Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa łódzka - polecane usługi i produkty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Do swojej listy TOP dopisuję jeszcze

elektryk: p. Robert tel. 600 389 949 : sympatyczny, myślący, młody chłopak, z poczuciem humoru;) szybko, profesjonalnie i niedrogo:yes:

Witam Czy mogę prosić o namiary na geodete?

pozdarwiam

mail: [email protected]

Witam,

może ktoś podpowie gdzie można kupić stemple i deski szalunkowe (okolice ZŁOTNO, Konstantynów Ł., Aleksandrów Ł.)

Potrzebuje ok. 250 szt. stempli 3m i ok. 5m3 desek 1 calowych o długości 3-4m.

Wielkie dzięki za wszystkie info

Pozdrawiam

cenowo polecam skład w ksawerowie

deski szalunkowe 470zł m3

stemple 3m- 5zł

3,5m - 6 lub 6,5zł

nie wiem co prawda ile transport w tamte okolice ale można sprawdzić

http://www.skladsek.pl/

juz ich nie polecam

zapłaciłem z góry i to był mój błąd.

co tu dużo pisać, na stemple i deski które niby mieli od ręki czekałem prawie 3 tyg...

Murarza już mamy, Piotr Kubicki z lutomierska, potrzebować w najbliższym czasie będę koparkowego;)

pozdrawiam

Koparkowych to najtaniej lokalnie- gdzie budowa? moze sasiad? ;)

Z okolic KŁ- Lutek chyba bede mogla polecic do dachów- celowo piszę chyba bo jeszcze nie skończyl ale jak dotąd nieźle mu idzie ;)

Murarza już mamy, Piotr Kubicki z lutomierska, potrzebować w najbliższym czasie będę koparkowego;)

pozdrawiam

Witaj MagdaiKamil. Moge podać Ci namiar na koparkowego w okolicach Lutka. Dostałem wizytówkę w składzie bud. , a mianowicie pan Zbigniw Kochan tel.603 076 098.

Pozdrawiam

Mariusz.

:mad::-x

Nie polecam tynkarza i wylewki Robert Woch (tel. 604 179 075). Ma podobno kilka ekip od wylewek i tynków (maszynowe gipsowe, tynki 26 zł z materiałem za 1mkw- na Knaufie, wylewki 12 zł/mkw, ale mój materiał). Podobno, bo po rozmowie mieli wejść najpóźniej po Wielkanocy (błąd, że umowa (miała być) podpisana przy robocie)...

Dzięki temu Panu mam 4 tygodnie opóźnienia+ kolejne 3-4 tygodnie w oczekiwaniu na kolejna ekipę...

C.S.

Napisał ADorota

Skończyłam podsumowanie danych o polecanych facowcach czy firmach. Ponieważ jest to w formacie xls, to zainteresowanych proszę o informację wtedy prześlę na maila, pozdr. DA

My także poprosimy :)

Jak dostaniecie to przeslijcie dalej prosze podaje emaila

[email protected]

Pozdrawiam

Z

Witam,

Własnie zaczeliśmy budowę.

Czy ktoś wie gdzie jjest tani beton lany (tylko dobry) B25. W Goł tracku jets po 262 brutto.

Poszukuje równiez info o tanim piasku płukanym, drzewie na więźb dachową, cemencie I i II kl.

A może sotalo komus pusatka 9 z Kozłowic 288x88x188? Chetnei odkupię.

Czekam na wasze info.