Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa łódzka - polecane usługi i produkty

Recommended Posts

napisał aldieb

Sebsa nie bardzo zrozumiałem. Te 40zł jest za samo położenie styropianu czy wraz z tynkowaniem. Wycena którą podałem jest wraz z tynkowaniem (bez materiału). Mam tez druga ekipę: 45zł/m2 wraz z tynkowaniem.

Przepraszam za chaotyczność we wpisie. Cena o której pisałem obejmuje położenie styro,jego zagruntowanie, klejenie siatki i położenie tynku. W moim przypadku akrylowego. Oczywiście materiał osobno. Do rozważenia czy zdajesz się na ceny wykonawcy czy kupujesz wszystko na własną rękę. Pozdrawiam. W przypadku pytań jestem do dyspozycji.

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Przepraszam za chaotyczność we wpisie. Cena o której pisałem obejmuje położenie styro,jego zagruntowanie, klejenie siatki i położenie tynku. W moim przypadku akrylowego. Oczywiście materiał osobno. Do rozważenia czy zdajesz się na ceny wykonawcy czy kupujesz wszystko na własną rękę. Pozdrawiam. W przypadku pytań jestem do dyspozycji.

No to nie wiem. Dziś widziałem się z Panem który chciał 40zł z tynkowaniem, a 25 bez tynkowania. Ale jakoś nie sprawiał wrażenia super solidności biorąc pod uwagę, że za płytki klinkierowe w ogóle nie chciał się brać. Jutro jadę obejrzeć dzieła ekip za 45zł i 50. Może to pomoże mi podjąć decyzje.

A jaki styropian wybrałeś? Ja myślę o Termoorganice Fasada Silver lub Gold.

Poszukuję namiarów na solidną i tanią ekipę, która wykona mi fundamenty. Możecie polecić kogoś z okolic Andrespola?

Keram02 dzięki jeszcze raz za namiary na kierbuda :)

Mogę polecić moją ekipę z Koluszek, robili wszystko co murowane + więźbę. Czysto, szybko, samodzielnie, nie zawracali głowy jak im zabrakło kilka worków cementu czy paru gwoździ - telefon do mnie drugi na skład i do przodu. Parę osób oglądało ich robotę i opinie są zgodne.

Cena dla mnie przystępna.

Mogę polecić moją ekipę z Koluszek, robili wszystko co murowane + więźbę. Czysto, szybko, samodzielnie, nie zawracali głowy jak im zabrakło kilka worków cementu czy paru gwoździ - telefon do mnie drugi na skład i do przodu. Parę osób oglądało ich robotę i opinie są zgodne.

Cena dla mnie przystępna.

Proszę o namiary na priv na twoją ekipę. Będę bardzo wdzięczna :)

A jeżeli miałaby robić tylko ta trzecia z firm to poleciłbyś ich usługi? Szukam właśnie porządnej firmy do ułożenia drewnianej podłogi.

POlecam firmę JERO.

http://www.jero.net.pl/

U mnie robili taras z desek egzotycznych. Jestem bardzo zadowolona. Nawet w galeryi stoją foty (kilka ostatnich ;-) ).

Witam wszystkich, w ostatnim czasie grupa trochę zmieniła charakter i coraz mniej jest wpisów o polecanych wykonawcach. Korzystanie z wpisów z poprzednich lat jest trochę ryzykowne dlatego proszę Was o namiary b.dobrze ocenionych wykonawców tynków cementowo-wapiennych i wylewek (mixokret) z bieżących inwestycji. Z góry serdeczne dzięki.

Witam wszystkich, w ostatnim czasie grupa trochę zmieniła charakter i coraz mniej jest wpisów o polecanych wykonawcach. Korzystanie z wpisów z poprzednich lat jest trochę ryzykowne dlatego proszę Was o namiary b.dobrze ocenionych wykonawców tynków cementowo-wapiennych i wylewek (mixokret) z bieżących inwestycji. Z góry serdeczne dzięki.

Wylewki Pan Andrzej Kosecki, 506 950 944 (sprawdzony przeze mnie- kończył 30.07.11 i wielu znajomych) robocizna 12 zł/mkw, mój materiał.

mojego tynkarza nie polecę bo jakość OK, ale przy rozliczeniu chciał w zbyt wielu pozycjach, aby coś "dorzucić" bo coś tam...

zapytaj Pana Andrzeja Koseckiego o dobrego tynkarza- powinien kogoś polecić

a i możesz powołać się na budowę w Zielonej Górze k.Andrespola. Pozdrawiam,