Kajka.Z 27.04.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Witam, może ktoś podpowie gdzie można kupić stemple i deski szalunkowe (okolice ZŁOTNO, Konstantynów Ł., Aleksandrów Ł.) Potrzebuje ok. 250 szt. stempli 3m i ok. 5m3 desek 1 calowych o długości 3-4m. Wielkie dzięki za wszystkie info Pozdrawiam mają też w tartaku w Lutomiersku. cena chyba 6zł za 3 m. w tym transport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agrazka 27.04.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 mają też w tartaku w Lutomiersku. cena chyba 6zł za 3 m. w tym transport Witam, w odpowiedzi na Twoje zapytanie serdecznie polecam swoje deski szalunkowe ,które zostały mi po budowie domu, mam3 i 4 metrowe w ilości ok 2,5m3 cena do uzgodnienia, proponuje najpierw obejrzec- są w Adamowie Starym za Aleksandrowem Łódzkim od Złotna ok 15 km, podaje swój tel 503 68 18 41 w razie zainteresowania Agrazka sprzedane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agrazka 27.04.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 mają też w tartaku w Lutomiersku. cena chyba 6zł za 3 m. w tym transport Witam, w odpowiedzi na Twoje zapytanie serdecznie polecam swoje deski szalunkowe ,które zostały mi po budowie domu, mam3 i 4 metrowe w ilości ok 2,5m3 cena do uzgodnienia, proponuje najpierw obejrzec- są w Adamowie Starym za Aleksandrowem Łódzkim od Złotna ok 15 km, podaje swój tel 503 68 18 41 w razie zainteresowania lub 513 153 132 Agrazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agrazka 27.04.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Witam, może ktoś podpowie gdzie można kupić stemple i deski szalunkowe (okolice ZŁOTNO, Konstantynów Ł., Aleksandrów Ł.) Potrzebuje ok. 250 szt. stempli 3m i ok. 5m3 desek 1 calowych o długości 3-4m. Wielkie dzięki za wszystkie info Pozdrawiam Oferuje deski szalunkowe ok 2,5m 3 pozostałe po budowie domu odbiór własny z Adamowa Starego koło Aleksandrowa tel 513153132 lub 503 68 18 41 cena do uzgodnienia Agrazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 27.04.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pikpaw 29.04.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 witam , budował ktoś z Was ostatnio z Ytonga? jeśli tak, to jak kształtowały się ceny za metr robocizny u Was? odnalazłem na forum jakieś wpisy, ale są starutkie już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robsad 30.04.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Poszukuję materiałów na ogrodzenie tymczasowe w okolicach Aleksandrowa Łódzkiego, myślałem o siatce leśnej zamocowanej do np. stempli. Jeżeli ktoś ma na zbyciu za nieduża kwotę to proszę o kontakt: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 02.05.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Polecam firmę RAMA-BUD 697290728 - tynki zewnętrzne, ocieplenia W piatek skończyli u mnie tynk silikonowo-silikatowy Szybko, niedrogo i co najważniejsze CZYSTO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zaba18 03.05.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Polecam firmę RAMA-BUD - tynki zewnętrzne, ocieplenia W piatek skończyli u mnie tynk silikonowo-silikatowy Szybko, niedrogo i co najważniejsze CZYSTO. Z jakiej firmy kupowałeś tynk i gdzie bys polecił jego zakup? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zaba18 03.05.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Rozpoczynam budowe i odkupię -uzywane stęple do ogrodzenia-garaz lub barakowoz -przyłacze elektryczne - kibelek w stanie nadajacym się do uzytku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.05.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Z jakiej firmy kupowałeś tynk i gdzie bys polecił jego zakup? Tynk silikatowo-silikonowy Malfarb kupiony w CH Iwona w Aleksandrowie. Iwonę także gorąco polecamy. 3/4 budowy wykonana z jej pomocą. Pozdrowienia dla Pana Piotra i Pana Sławka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal83 04.05.2011 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Witam Sprzedam 5 m3 desek szalunkowym o długości 2,3 i 4 m.Deski po jednokrotnym użyciu zostały oczyszczone z gwoździ i resztek cementu-są w bardzo dobrym stanie.Budowa okolice Wiśniowa Góra-Stróza.Zainteresowanych proszę o info na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toppins 04.05.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Witam, Mam do sprzedania paletę porothermu firmy LEIER 30 cm (została mi po zakończonej budowie). Do odebrania ul. Tatarczana Łódź (są to okolice Rojna/Szczecińska/Aleksandrowska). Cena będzie na pewno korzystna , bo zależy mi na uprzątnięciu terenu. Jestem w stanie również dowieść w bliskiej okolicy. Mój telefon 608682791. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwek1974 04.05.2011 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Witam,poszukuję sprawdzonego architekta do adaptacji projektu gotowego z kilkoma zmianami. Najlepiej z terenu pow. łódzkiego wschodniego - przyszła budowa w okolicach Gałkówka. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qlesh 04.05.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Skończyłam podsumowanie danych o polecanych facowcach czy firmach. Ponieważ jest to w formacie xls, to zainteresowanych proszę o informację wtedy prześlę na maila, pozdr. DA Poproszę [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 04.05.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GOSIA KARASIŃSKA 04.05.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Poproszę [email protected] Ja też poproszę !!! [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swasix 04.05.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Poproszę [email protected] Ja również poproszę. Z góry dziękuję [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOMANII 05.05.2011 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Rozpoczynam budowe i odkupię -uzywane stęple do ogrodzenia -garaz lub barakowoz -przyłacze elektryczne - kibelek w stanie nadajacym się do uzytku witam, właśnie robię remanent placu budowy jak na razie zinwentaryzowałem do odsprzedaży: - kibelek [sPRZEDANY] - słup do przyłącza [możliwe ze i znajdzie się przewód do skrzynek] - użyte i nieużyte drewno szalunkowe słup na allegro od wczoraj: http://allegro.pl/slup-przylacze-tymczasowe-na-budowe-lodz-antoniew-i1597492003.html do obejrzenia/zabrania antoniew / Łódź kontakt z mężem - Marek: 516 039 444 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kpmk 05.05.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Witam wszystkich.Przygodę z budowaniem domu rozpoczęliśmy w zeszłym roku . Obecnie jesteśmy na etapie wykańczania. Przez ten czas udało nam się korzystaćz usług wielu firm i fachowców. Chcieli byśmy zdecydowanie polecić:Murarz - Z.MISZCZAK tel. 601-879-262Dekarz, cieśla - W. KARBOWIAK tel. 606-490-877Hydraulik - JARUGA tel. 667-522-876Materiały budowlane- ,,IWONA’’ Aleksandrów Ł. (Pan Piotr)Strop teriva - ,,BUDMAR’’ Zgierz ul.Piątkowska 83 fBeton – ,,GO-TRAKT’’ Łódź ul.Wedmanowej 8 (Pan Łukasz)THERM- INSTAL- materiały wod-kan-co Łódź ul.Kopcińskiego 41ZAMEK- pokrycia dachowe Łódź ul.Brukowa 18( Pani Małgosia) Natomiast bardzo odradzam i przestrzegam przed :AGROPROJEKT- biuro projektowe Łódź ul.Zawiszy Czarnego 8/10 ( Wręcz nie wyobrażalny brak profesjonalizmu, wieczne błędy, lekceważenie przepisów i obowiązków, wieczne kłamstwa.) OKNA – ABATEX Łódź ul.Wierzbowa 20 (Firma bliska bankructwa. Brak materiałów do produkcji i pracowników. Nie wywiązuje się ze zobowiązań finansowych i zawartych umów na okna.) Wszelkich dodatkowych informacji chętnie udzielę na maila. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts