pkraw 17.02.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 ja też z okolic Andrespola szukam namiarów na taniego a dobrego fachowca od kładzenia klinkieru - macie kogoś? klinkier kładzie u nas mój murarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 17.02.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 klinkier kładzie u nas mój murarz kurczę, a nasz sie tego nie chce podjąć, bo mówi, że w życiu nie robił a dasz namiary na swoich majstrów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkraw 17.02.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 kurczę, a nasz sie tego nie chce podjąć, bo mówi, że w życiu nie robił a dasz namiary na swoich majstrów? z tego co czytałem, wiem że chcecie rozpocząć budowę w tym roku, mój murarz ma już kalendarz na ten rok zamknięty, jesli jednak chcecie mogę podać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akarolak 19.02.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 szukam sprawdzonych ekip od:- tynków cementowych zacieranych piaskiem kwarcowym- wylewek zacieranych mixokretemz góry dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_man 22.02.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 szukam sprawdzonych ekip od: - tynków cementowych zacieranych piaskiem kwarcowym Podłączę się do poszukiwań. Również szukam sprawdzonej ekipy do tynków cementowo-wapiennych. Możecie polecić dobrych fachowców? Pozdr. sailor_man Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misopi 22.02.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 ... szukam sprawdzonych ekip od: - tynków cementowych zacieranych piaskiem kwarcowym - wylewek zacieranych mixokretem ... ... szukam sprawdzonej ekipy do tynków cementowo-wapiennych ... Na 21. sronie Tablicy jest moja rekomendacja odnośnie tynków - D. Swiderek - omijać szerokim łukiem, Z. Rolnik - sprawnie, fachowo. Do wylewek z Mixokreta Boguś Sawicki - namiary też na tablicy. Obie ekipy sprawdziły sie u mnie w drugiej połowie 2010 r. Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 23.02.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 szukam sprawdzonych ekip od: - tynków cementowych zacieranych piaskiem kwarcowym - wylewek zacieranych mixokretem z góry dziękuje za pomoc Tynki CW i gipsowe - czysto!! - Rama-Bud 697290728 Wylewki -równo i bez pęknięć - 601364435 (tanio) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GOSIA KARASIŃSKA 24.02.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Możecie doradzić, gdzie można nabyć drewno do kominka na zimę? Polecamy drewno kominkowe i transport gratis tel. 601-35-77-51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bhm 24.02.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Witampomału się przymierzamy do zagospodarowania placu budowy i poszukuje blaszanego - garażu (narzędziówki), gdyby ktoś już skończył radosny etap, budowania i taki skarb by mu na placu zawadzał, bardzo proszę o kontakt . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 25.02.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Polecamy drewno kominkowe i transport gratis tel. 601-35-77-51 a skąd ta firma? jakie drewno i jakie ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GOSIA KARASIŃSKA 25.02.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 a skąd ta firma? jakie drewno i jakie ceny? Firma nazywa się "DREWKO" i siedzibę ma w Zgierzu. Już od kilku lat sprzedajemy drewno do kominków oraz pieców c.o. Drewno kupujemy z Lasów Państwowych. Pocięte i połupane wozimy do klienta. Posiadamy brzozę po 180zł, dąb buk grab po 200zł, a mieszankę liściastą po 150zł. Na życzenie klienta wystawiamy fakturę vat. Zapraszamy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
truskawek36 26.02.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Witam,poszukuje dobrej sprawdzonej firmy od rekuperacji,Zgierz Łódz i okolice,,inf [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siemina 27.02.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Witam czy macie jakieś opinie o tartaku 'LD-AGNES' z Gałkówka małego,za Justynowem.A Kupię 1m3 lub 1,5m3 desek do szalunków w tej okolicy.(507752107) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 28.02.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Witam,poszukuje dobrej sprawdzonej firmy od rekuperacji,Zgierz Łódz i okolice,,inf [email protected] BudLux Krzysztof Antosik 503 738 066 Rekuperacja, odkurzacze centralne, sauny Dobry fachowiec i ceny ma rozsądne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal83 28.02.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Witam Sporo dobrych fachowców z polecenia można znależć na tym forum natomiast nie zauważyłem za wiele poleceń odnośnie wykończenia wnętrz.Chodzi mi głównie o karton gipsy, płytki ceramiczne, gładzie?Czy możecie polecić jakąś sprawdzoną ekipę od wykończeniówki?Poszukuje również sprawdzonej ekipy do położenia płytek klinkierowych.Za pomoc z góry dziękuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akarolak 01.03.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 ja znów po prośbie tym razem ekipa od ocieplenia dachu wełną (2x na przemian+ ruszt metalowy i KG) jesli ktos może kogos polecić z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carrie 01.03.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Witam. Zaczynam budowę i potrzebuję namiary na składy budowlane w których ceny nie byłyby bardzo wygórowane(jesli takie istnieją). Na razie muszę zakupic materiały na pierwszy etap budowy czyli fundamenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geronimaus 02.03.2011 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Witam Wszystkich forumowiczów. To mój pierwszy post choć jestem obserwatorem od dawna. Dziś dostaliśmy pozwolenie NB. Mamy już podpisaną umowę z murarzem. Rozbieramy obecnie domek i w kwietniu zaczynamy. Jesteśmy podekscytowani na maxa. Chyba jak każdy. Projekt mieliśmy z Projbudu polecanego na forum. Bez problemow. Mam nadzieje ze konstrukcyjnie jest ok. Czy można prosic o liste wykonawcow na maila jak ktos juz ma? [email protected] dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geronimaus 02.03.2011 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Witam. Zaczynam budowę i potrzebuję namiary na składy budowlane w których ceny nie byłyby bardzo wygórowane(jesli takie istnieją). Na razie muszę zakupic materiały na pierwszy etap budowy czyli fundamenty. może się wymienimy bo też zaczynamy szukac, dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
puszek 03.03.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Witam!Mogę polecić ekipę od wylewek ,nic nie popękało wszystko sprawnie i bezproblemowo:600 086 995,608 577 428.Mogę polecić również ekipę od wykończeniówki,płyty karton gips,gładzie,płytki i wzsysko co zwiazane z wykańczaniem,wszystko dokładnie isolidnie zrobine: 606 23 70 55 Pozdrawiampuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts