Marcin-paw 05.05.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Robili dla nas wycenę - niestety cena była kosmiczna. Ale płaci się za wykonanie "pod klucz" Jeśli chcesz oszczędzć to sam zajmij się logistyką budowy - nie jest to wcale trudne Chętnie pomogę z fachowcami Dzieki Bardzo na pewno skorzystam poniewaz powoli przygotowuje sie do "budowlanego boju":-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pabchu 06.05.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Mam pytanie - czy ktoś korzystał z usług firmy Inter Rabra http://www.tynkilodz.plJa się przymierzam do tynków wew, ocieplenia i tynków zew, wylewek i ocieplenia poddasza, ale przed wykonaniem szukam opinii. Jeśli ktoś może polecić mi kogoś do tynków wewnętrznych kogoś kto zrobi równo, dobrze i niezbyt drogo. Pojawia się często tutaj pytanie o stemple - a ja właśnie mam ich sporo o dł. 3m.Jeśli ktoś będzie zainteresowany odkupieniem to proszę o priv. okolice Rąbień - Łódz ul. Rojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOMANII 07.05.2011 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 BudLux Krzysztof Antosik 503 738 066 Rekuperacja, odkurzacze centralne, sauny Dobry fachowiec i ceny ma rozsądne ja również gorąco polecam tego człowieka, u nas robił odkurzacz obecnie jest już po słowie z bratem moim, który tez podjął się budowy, rekomendacja stara dość ale warto tego fachowca polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 07.05.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Mam pytanie - czy ktoś korzystał z usług firmy Inter Rabra http://www.tynkilodz.pl Ja się przymierzam do tynków wew, ocieplenia i tynków zew, wylewek i ocieplenia poddasza, ale przed wykonaniem szukam opinii. Jeśli ktoś może polecić mi kogoś do tynków wewnętrznych kogoś kto zrobi równo, dobrze i niezbyt drogo. Pojawia się często tutaj pytanie o stemple - a ja właśnie mam ich sporo o dł. 3m. Jeśli ktoś będzie zainteresowany odkupieniem to proszę o priv. okolice Rąbień - Łódz ul. Rojna Kilka postów wyżej polecałem RAMA-BUD, tynki wewnętrze, zewnetrze i ocieplenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 08.05.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 ja również gorąco polecam tego człowieka, u nas robił odkurzacz obecnie jest już po słowie z bratem moim, zaręczyli się??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOMANII 09.05.2011 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 zaręczyli się??????????????? no jak by nie patrzec sa po glebokich wzajemnych obietnicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal83 09.05.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Witam Mam do sprzedania 270 szt. stempli budowlanych o długości 2,85-3,00 m.Stemple po jednokrotnym użyciu w bardzo dobrym stanie do odbioru w okolicach Wiśniowa Góra-Stróża.W razie zainteresowania proszę o info na priv lub pod tel. 662-004-523-Rafał Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnesik 09.05.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Witam,a czy możecie polecić mi sprawdzonego fachowca do wykończenia balkonów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kpmk 09.05.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Witam.Sprzedam po atrakcyjnej cenie pozostałości z budowy:- 1 paleta Porothermu Wienerbergera 25 P+W- 4 szt. krokwi impregnowanych 600-650 cm.Materiały do odbioru w Rąbieniu ab, okolice ,,Boryny”. Tel. kontaktowy 604-122-798. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 10.05.2011 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Polecam firmę RAMA-BUD 697290728 - tynki zewnętrzne, ocieplenia W piatek skończyli u mnie tynk silikonowo-silikatowy Szybko, niedrogo i co najważniejsze CZYSTO. AGP- bardzo ładnie! gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 10.05.2011 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Witam, poszukuję sprawdzonego architekta do adaptacji projektu gotowego z kilkoma zmianami. Najlepiej z terenu pow. łódzkiego wschodniego - przyszła budowa w okolicach Gałkówka. Dziękuję i pozdrawiam polecałam na forum swojego architekta (firma projbud), co prawda ze zdunskiej woli ale ilosc wizyt ogranicza się do minimu, projekt nie miał zadnych bledów wiec PNB uzyskalismy w zasadzie od reki no i cena b. korzystna. dodam jeszcze, że znajomi robili u nich projekt domu wielorodzinnego! i to z warszawy i w zasadzie widzieli sie tylko raz takze chyba warte przemyslenia aha- ktos z forum tez juz korzystal z ich usług i byli zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.seban. 10.05.2011 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Drodzy Budujący,poszukuję fachowca do położenia drewnianych podłóg. Macie może kogoś do polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misopi 10.05.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Potrzebuję specjalistów od (...) ocieplenie dachu i poddasza, (...) Docieplenie dachu pierwsza ekipa mi spartoliła (przemarzanie przy krokwiach, wykraplanie się wody wskutek zatkania wentylacji dachu itp.). Długo nie mogłem znaleźć chętnego do poprawy. Wreszcie trafiłem i jestem baaardzo zadowolony. Polecam: Sławomir Oppeln 606 987 302 i zapraszam do siebie na budowę w celu obejrzenia efektu. U mnie kończy w ciągu 2 tygodni. Pozdrawiam, Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grekier 11.05.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Potrzebuję specjalistów od wykończenia wewnątrz (ocieplenie dachu i poddasza, podłoga z płyty na poddaszu, panele w pokojach, drzwi wewnętrzne i zewnętrzne z montażem, schody drewniane wewnetrzne) i na zewnątrz (płytki elewacyjne, parapety zewnetrzne, balkon- płytki i poręcze) i szambo z montażem (i z atestem). Rejon Bukowiec, Zielona Góra k.Andrespola. Z góry DZIĘKUJĘ ZA POMOC od schodów powiem szczerze najlepszy fachowiec ze wszystkich ekip jakie u mnie pracowały http://www.schody-trela.pl/ polecam w ciemno PS mam do sprzedania budowlane przyłącze elektryczne tak wygląda: https://picasaweb.google.com/Grekier7/Erbatka?authkey=Gv1sRgCN3_h5XyoevOFQ&feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 11.05.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaiKamil 12.05.2011 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Witam Odkupię używany barak, garaż blaszany czy blaszak jak kto woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_man 13.05.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Sprzedam RB-tkę budowlaną (rocznik 2009 wrzesień). W pełni sprawna, w solidnej stalowej skrzynce. Możliwość odbioru w Łodzi lub na Rąbieniu.Cena do uzgodnienia. Ja zapłaciłem za nią 550zł. [email protected]504-932-938 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_man 13.05.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Witam wszystkich. OKNA – ABATEX Łódź ul.Wierzbowa 20 (Firma bliska bankructwa. Brak materiałów do produkcji i pracowników. Nie wywiązuje się ze zobowiązań finansowych i zawartych umów na okna.) Potwierdzam, firma Abatex ma poważne problemy z płynnością finansową. Moje okna dotarły do mnie z ponad trzy tygodniowym opóźnieniem. Właściciel tłumaczył się, że nie ma profilu z Niemiec, a faktycznie nie miał gotówki nawet na wypłaty dla pracowników. Na szczęście okna dotarły, ale opóźnienie przysporzyło mi wiele kłopotów. Sailor_man Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zaba18 14.05.2011 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Rozpoczynam budowe i odkupię -uzywane stęple do ogrodzenia -garaz lub barakowoz - kibelek w stanie nadajacym się do uzytku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal83 16.05.2011 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Ponawiam Sprzedam 200 szt. stempli o długości 2,85-3,00. Stemple po jednokrotnym użyciu w stanie bardzo dobrym do odbioru Wiśniowa Góra-Stóża.W razie zainteresowania proszę o kontakt na priv lub pod numerem 662-004-523-Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts