czakszak 16.05.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Drodzy forumowicze, Podzielcie się PROSZĘ :)wiedzą na temat drenażu wokół budynku... jak wykonać, aby nie wydać majątku (jacyś polecani wykonawcy- Zielona Góra k.Andrespola)A jak radzicie sobie z zagospodarowaniem wody opadowej z dachu???Z góry dziekuję za informacjeC.Sz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barkom 17.05.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Do swojej listy TOP dopisuję jeszcze elektryk: p. Robert tel. 600 389 949 : sympatyczny, myślący, młody chłopak, z poczuciem humoru;) szybko, profesjonalnie i niedrogo:yes: Witam Czy mogę prosić o namiary na geodete? pozdarwiam mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.05.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Witam Czy mogę prosić o namiary na geodete? pozdarwiam mail: [email protected] Już wcześniej pisałam: 2. Geodeta: polecany już tu wcześniej p. Mirosław Kowalczyk, tel. 42 659 26 13, bardzo dokładny, solidny i tani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwy lodz 17.05.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Witam, może ktoś podpowie gdzie można kupić stemple i deski szalunkowe (okolice ZŁOTNO, Konstantynów Ł., Aleksandrów Ł.) Potrzebuje ok. 250 szt. stempli 3m i ok. 5m3 desek 1 calowych o długości 3-4m. Wielkie dzięki za wszystkie info Pozdrawiam cenowo polecam skład w ksawerowie deski szalunkowe 470zł m3 stemple 3m- 5zł 3,5m - 6 lub 6,5zł nie wiem co prawda ile transport w tamte okolice ale można sprawdzić http://www.skladsek.pl/ juz ich nie polecam zapłaciłem z góry i to był mój błąd. co tu dużo pisać, na stemple i deski które niby mieli od ręki czekałem prawie 3 tyg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bes_ 17.05.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Witam wszystkich budującychMam do sprzedania ok 200 stempli 2,90 m. Do odebrania w okolicach Aleksandrowa Łódzkiego. Zainteresowanych proszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P_R 17.05.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Witam wszystkich budujących Mam do sprzedania ok 200 stempli 2,90 m. Do odebrania w okolicach Aleksandrowa Łódzkiego. Zainteresowanych proszę o kontakt na priv. Poszedł priv pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 19.05.2011 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaiKamil 19.05.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 jakich konkretnie wykonawców? od poczatku? gdzie sie budujecie? Murarza już mamy, Piotr Kubicki z lutomierska, potrzebować w najbliższym czasie będę koparkowego;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 20.05.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Murarza już mamy, Piotr Kubicki z lutomierska, potrzebować w najbliższym czasie będę koparkowego;) pozdrawiam Koparkowych to najtaniej lokalnie- gdzie budowa? moze sasiad? Z okolic KŁ- Lutek chyba bede mogla polecic do dachów- celowo piszę chyba bo jeszcze nie skończyl ale jak dotąd nieźle mu idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makj1 20.05.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Murarza już mamy, Piotr Kubicki z lutomierska, potrzebować w najbliższym czasie będę koparkowego;) pozdrawiam Witaj MagdaiKamil. Moge podać Ci namiar na koparkowego w okolicach Lutka. Dostałem wizytówkę w składzie bud. , a mianowicie pan Zbigniw Kochan tel.603 076 098. Pozdrawiam Mariusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czakszak 21.05.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Nie polecam tynkarza i wylewki Robert Woch (tel. 604 179 075). Ma podobno kilka ekip od wylewek i tynków (maszynowe gipsowe, tynki 26 zł z materiałem za 1mkw- na Knaufie, wylewki 12 zł/mkw, ale mój materiał). Podobno, bo po rozmowie mieli wejść najpóźniej po Wielkanocy (błąd, że umowa (miała być) podpisana przy robocie)... Dzięki temu Panu mam 4 tygodnie opóźnienia+ kolejne 3-4 tygodnie w oczekiwaniu na kolejna ekipę... C.S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P_R 21.05.2011 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Witam1 Gdzie polecacie kupić drewno na dach w okolicach Aleksandrowa 2 Jak by ktoś miał na sprzedaż 100 szt stępli ok 280 - 290 cm Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niunieq 21.05.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 kupię niedrogo około 150 stempli budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niunieq 21.05.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Napisał ADorota Skończyłam podsumowanie danych o polecanych facowcach czy firmach. Ponieważ jest to w formacie xls, to zainteresowanych proszę o informację wtedy prześlę na maila, pozdr. DA My także poprosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zaba18 21.05.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Napisał ADorota Skończyłam podsumowanie danych o polecanych facowcach czy firmach. Ponieważ jest to w formacie xls, to zainteresowanych proszę o informację wtedy prześlę na maila, pozdr. DA My także poprosimy Jak dostaniecie to przeslijcie dalej prosze podaje emaila [email protected] Pozdrawiam Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makj1 21.05.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Ja też poproszę.[email protected]Z góry dziękiPozdrawiamMariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lupio 25.05.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Witam, Pozostało mi po budowie 11 palet pustaka z Kozłowic Mega-Max pióro-wpust. Do odbioru w Ksawerowie. Co do ceny na pewno dojdziemy do porozumienia. Niestety nie bardzo mogę pomóc w transporcie. Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niunieq 25.05.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Napisał niunieq Napisał ADorota Skończyłam podsumowanie danych o polecanych facowcach czy firmach. Ponieważ jest to w formacie xls, to zainteresowanych proszę o informację wtedy prześlę na maila, pozdr. DA My także poprosimy, [email protected] z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poker000 26.05.2011 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Witam, Własnie zaczeliśmy budowę. Czy ktoś wie gdzie jjest tani beton lany (tylko dobry) B25. W Goł tracku jets po 262 brutto. Poszukuje równiez info o tanim piasku płukanym, drzewie na więźb dachową, cemencie I i II kl.A może sotalo komus pusatka 9 z Kozłowic 288x88x188? Chetnei odkupię.Czekam na wasze info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasiaMC 27.05.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Napisał ADorota Skończyłam podsumowanie danych o polecanych facowcach czy firmach. Ponieważ jest to w formacie xls, to zainteresowanych proszę o informację wtedy prześlę na maila, pozdr. DA My także poprosimy poproszę [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts