AGP 01.12.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 [Cytat Napisał ADorota Skończyłam podsumowanie danych o polecanych facowcach czy firmach. Ponieważ jest to w formacie xls, to zainteresowanych proszę o informację wtedy prześlę na maila, pozdr. DA Witam ja rowniez z checia zerkne na ten spis [email protected] i ja poproszę [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niunieq 02.12.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 i ja poproszę [email protected] I dla mnie też poproszę [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADorota 03.12.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 I dla mnie też poproszę [email protected] Jakby zestwienie fachowców nie dotarlo do kogoś kto do tej pory wyraził takie życzenie to proszę o informację, przez 2 dni miałam zepsuty komputer i mogłam niechcący kogoś pominąć. pozdr. Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommiberry 05.12.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Napisał ADorota Skończyłam podsumowanie danych o polecanych facowcach czy firmach. Ponieważ jest to w formacie xls, to zainteresowanych proszę o informację wtedy prześlę na maila, pozdr. DA Witam czy i ja moge prosic o plik? Ewentualnie rozwiązaniem jest zrobienie print screenów z excela i wrzucenie jako zdjecia na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommiberry 05.12.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommiberry 05.12.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 06.12.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Witam czy i ja moge prosic o plik? [email protected] Ewentualnie rozwiązaniem jest zrobienie print screenów z excela i wrzucenie jako zdjecia na forum. Tommiberry, Dorota się zgodziła na opublikowanie zestawienia to może wrzuć na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 06.12.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Witam czy i ja moge prosic o plik? [email protected] Ewentualnie rozwiązaniem jest zrobienie print screenów z excela i wrzucenie jako zdjecia na forum. Tommiberry, Dorota się zgodziła na opublikowanie zestawienia to może wrzuć na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 06.12.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Witam - sprzedam miesięczniki budowlane za grosze / roczniki i pojedyńcze / : 1) - Murator ; 2) - Budujemy Dom ; 3) - Ładny Dom ; 4) - Jnformator Budownictwa : tom I - " Stan Surowy Zamknięty " - str 440 ; tom II - " Jnstalacje " - str460 ; tom III - " Wykańczanie i Urządzanie " - str 418 tel : 792 - 728 - 436 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janickus 14.12.2010 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 ja też poproszę to zestawienie [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zwariowana 17.12.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Witam czy ktoś może budował z Owczar jakie opinie?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancerny 22.12.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 WitamPoszukuje jakiejs dobrej ekipy do tynkow. Ilosc jaka jest do zrobienia to 700 m2. Okolice Wielunia.Macie jakies namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.12.2010 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Hej:DJa mogę polecić p. Romana, który robił u nas. Jest baaardzo dokładny, pięknie tynki wyglądają, robiliśmy cem-wap. Niestety robi baaardzo powoli. Nasze tynki zajęły mu miesiąc (590m, bez sufitów). Podaję tel. 606 189 689A, pan Roman jest z Łasku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancerny 24.12.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 Hej:D Ja mogę polecić p. Romana, który robił u nas. Jest baaardzo dokładny, pięknie tynki wyglądają, robiliśmy cem-wap. Niestety robi baaardzo powoli. Nasze tynki zajęły mu miesiąc (590m, bez sufitów). Podaję tel. 606 189 689 A, pan Roman jest z Łasku:) Dzieki To umie pewnie by robil z 2 miesiace jak jest lekko ponad 700 m z sufitami oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grekier 25.12.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 witajcie świątecznie, robił ktoś z Was wylewki anhydrytowe ? możecie polecić wykonawcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
METALLEK 27.12.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Skończyłam podsumowanie danych o polecanych facowcach czy firmach. Ponieważ jest to w formacie xls, to zainteresowanych proszę o informację wtedy prześlę na maila, pozdr. DA Bardzo proszę o to podsumowanie: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ezekiel 27.12.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Witajcie, Ze względu na deficyt czasu nie udało mi się dzielić z forumowiczami radościami i smutkami związanymi z budową mojego domu. Nie mniej jednak po kilku miesiącach użytkowania domu i zgromadzonych doświadczeniach pozwalam sobie zamieścić listę wykonawców jak i dystrybutorów, których chciałbym Wam w mojej opinii polecić lub zwyczajnie odradzić. Celowo nie podaje kontaktów telefonicznych - dla zainteresowanych jestem w stanie przesłać je na maila. POLECAM Usługi hydrauliczne - p. Krzysztof Bątal - cała hydraulika w domu to jego zasługa - profesjonalnie i fachowo Dekarz - p. Robert Strzelec - solidnie i niedrogo Beton towarowy - Go-Trakt - bardzo dobra jakość Pokrycia i akcesoria dachowe - APK Dachy - bardzo fachowa obsługa, zero problemów ze zwrotami towaru Materiały budowlane i wykończeniowe - Chemservice (siedziba w Łodzi na Włókniarzy oraz w Andrespolu) Tynk zewnętrzny - p. Paweł Marunowski - szybko i fachowo Schody wewnetrzne - Zakład Stolarski Witczak - schody prezentują się znakomicie ODRADZAM Murarz - p. Adam Iglikowski Prace wykończeniowe, docieplenia, tynki wewnętrzne - firma JT Construction z Kutna - p. Tomasz Kisielewski, p. Joanna Kisielewska Makra Met - drzwi same w sobie bez zarzutu, jednak firmowy montaż pozostawił wiele do życzenia Izoplast - tak jak w przypadku drzwi - produkt (okna) bez zarzutu, montaż pozostawił wiele do życzenia JAKOŚĆ ADEKWATNA DO CENY Prace wykończeniowe - p. Radosław Sidowski Drzwi wewnętrzne - firma Tom Derw Bramy garażowe - firma Pamar To chyba na tyle... reszta jest już tylko historią. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
falkosia 28.12.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Witam wszystkich budujących i remontujących:) Zbliżamy się małymi kroczkami do upragnionej przeprowadzki do naszego domku wcześniej zamieściłam krótką listę polecanych wykonawców i chciałabym do niej jeszcze dodać firmę WM-Mazurek z Wolborza która zrobiła nam śliczne drzwi zarówno zewnętrzne jak i wewnętrzne ( wszyscy odwiedzający nas są zachwyceni) mają swój salon w Łodzi na ul. Wólczańskiej 243 najlepiej umówić się telefonicznie 63959555- p. Kamil bardzo miły, kompetentny i max cierpliwy młody człowiek:) Pozdawiam Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
truskawek36 29.12.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Witam potrzebuje dobrego i niedrogiego konstruktora ,potrzebuje zrobić projekt stropu monolit za inf;będę bardzo wdzięczny,mieszkam wZgierzu;[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poker000 29.12.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Witam, jestem po raz pierwszy na forum- chciałam zasięgnąć waszych opinii na temat nastęujących fachowców: Ekipa budowlana: P. Borończyk z Jordanowa oraz ekipa p. Zasady ze Strykowa. Kierownik budowy: K. Grzejszczak Dekarz: P. Perczyński, M. Gosa (El-miet) Elektryk: M. Żadło. Czy ktos miał do czynienia z tymi osobami? bardzo proszę o rady bo własnie musze podjąc decyzję dot. wyboru ekipy budowlanej i jestem w korpce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts