sebsa 01.08.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 napisał aldieb Sebsa nie bardzo zrozumiałem. Te 40zł jest za samo położenie styropianu czy wraz z tynkowaniem. Wycena którą podałem jest wraz z tynkowaniem (bez materiału). Mam tez druga ekipę: 45zł/m2 wraz z tynkowaniem. Przepraszam za chaotyczność we wpisie. Cena o której pisałem obejmuje położenie styro,jego zagruntowanie, klejenie siatki i położenie tynku. W moim przypadku akrylowego. Oczywiście materiał osobno. Do rozważenia czy zdajesz się na ceny wykonawcy czy kupujesz wszystko na własną rękę. Pozdrawiam. W przypadku pytań jestem do dyspozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldieb 01.08.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Przepraszam za chaotyczność we wpisie. Cena o której pisałem obejmuje położenie styro,jego zagruntowanie, klejenie siatki i położenie tynku. W moim przypadku akrylowego. Oczywiście materiał osobno. Do rozważenia czy zdajesz się na ceny wykonawcy czy kupujesz wszystko na własną rękę. Pozdrawiam. W przypadku pytań jestem do dyspozycji. No to nie wiem. Dziś widziałem się z Panem który chciał 40zł z tynkowaniem, a 25 bez tynkowania. Ale jakoś nie sprawiał wrażenia super solidności biorąc pod uwagę, że za płytki klinkierowe w ogóle nie chciał się brać. Jutro jadę obejrzeć dzieła ekip za 45zł i 50. Może to pomoże mi podjąć decyzje. A jaki styropian wybrałeś? Ja myślę o Termoorganice Fasada Silver lub Gold. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebsa 02.08.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Swisspor 10 cm Icopal 8 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodek1102 04.08.2011 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 SPRZEDAM wlasnie wylalem strop i zostalo mi okolo 90 szt garow 3komorowych żużlobetonowych firmy betard kupowalem z tej aukcji:http://allegro.pl/pustak-teriva-i-zuzlobeton-hds-strop-betard-i1707773416.html cana 2zl/szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal83 04.08.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Witam i ponawiam Sprzedam w dobrej cenie kabel TELE-FONIKA doziemny YKYŻO 5x10 50 m.Możliwośc zakupienia krótszej odległości.Sprzedam również dodatek do betonu na podłogówkę BETONKAN 10 l.Odbiór osobisty okolice Wiśniowej Góry. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolusie77 04.08.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Witam, Poszukuję namiarów na sprawdzony zakład ślusarski, który zrobi balustrady w ocynku na balkony półokrągłe. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CarolineTom 05.08.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Poszukuję namiarów na solidną i tanią ekipę, która wykona mi fundamenty. Możecie polecić kogoś z okolic Andrespola? Keram02 dzięki jeszcze raz za namiary na kierbuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keram02 06.08.2011 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Poszukuję namiarów na solidną i tanią ekipę, która wykona mi fundamenty. Możecie polecić kogoś z okolic Andrespola? Keram02 dzięki jeszcze raz za namiary na kierbuda Mogę polecić moją ekipę z Koluszek, robili wszystko co murowane + więźbę. Czysto, szybko, samodzielnie, nie zawracali głowy jak im zabrakło kilka worków cementu czy paru gwoździ - telefon do mnie drugi na skład i do przodu. Parę osób oglądało ich robotę i opinie są zgodne. Cena dla mnie przystępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CarolineTom 06.08.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Mogę polecić moją ekipę z Koluszek, robili wszystko co murowane + więźbę. Czysto, szybko, samodzielnie, nie zawracali głowy jak im zabrakło kilka worków cementu czy paru gwoździ - telefon do mnie drugi na skład i do przodu. Parę osób oglądało ich robotę i opinie są zgodne. Cena dla mnie przystępna. Proszę o namiary na priv na twoją ekipę. Będę bardzo wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 07.08.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Sprzedam stemple 2,8 - 3,2 m ok.700 sztuk - loko Ksawerów. cena 4-4,5 PLNZainteresowanych poproszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADIP 07.08.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Cześć,sprzedam tegoroczne stemple budowlane używane tylko raz : długość 3,00 m - ponad 100szt oraz 3,4m - ok. 100szt.Odbiór własny m. Borchówka. Cena do uzgodnienia. Kontakt 602 799 993. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keram02 07.08.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 No to ja też sprzedamstemple budowlane, raz użyte długość 2,8-3 m około 140 sztodbiór MałczewZainteresowanych poproszę o kontakt na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 07.08.2011 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 A jeżeli miałaby robić tylko ta trzecia z firm to poleciłbyś ich usługi? Szukam właśnie porządnej firmy do ułożenia drewnianej podłogi. POlecam firmę JERO. http://www.jero.net.pl/ U mnie robili taras z desek egzotycznych. Jestem bardzo zadowolona. Nawet w galeryi stoją foty (kilka ostatnich ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 07.08.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 No to się posypały oferty stepli że cho,cho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldieb 07.08.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Witam forumowiczów Powoli poszukuje dostawcy parkietu (tradycyjnego). Firma Drewnostyl była już odradzana. A kogo byście polecali? Może od razu dorzucicie sprawdzonego wykonawcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 08.08.2011 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!WFOŚiGW daje dofinansowania do pomp ciepła w Łódzkiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! i do POŚ-iów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! http://new.wfosigw.lodz.pl/strona/strony.php?id=61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymek_lodz 08.08.2011 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Witam wszystkich, w ostatnim czasie grupa trochę zmieniła charakter i coraz mniej jest wpisów o polecanych wykonawcach. Korzystanie z wpisów z poprzednich lat jest trochę ryzykowne dlatego proszę Was o namiary b.dobrze ocenionych wykonawców tynków cementowo-wapiennych i wylewek (mixokret) z bieżących inwestycji. Z góry serdeczne dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czakszak 09.08.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Wygląda na to, że większość (poza nielicznymi już przykładami) osób po wybudowaniu nie zagląda już na forum. A przecież to właśnie te osoby mają najwiekszą wiedzę o budowie. Niestety nie wiadomo czy tak samo nie będzie z nami po zakończeniu prac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czakszak 09.08.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Witam wszystkich, w ostatnim czasie grupa trochę zmieniła charakter i coraz mniej jest wpisów o polecanych wykonawcach. Korzystanie z wpisów z poprzednich lat jest trochę ryzykowne dlatego proszę Was o namiary b.dobrze ocenionych wykonawców tynków cementowo-wapiennych i wylewek (mixokret) z bieżących inwestycji. Z góry serdeczne dzięki. Wylewki Pan Andrzej Kosecki, 506 950 944 (sprawdzony przeze mnie- kończył 30.07.11 i wielu znajomych) robocizna 12 zł/mkw, mój materiał. mojego tynkarza nie polecę bo jakość OK, ale przy rozliczeniu chciał w zbyt wielu pozycjach, aby coś "dorzucić" bo coś tam... zapytaj Pana Andrzeja Koseckiego o dobrego tynkarza- powinien kogoś polecić a i możesz powołać się na budowę w Zielonej Górze k.Andrespola. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aleksmar 09.08.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Sprzedam stemple budowlane - sosnowe różne długości (2,5-3metry) 100 sztuk - stan idealny (po mojej budowie) - pilnie - cena 3,5zł za sztukę przy kupowaniu wszystkich.Łódź - okolice strykowska/wycieczkowatel 607 347 547 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts