surgi22 13.03.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Ksawerów? Hmmm... Czyżby sąsiad? Buduję się na Orzechowej więc kto wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.seban. 13.03.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Buduję się na Orzechowej więc kto wie ? No to niedaleko (ja na Pięknej). Piach brałem jednak z Tuszyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 14.03.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 gruz, tłuczeń, żwir, ziemia ogrodowa605585646 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dako 14.03.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Czy możecie polecić jakiegoś sprawdzonego stolarza od schodów wewnętrznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 15.03.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Stolarz -schody -6698524411- całkiem zmyślny chłopak i niedrogo sobie rzyczy za wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 15.03.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Wczoraj odebraliśmy nasz certyfikat energetyczny - cena 200 +VATJeśli jest ktoś chętny to prosze meldować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniqaaa 15.03.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Ma pytanko czy ktokolwiek zna lub wie czy warta uwagi jest firma Michalak ze Zgierza http://pb-michalak.firmy.net/ Będę wdzięczna za opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 15.03.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Witam Wszystkich forumowiczów. To mój pierwszy post choć jestem obserwatorem od dawna. Dziś dostaliśmy pozwolenie NB. Mamy już podpisaną umowę z murarzem. Rozbieramy obecnie domek i w kwietniu zaczynamy. Jesteśmy podekscytowani na maxa. Chyba jak każdy. Projekt mieliśmy z Projbudu polecanego na forum. Bez problemow. Mam nadzieje ze konstrukcyjnie jest ok. Czy można prosic o liste wykonawcow na maila jak ktos juz ma? [email protected] dzięki Projbud byl polecany przeze mnie, fajnie, ze sie sprawdzil kto Was obslugiwał? gdzie budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniqaaa 15.03.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Poproszę*o listę wykonawców pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolusie77 16.03.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Witam, Poszukuję pilnie ekipy do kopania studni chłonnej oraz namiary gdzie można kupić ziemię do podniesienia i wyrównania terenu działki. Z góry dziękuję za jakieś kontakty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marysia_m 16.03.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 a ja polecam Martę - projektuje domy i wnętrza 605786970 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geronimaus 16.03.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Projbud byl polecany przeze mnie, fajnie, ze sie sprawdzil kto Was obslugiwał? gdzie budujecie? projektował p. Janek, a konstrukcja p. Witek, p. Danusia dodała pare uwag. Mam nadzieje, ze projekt sie sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geronimaus 16.03.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 poszukuję stempli 3metrowe ok 120szt. wiadomosc na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 20.03.2011 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 mogę polecić... wylewki miksokret:kom 601364435 ... może nie super szybko, ale dbałość o szczegóły i "dogłaskanie" wzorowa!! jak dojdę do tego który tel jest ten właściwy od piachu - prze edytuję i dopiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaiKamil 21.03.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 poszukuję wykonawców w okolicach lutomierska... konstantynowa.. Dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 22.03.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Szukam używanej kostki brukowej szarej.Coś z demobilu na obrzeża trawnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lpawlow 22.03.2011 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 WitamMam do odsprzedania po okazyjnej cenie projekt "AMBROZJA I". Cena wywoławcza 1600zł do negocjacji !Odsprzedaje z jednego powodu, nowe warunki zabudowy jakie otrzymaliśmy po podziale działki wymusiły na nas tak dużą liczbę zmian w projekcie, że musieliśmy zrezygnować z projektu gotowego na rzecz projektu indywidualnego ,który powstał na bazie projektu "Ambrozja I" Oczywiście projekt orginalny, nienaruszony, do tego faktura zakupu. Jeśli ktoś na początku przygody z budowaniem chce zaoszczędzić kilkaset złotych to zapraszam. Możliwość odbioru osobistego w Łodzi i okolicach. Dla chętnych z poza Łodzi mogę wystawić aukcję na allegro.[email protected] PSZapomniałbym dodać. Mam pisemną zgodę od biura Pracownia Projektowa Dobre DomyFlak & Abramowicz Sp. z o.o.na następujące zmiany: zmiany wymiarów fundamentów wynikające z dostosowania budynku do lokalnych warunków gruntowych,wprowadzenia całkowitego lub częściowego podpiwniczenia budynku pod warunkiem nie wynoszenia poziomu parteru w stosunku do poziomu terenu,użycia innych materiałów na konstrukcję budynku (ściany, stropy) przy zachowaniu wymaganych przepisami i normami parametrów i pod warunkiem zachowania walorów użytkowych budynku,rodzaju stropów - przy zachowaniu układu konstrukcji i zachowaniu wymaganych przepisami i normami parametrów,materiałów ścian zewnętrznych i wykończeniowych (tynki, posadzki, dachówki, izolacja cieplna i przeciwwilgociowa) pod warunkiem utrzymania wymaganych parametrów (tj. np. wytrzymałość, ciepłochłonność),programu użytkowego wewnątrz budynku; np. przesunięcia lub likwidacji ścian działowych, zmiany lokalizacji, ilości i kształtu okien oraz drzwi, przy zachowaniu wymaganych przepisami i normami parametrów,kąta nachylenia dachu do 10% lub 5 stopni pod warunkiem dostosowania konstrukcyjnego i zachowania formy architektonicznej,zmiany przekrojów elementów konstrukcji dachowej wynikającej z*dostosowania do materiałów pokrycia lub z dostosowania budynku do innych stref śniegowych i wiatrowych niż podano w projekcie,kolorystyki elewacji, detali dekoracyjnych, kształtu podjazdów i tarasów,instalacji: wodnej, kanalizacyjnej, gazowej, elektrycznej i centralnego ogrzewania – pod warunkiem zachowania obowiązujących norm i przepisów prawa budowlanego,realizacji projektu wg. lustrzanego odbicia.zabudowa podcieniazmiana wymiarów zewnętrznych garażuzmiana lokalizacji kominówpodniesienie ścianki kolankowej o okolo 30cm Oczywiście dołączam ją do kompletu. PozdrawiamŁukasz P. PShttp://allegro.pl/show_item.php?item=1524815251 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kólewicze 24.03.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Pilnie poszukuję wykonawcy przydomowej oczyszczalni ścieków jeśli ktoś może polecić mi jakiegoś wykonawcę to proszę o namiary. Pozdrawiam Mogę polecić Pana od POŚ - Machała Jacek 606 401 155 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nineta 28.03.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Witam,Przejrzałam cały wątek i nie znalazłam, więc pytam: Chce kupić lub zlecić wykonanie domku narzędziowego z drewutnią, ale nie wydając majątku (też się buduję!). Czy ktoś mógłby podpowiedzieć jakąś firmę/osobę, która wykonałaby lub sprzedaje tego rodzaju produkty w przyzwoitej jakości i dość tanio? Z góry bardzo dziękuję. A tak przy okazji, bardzo przydatny wątek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 29.03.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 witam - mam do sprzedaży nowe rzeczy - pozostałości po pokryciu dachu - tanio ! - pas nadrynnowy blacha - brąz rai - 8017 - mat o dł. 2mb i szer. 11cm oraz zagięciu 8cm i kampinos 1,5 cm - 40 szt. - listwa kominowa - blacha j.w o dł. 2mb i szer. 6 cm i dwóch zagięciach po 1,5 cm. - 4 szt. W / w rzeczy posiadają na powierzchni ochronną folię. Mój telefon: 792-728-436 pozdrawiam ogłoszenie nadal aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts