Kajka.Z 18.11.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Jedna uwaga co do okien Mielczarka żeby rabat był pełny trzeba jechać do Zduńskiej Woli i negocjować z szefem.W biurze w Łodzi niewiele się w tej materii wskóra potwierdzam, my tez negocjowalismy z szefem. Porzadny czlowiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 20.11.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 witam poszukuje garazu blaszanego do kupna. mozema ktos wolny w okolicach nowosolnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 22.11.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Szukam ekipy, która zrobi odprowadzenie deszczówki. Zbiornik i rozprowadzenie po dzialceMacie może kogoś zaufanego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 22.11.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Za jakiś miesiąć będę miał do sprzedania "wygódkę" Zaimpregnowana, w idealnym stanie, ZDJĘCIA W DZIENNIKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 24.11.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 PADA ŚNIEG!!! :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADorota 24.11.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Skończyłam podsumowanie danych o polecanych facowcach czy firmach. Ponieważ jest to w formacie xls, to zainteresowanych proszę o informację wtedy prześlę na maila, pozdr. DA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_man 25.11.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Odstąpię za bardzo symboliczną kwotę górę desek/elementów drewnianych po budowie. Deski pochodzą z szalowania stropu (będzie tego około 3-4 przyczepki).Materiał idealnie nadaje się do palenia w piecu starego typu np. kozie. Jeśli jest ktoś zainteresowany proszę o kontakt:grizmo[at]o2.plMiejsce odbioru Rąbień AB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krajek5 25.11.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Skończyłam podsumowanie danych o polecanych facowcach czy firmach. Ponieważ jest to w formacie xls, to zainteresowanych proszę o informację wtedy prześlę na maila, pozdr. DA No to ja się polecam ;D, bo jestem na etapie poszukiwań i zamiaru kupna przed nowym rokiem materiałów chociaż już się rozglądałem to i tak chętnie zweryfikuję swoje ceny. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 25.11.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 sailor_manMiejsce odbioru Rąbień ABjak wypalę swoje dechy - podjadę... wezmę "symboliczną" złotówkę i .... drapnę pare dech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADorota 26.11.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 No to ja się polecam ;D, bo jestem na etapie poszukiwań i zamiaru kupna przed nowym rokiem materiałów chociaż już się rozglądałem to i tak chętnie zweryfikuję swoje ceny. Dzięki Chętnych na zestawienie bardzo proszę o przesyłanie swoich maili, odeślę z załącznikiem. Tutaj są jakieś problemy i nie wiem jak podpiąć pod wiadomość plik, nie znalazłam takiej opcji, chyba że mi ktoś to podpowie. DA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 26.11.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Chętnych na zestawienie bardzo proszę o przesyłanie swoich maili, odeślę z załącznikiem. Tutaj są jakieś problemy i nie wiem jak podpiąć pod wiadomość plik, nie znalazłam takiej opcji, chyba że mi ktoś to podpowie. DA Dorota mozesz chyba po prostu wkleic tresc tego excelka mysle, ze sporo osób chetnie zerknie sprobuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADorota 26.11.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Dorota mozesz chyba po prostu wkleic tresc tego excelka mysle, ze sporo osób chetnie zerknie sprobuj! Zaczęłam od takiej próby ale wyszła straszna kaszanka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rad99 27.11.2010 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Witam,mam do sprzedania ok. 150 stempli pod strop. Odbiór w okolicach Tuszyna (Górki Duże).Cena 3zł/sztuka. Info na privie.Pozdrawiam,Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boban52 28.11.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Skończyłam podsumowanie danych o polecanych facowcach czy firmach. Ponieważ jest to w formacie xls, to zainteresowanych proszę o informację wtedy prześlę na maila, pozdr. DA chętnie skorzystam z dobrodziejstwa koleżanki i poproszę o przesłanie tabelki - [email protected] ...postawię piwo koleżance, bo to może być super sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta,Mariusz 28.11.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 [Cytat Napisał ADorotaSkończyłam podsumowanie danych o polecanych facowcach czy firmach. Ponieważ jest to w formacie xls, to zainteresowanych proszę o informację wtedy prześlę na maila, pozdr. DA Witam chętnie też skorzystamy ;[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodek1102 29.11.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 [Cytat Napisał ADorota Skończyłam podsumowanie danych o polecanych facowcach czy firmach. Ponieważ jest to w formacie xls, to zainteresowanych proszę o informację wtedy prześlę na maila, pozdr. DA Witam ja rowniez z checia zerkne na ten spis [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bhm 01.12.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Witam ja już korzystam z dobrodziejstwa ADoroty , i zgodnie z tym co jej mówiłam podaję namiary na firmę od ogrodzenia, siatkę i wszelkie inne słupki , i cuda zakupiliśmy w firmie Cablex z Rzgowa. Oni tez polecili mi Pana Andrzeja Ścieżko nr tel 603683249, praca została zorganizowana i wykonana dobrze i sprawnie, płot stoi i nasze oczy cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anad65 01.12.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Witam Czy może ktoś z forum zna firmę AKG z Pabianic lub " Puchała " z Łodzi, ul Zachodnia .Sprzedają i montują okna Oknoplastu Kraków. Proszę o opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADorota 01.12.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Witam Czy może ktoś z forum zna firmę AKG z Pabianic lub " Puchała " z Łodzi, ul Zachodnia .Sprzedają i montują okna Oknoplastu Kraków. Proszę o opinię. AKG było już przez kogoś polecane i wystawił dobrą opinię, Puchały nie mam w zestawieniu ale nie kojarzę aby wogóle ta nazwa padła na forum czy to w pozytywnym czy też negatywnym brzmieniu. pozdr. DA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krajek5 01.12.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Chętnych na zestawienie bardzo proszę o przesyłanie swoich maili, odeślę z załącznikiem. Tutaj są jakieś problemy i nie wiem jak podpiąć pod wiadomość plik, nie znalazłam takiej opcji, chyba że mi ktoś to podpowie. DA Sorry ale też nie wiem jak to wkleić więc też cię zaabsorbuje swoim adresem mailowym bo chciałbym poczynić zakupy jeszcze w tym roku [email protected] - wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts