Andrzej Wilhelmi 15.02.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Odstąpię dwa kominki wentylacyjne Creatona karpiówka miedziana angoba. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nakielnica 01.03.2008 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Forumowicze, pilnie potrzeba dwie sztuki tymczasowych skrzynek na budowe domów. To sie nazywa rbtki? Moze być stojąca albo wisząca. Pomocy. Jeżeli potrzebne są deski na budowe służę informacją. Podaję kontakt do siebie: 504080448 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin_lodz 12.03.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Mam do sprzedania ok 120 bloczków betonu komórkowego białego 12-tki na zaprawę zwykłą. Tel. 601515566. Okolice Nowosolnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karek 17.03.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Chciałbym polecić wykonawców, którzy w pełni spełnili moje oczekiwania w realizacji powierzonych zadań na mojej budowie ; montaż dachówki cementowej Braas - Mariusz Kurowski 500102006 wylewki - Dariusz Lemiecha 607112167 instalacja CO i CW oraz kanalizacja - Łukasz Mazurek 513059139 Zdecydowanie nie polecam wykonawcy od CO i CW – Roberta Urbańskiego z Głowna – „naciągacz” na zakupy po wysokich cenach, niesłowny, niekompetentny, beszczelny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 26.03.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 No to uaktualnię swoją TOP listę po raz kolejny....... murarz - Sławek Kuna 505027658 cieśla-dekarz Henryk 507 141821 wylewki Boguś 604 758675 elektryk Ossendowski Marek 500 507507 alarm Krzysiek Szymański 603 460550 okna Krzysiek Wycech "STARY" 604 170274 komputery + wsparcie duchowe Mmad hydraulik Sławek 509 302295 projektant wnętrz Beatka Gramsz 798 526 322 drzewka ,krzaczki i inna zielenina + fachowe doradztwo : http://www.bojanowskiszkolka.prv.pl/ Z CZYSTYM SUMIENIEM RB-tkę budowlaną szybko i drogo sprzedam a i jeszcze videodomofon Urmet WINSPOT ”MOD. 1855” Nazwa produktu: Numer katalogowy: 1855/11A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
terka 01.04.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Cześć Mam do sprzedania blaszak - pomieszczenie gospodarcze na budowę.Wymiary 2 m x 4,50 mOdbiór w Zgierzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
11małgosia 16.04.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Polecam firmy AKE w Pabianicach i GOMAD z Zgierzu. Aktualnie wykańczam domek przy współpracy z tymi firmami i jestem b.zadowolona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-COLOR- 25.04.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Witam Chciałem polecić wszystkim zainteresowanym elektryka. Doskonale spisał się na mojej budowie. Instalacje zrobił bardzo szybko, doradził, zaopatrzył w materiały i oczywiście skasował ale przy remoncie w wielkiej płycie sprawdził się doskonale. Inni, zawezwani wcześniej, mlaskali, młotkiem i przecinakiem stukać chcieli, listę materiałów wystawiali i do hurtowni gonili. U p. Zbyszka tel. 0-607-738-819 sprzęt z prawdziwego zdarzenia, płyta betonowa problemu nie stanowiła. Uzgodnienia szybko i konkretnie, załatwiony spory upust w hurtowni do której co chwila jeździć nie musiałem. I dla mnie najważniejsze to, ze nie przeszkadzał innym robotom i umiał ze wszystkimi się dogadać. polecam budującym w Łodzi i okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin_lodz 02.05.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 NIE POLECAM: Leszek K. 513 717 484 - człowiek od ocieplania dachu + płyty G-K. również inne robótki - robota kiepska a najgorsze, że kradnie materiał. Mnie ubyło ok. 20 worków gładzi co się okazało po wizycie inspektora nadzoru bo według Lesia wszystko poszło w szpary pomiędzy płytami . Nie wiem ile innych rzeczy zginęło bo niestety nie mogłem pilnować za dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 06.05.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Ponieważ prawie się wykończyłam, mogę śmiało polecić moją ekipę http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_lol.gif Zrobili mi:- gładzie- malowanie- tapetowanie- sufit podwieszany- stiuk wenecki- tynk mozaikowy- glazurę- biały montaż- gres- montaż drzwi wewnętrznych i zewnętrznych- montaż żyrandoli, kinkietów - montaż paneli i listew - zabudowę kuchni- drobne poprawki elektryczne Bardzo jestem z nich zadowolona, są do bólu pracowici. Nie nawalają, nie piją. Mają poczucie humoru. Cenowo w normie, można się dogadać. Wiele pierdółek robią "przy okazji". Polecam!!! p. Piotr 793 043 474 (kilka lat robił wykończenia w Niemczech, ma super pomysły) p. Michał 792 021 441 http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 06.05.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Moze komus sie przyda - mam do oddania brame i kawal ogrodzenia (stara siatka) na ogrodzenie tymczasowe. Na haslo "forum muratora" rabat Pozdrawiam, Karolina http://www.allegro.pl/item359401979_brama_i_siatka_tymczasowe_pabianice_pilnie_oddam.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ravo77 23.05.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Polecam firmę APK od pokryć dachowych z Brzezińskiej. Można sobie samemu wycenić dach przez internet, porównać ceny spośród różnych wariantów i potem zamówić komplet pokrycia w APK (http://www.wycenadachu.pl). APK zajmuje się sprzedażą pokryć dachowych, ale także wykonawstwem. Transport dachu na terenie woj. łódzkiego gratis. Fachowe rady, zero problemów z dekarzami. Ja zamawiałem wszystko u p. Jakuba (512-225-474), bardzo konkretny sprzedawca - duża wiedza. Dobrze sprawili się również moi tynkarze, robiłem (tynki gipsowe z agregatu) - firma TYNK-BUD(Tynki gipsowe Łódź). Jak dotąd najlepsza ekipa na budowie: bezproblemowo, szybko, równo i czysto. Tynki mnie zaskoczyły - prawie jak gładź. Cenowo w normie, bardzo dobry kontakt z właścicielem - można się dogadać, tel: 606-722-288. Oczyszczalnia - wiadomo...Boguś - rewelacja tel. 604 758 675 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AWSP 05.06.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 WitamOddam słup drewniany, oświetleniowy idealny na przyłącze tymczasowe lub zamocowanie rbetkioddam, okolice Matki Polki tel 501-658-212 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sihaja 11.06.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Sprzedam garaż blaszany 3x5 SPRZEDANY Sihaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 15.06.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Witam - sprzedam tanio lub zamienię : 1}- Belki stropowe TERIVA dł.6m-szt6 oraz dł.5,40m -szt25 na belki o dł.3,602}-Farba wiśniowa do metalu do pomalowania na rdzę - 4 puszki po 0,75 l na farbę olejną do drzewa. Czekam na info na /P.W/- pozdrawiam - " Gołąb" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyniu 17.06.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 podaję tylko namiary na gości na których do tej pory się natknąłem i którzy uważam , że warci są umieszczenia ich na tej stronie geodeta xxxxx Tego Pana powyżej raczej nie poleciłbym.. Polecam za to kominiarza: Roman Bednarkiewicz 604508335 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_2 25.06.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Tym razem o czlowieku, ktorego NIE POLECAM: Nie polecam zakupow drewna kominkowego u sprzedawcy z Andrespola, ktory czesto oglasza sie na allegro (min. http://www.allegro.pl/item386090317_drewno_kominkowe_lodz_okolice.html). Przez telefon uslyszycie dlugie zapewnienia o jego uczciwosci - jaki to on jest w porzadku na tle innych, ktorzy wg niego oszukuja na ilosci, wilgotnosci drewna i w ogole sa be. U mnie wszystko bylo pieknie do momentu ulozenia drewna na moim placu. Kupilem od handlarza okreslona ilosc, dostalem o ponad 2mp mniej - co wyszlo wlasnie po tym, jak samemu ulozylem drewno. Dodatkowo drewno mialo byc 1 roczne i suche - a dostalem niestety towar wygladajacy na swiezo sciety. Facet umawial sie ze mna 4 razy na wspolne sprawdzenie ilosci i ewentualny odbior ("jak pan nie chcesz, to biore z powrotem cale drewno i zwracam pieniadze") - tyle go widziano. Albo zepsuty samochod albo duzo pracy albo zapomnial. Aha, drewno przywozi z Przedborza. Jego nr tel. to 507-130-157. Nazwiska nie podaje z elementarnej przyzwoitosci, ale osoby szukajace drewna kominkowego w Lodzi i rejonie maja szanse na niego trafic. Nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda i piotr 26.06.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 witajcie, słup do rbetki i tymczasowego przyłacza potrzebny na gwałt!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malyszka 27.06.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Stanowczo nie polecam uslug pana Jarka Stolarka - projektant ogrodow i wykonawca oczek wodnych oraz wlasciciel sklepu ogrodniczego kolo Sellgrosa na rokicinskiej.Malutkie oczko robil mi 3 miesiace z tego byl na moim placu moze 10dni, jak juz sie zjawial to albo bez ludzi i pijany, albo z jednym czlowiekiem i po 1 dniu pracy musial sie kilka dni regenerowac. Nie mogl skonczyc oczka w terminie bo jak twierdzil brak mu weny i niestety 8 piw wypitych dziennie mu nie pomagalo (znajdowalam po jego pracy puszki) Po zrobieniu jakiegokolwiek etapu rzada pieniedzy, a czesto zaliczkowo z gory,jak tylko dostanie pieniadze juz go nie ma na budowie.Kiedy juz mu niewiele zostalo do zrobienia (1 dzien pracy) i powiedzielismy ze dostanie pieniadze po zrobieniu wszystkich prac bo juz nie mozemy dluzej czekac przyjechal i wymontowal wszystkie zraszacze pompe i filtr z oczka zawory ze studni, wyrwal ze sciany sterownik do nawodnienia chociaz wszystko ma to zaplacone. Jest 30 stopni w cieniu, schna mi wszystkie roslinki a jemu jako ogrodnikowi absolutnie to nie przeszkadza!!! Ostrzegam zeby spisywac bardzo szczegolowe umowy, ja mialam w umowie np system oswietleniowy - okazalo sie ze pod tym terminem kryje sie polozenie na zewnatrz kilku kabli w ziemi, bez przyjaczenia do domu nawet bez przewiercenia w scianie, chociaz jak podpisywalam umowe to mial byc wylacznik czasowy i czujnik zmierzchowy, ale poniewaz nie wyszczegolnilismy tego na papierze tylko slownie pan sie wyparl. Rododendrony mi pan ogrodnik posadzil w glinie...tlumaczac ze tak sie robi bo tylko w ziemi rosna a w torf mozna ewentualnie na zime zeby nie zamarzly korzenie. Przy oczku tez chcial sadzic w glinie - zeby rosliny nie mialy za duzych przyrostow. Gline z glebokosci 1.5m (garnki mozna lepic z niej) ktora wykopali z oczka uzyli do zrobienia skarp pod roze nawet grama dobrej ziemi nie dali tak ze teraz zeby cos wsadzic trzeba rozbijac skale. Trawa ktora posial nie wzeszla po 2 miesiacach choc 2 x dziennie byla podlewana, az musialam posiac swoja. Blagam uwazajcie na tego czlowieka bo kosztowal mnie sporo pieniadzy a jeszcze wiecej zdrowia. KOSZMAR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malyszka 27.06.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Natomiast wszystkie pozostale ekipy ktore mam sa na medal. elektryk pan jurek - cudowny czlowiek perfekcjonista w kazdym calu, pomoze doradzi - 604 64 11 02 hydraulik - pan andrzej - bezproblemowy z ekipa zrobili mi instalacje w 10 dni dokladnie i profesjonalnie 607 311 629 tynki gipsowe z agregatu pan rolnik - wzielam go z tego forum i jestem wam bardzo wdzieczna za to polecenie bo panowie robia super i ida jak burza - pan rolnik tel 609 43 12 54 polecem tez ekipe pana marka warzywniaka - 507 05 36 06 zlote raczki bez ktorych nie miala bym nic - wyburzali przestawiali ocieplali robili drenaz dzialki - byli po prostu niezbedni i sluzyli wiedza babie ktora o budowaniu wie zdziebko za malo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts