misopi 20.07.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Kochana Grupo, pilnie potrzebuję dekoratora wnętrz! Mozecie kogoś polecić? Gorąco polecam firmę NokoDesign. Ciekawe spojrzenie na proces projektowania, duża otwartość na pomysły inwestorów (bez artystycznego zadęcia na zasadzie "tak jak mówię jest najlepiej i basta!"), duuuuuża cierpliwość i wielokrotne wizyty na placu boju na każde zgłoszenie takowej potrzeby. A i cena nie artystyczna. Z efektu jesteśmy bardzo zadowoleni, goście którzy oglądali już nasze mieszkanie też. Więcej szczegółów chętnie podam na priva. Kontakt do projektantki - Ani 605 72 50 70, [email protected]. Biuro trafiliśmy z polecenia i jak widać polecamy dalej. Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P_R 23.07.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Witam mam pozostałości po budowie : - Stemple budowlane ok 80-90 szt - Pustaki stropowe - keramzytowe ok 50 szt okolice Aleksandrowa Łódzkiego ( tanio się pozbędę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dchman 24.07.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Witam,jeśli chodzi o projektanta wnętrz to polecam panią z Pabianic. Jej projekty i realizacje można zobaczyć na stronie: www.studio83.com.pl lub telefonicznie 692-818-303 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowa20111 24.07.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Witam serdecznie,kupię : AGREGAT PRĄDOTWÓRCZY - model + cenaSTEMPLE BUDOWLANEKIBELEK Łódź wiadomość na prv Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikka27 24.07.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Misopi- dziękuję, aczkolwiek nie mogę wejśc na ich stronę www:( ponieważ dostaję ostrzeżenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldieb 25.07.2011 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Witam forumowiczówczy możecie mi powiedzieć jak obecnie kształtują się stawki robocizny za ocieplanie domu w naszym rejonie?Mnie zaproponowano 50zł/1m2, plus 50zł/1mb za wykończenie dużego okna (>3m2) plus 20zł/1mb parapetu.Dużo to, średnio czy mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CarolineTom 25.07.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Witam, Bardzo proszę o namiary na kierownika budowy z okolic Andrespola (woj. łódzkie) Chcemy rozpocząć budowę domku jednorodzinnego jakoś niedługo w Wiśniowej Górze, a kierownicy z poza tych okolic sporo chcą za dodatkowe dojazdy na budowę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldieb 27.07.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 witam, Aż nie chce się wierzyć, że żaden z szanownych forumowiczów nie ociepla obecnie swojego domu lub niedawno tego nie robił i nie może podzielić się swoimi doświadczeniami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jwasilewski 27.07.2011 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Witam,Polecam geodetę z Bełchatowa, Arkadiusz Siedlarek tel: 506-603-606 Ja mam budowę niedaleko Dłutowa, powiat bełchatów i robiłem u niego kwity geodezyjne do PNB i teraz wytyczenie budynku (wszystkie ściany fundamentowe po bardzo rozsądnej cenie). Szybko, słownie, terminowo i bez problemu. Ceny jak najbardziej akceptowalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekcs 27.07.2011 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Witam forumowiczów czy możecie mi powiedzieć jak obecnie kształtują się stawki robocizny za ocieplanie domu w naszym rejonie? Mnie zaproponowano 50zł/1m2, plus 50zł/1mb za wykończenie dużego okna (>3m2) plus 20zł/1mb parapetu. Dużo to, średnio czy mało? Moj wykonawca powiedzial mi 42 zl za m2 za polozenie styropianu 15cm + siatka + tynk kolorowy. bedzie mi robil we wrzesniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 28.07.2011 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 aldieb - 50zł za robociznę ocieplania to strasznie dużo. Dotychczas spotkałam się z kwotami oscylującymi koło 40zł, przy czym 42zł to już górne widełki. Jak jest z pozostałymi obróbkami to niestety nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CarolineTom 28.07.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Jeszcze raz ponawiam pytanie o kierownika budowy z okolic Andrespola i Wiśnowej Góry. I czy możecie powiedzieć ile od was wzieli i ile razy byli na budowie? Czy spisywaliście umowę czy tylko się umawialiście na te etapy przy których powinien być obecny kierownik? Spotkałam się już z takim przypadkiem, że kierownik zastrzegł sobie, że jest tylko na budowie 5 razy, i za każdy kolejny przyjad na budowę płaci się dodatkowo, a pan chcial 2000zl. Powiedzcie czy to dużo czy takie są ceny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rommaa 28.07.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Poszukuję speców od luksferów. Mam do postawienia ok 2mkw ścianki z luksferów. Pozdrawiam romaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czakszak 28.07.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Jeszcze raz ponawiam pytanie o kierownika budowy z okolic Andrespola i Wiśnowej Góry. I czy możecie powiedzieć ile od was wzieli i ile razy byli na budowie? Czy spisywaliście umowę czy tylko się umawialiście na te etapy przy których powinien być obecny kierownik? Spotkałam się już z takim przypadkiem, że kierownik zastrzegł sobie, że jest tylko na budowie 5 razy, i za każdy kolejny przyjad na budowę płaci się dodatkowo, a pan chcial 2000zl. Powiedzcie czy to dużo czy takie są ceny??? Ja buduję się w Zielonej Górze k.Andrespola, ale mojego kierownika nie polecę (dostałem go w "spadku " od firmy, która budowała mi stan surowy z dachem). Pan Krzysiu- porządny "chłopina", ale nie ma czasu jeździć na budowy. Był przy fundamentach, przy stropie, przy dachu. Wpisy do dziennika są po 500 zł. Bierzemy go w Łodzi na kawę raz na jakiś czas i "robimy wpisy". Dojazd na budowę to 300 zł. Nawet jak był to "przepuścił" krzywy strop. Podsumowując- jeżeli wspomniany przez Was kiero zna się na rzeczy to 2000 zł nie jest chyba tak dużo. I tak musicie sami wszystkiego pilnować. Cezary;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafela 28.07.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Witajcie!!!mam ogromną prośbę. Zgubiłam telefon do stolarza pana Andrzeja Wilka, którego polecał ktoś kiedyś na forum. Może akurat zajrzy osoba, która polecała tego pana? Jeśli tak gorąco poproszę o jakiś namiar. Dziękuję z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czakszak 28.07.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Szanowna Grupo! Szukam dobrej firmy może z okolic Andrespola- Justynowa- Koluszek do ocieplenia poddasza. Ile płaciliście za robociznę? Z góry dziękuje za pomoc. Cezary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czakszak 28.07.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Witajcie!!! mam ogromną prośbę. Zgubiłam telefon do stolarza pana Andrzeja Wilka, którego polecał ktoś kiedyś na forum. Może akurat zajrzy osoba, która polecała tego pana? Jeśli tak gorąco poproszę o jakiś namiar. Dziękuję z góry. Wydaje mi się, że to był Pan Jan Wilk- nr tel. 609 29 69 06. Spisałem ten numer kiedyś i jeszcze nie korzystałem. Pozdrawiam. Cezary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafela 28.07.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Dziękuję bardzo. sprawdzę, co prawda gdzieś mi się kołacze imię Andrzej, ale przedzwonię. Jescze raz dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czakszak 28.07.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Dziękuję bardzo. sprawdzę, co prawda gdzieś mi się kołacze imię Andrzej, ale przedzwonię. Jescze raz dziękuję. Jeżeli dane do kontaktu są OK to daj znać na forum . Cezary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magari 29.07.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Został nam po złym wyliczeniu zapotrzebowania na ocieplenie STYROPIAN ...................................................post nieaktualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts