzut dachu z projektu budowlanego i linijka. Sami wprowadzamy wymiary dachu, wybieramy producenta i model folii dachowej, okna dachowe i rynny i na koniec otrzymujemy kompletne zestawienie cenowe kilkudziesięciu różnych wariantów pokrycia, od najtańszego do najdroższego. Narzędzie bardzo ułatwia wybór pokrycia, bardzo dobrze widać różnice w cenach między producentami i modelami dachówek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vitax 02.11.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Stemple budowlane po budowie Łódź Górna 3-4 m ok. 300 szt tel. 694 909 022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts