GOSIA KARASIŃSKA 09.08.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Witam !!!Poszukuje ekipy do ocieplenia domu na zewnątrz ale bez tynku. A czy wiecie gdzie można kupić w dobrej cenie styropian? Dzięki za pomoc i namiary:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czakszak 10.08.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Polecam firmę Pana Radosława Duczymińskiego z Rąbienia (http://www.duczymin.pl). Sprzedawali mi i montowali drzwi garażowe z Krispolu, automatyka Marantec, rolety naokienne z Krispolu. Bardzo dobra jakość za rozsądną cenę. Mają również w ofercie markizy, drzwi wejściowe (w tym Hormana) i "przymierzają się" do okien z Krakowa (chyba OKNOPLAST czy jakoś tak).Wczoraj byli u mnie z regulacją bramy- bez problemu i bez dodatkowych kosztów (np.dojazdu). Polecam. Cezary, Emilia, Julek (4l) i Bartek(0,5l) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.seban. 10.08.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Mam do sprzedania wapno firmy Lhoist (pozostałości po murowaniu i tynkach): -- Natura (http://www.lhoist.pl/html/produkty/hydrat/natura.html) - 6 worków; -- Białe (http://www.lhoist.pl/html/produkty/hydrat/biale.html) - 9 worków. Cena do uzgodnienia, odbiór w Ksawerowie. Jakby coś ktoś to zapraszam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaka 10.08.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Witam wszystkich chętnie dzielących się radami Może ktoś polecić dobrego, względnie niedrogiego architekta z Łodzi (adaptacja projektu gotowego, niewielkie zmiany)? Kupię kibelek i agregat prądotwórczy - może ktoś z okolic Bukowca/ Kraszewa/ Andrespola posiada na sprzedaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misopi 12.08.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Poszukuję 1. taniej ale 2. solidnej bramy (ogrodzeniowej, nie garażowej). Optymalna byłaby sztachetowa według nomenklatury Konsportu. Podobno w Zgierzu jest producent oferujący dobrą relację cena / jakość. Tak przynajmniej twierdzi mój wykonawca ogrodzenia. Niestety nie może odszukać namiarów. Może ktoś z Was ... Dziękuję,Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 12.08.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Witam wszystkich chętnie dzielących się radami Może ktoś polecić dobrego, względnie niedrogiego architekta z Łodzi (adaptacja projektu gotowego, niewielkie zmiany)? Kupię kibelek i agregat prądotwórczy - może ktoś z okolic Bukowca/ Kraszewa/ Andrespola posiada na sprzedaż? My korzystalismy z usług firmy ProjBud ze Zduńskiej Woli- wiem, że to nie Łódź ale do Zduńskiej dobry dojazd i w zasadzie przy projektowaniu całego domu (projekt indywidualny) spotkaliśmy się chyba 2 razy. Cena, nawet z dojazdami zdecydowanie niższa niż w łodzkich pracowniach. Polecam, tel 42 823 64 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kciuk123 14.08.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Inwestor z Justynowa: W zakresie usług remontowo-budowlanych i dociepleń budybków [EDYTOWANO - podejrzenie reklamy. Jeśli ktoś jest zainteresowany, jaka firmę poleca ten użytkownik, proszę napisać do niego na prv i najlepiej poprosić o zdjęcia z realizacji jego budowy - Elfir] Prace od fundamentów po tynki na gotowym obiekcie wykonywane sprawnie, porządnie i zgodnie z ustalonym harmonogramem. Świetna organizacja pracy i fachowe porady na wszystkich etapach budowy. Ponadto sympatyczny, zgrany, profesjonalny zespół, który zostawia po sobie porządek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zaba18 15.08.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Drodzy Grupowicze .Poszukje stali na zbrojenia .Gdzie byscie polecili zrobic zkupy tak żeby było sprawnie i ekonomicznie .Pzdrawiam Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 16.08.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Drodzy Grupowicze . Poszukje stali na zbrojenia . Gdzie byscie polecili zrobic zkupy tak żeby było sprawnie i ekonomicznie . Pzdrawiam Z Polecam skład u zająca. stal kupowałem na koniec czerwca i dał najlepszą cenę. w cenie był również dowóz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FAN 16.08.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Witam przeszukuję forum i nie moge znaleźć fachowca od ogrzewania podłogowego rozsądnego. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niunieq 16.08.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Drodzy Grupowicze . Poszukje stali na zbrojenia . Gdzie byscie polecili zrobic zkupy tak żeby było sprawnie i ekonomicznie . Pzdrawiam Z Witam, Ja najtaniej znalazłem w Antoniewie - Metalex Udało mi się wytrgować 2 transporty w cenie i oczywiście najniższa cenę, a zjeździłem chyba wszystkie składy w Łodzi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bes_ 17.08.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Witammoże ktoś z forumowiczów wie gdzie mogę wypożyczyć agregat prądotwórczy ok 12-15 kW?Zrobiłam obdzwonkę po łódzkich wypożyczalniach i nie mają. A ja potrzebuję na teraz - piątek, najpóźniej w poniedziałek. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CarolineTom 17.08.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Dołączam się do wątku i proszę o namiary na beton Gdzie w okolicach Łódź-wschód, Andrespol jest najtaniej? Z góry dziękuje za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 18.08.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Witam, Ja najtaniej znalazłem w Antoniewie - Metalex Udało mi się wytrgować 2 transporty w cenie i oczywiście najniższa cenę, a zjeździłem chyba wszystkie składy w Łodzi Pozdrawiam Atrakcyjny cenowo jest też CENTROSTAL w Zgierzu (za cmentarzem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 18.08.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Dołączam się do wątku i proszę o namiary na beton Gdzie w okolicach Łódź-wschód, Andrespol jest najtaniej? Z góry dziękuje za informacje Jeżeli ma być tanio i pewnie to polecam ... WALENCIAKa Zamawiałem wcześniej u innego dostawcy i spóźnił się jedynie ... 6 godzin Autka Walenciak były sporo przed czasem i cierpliwie czekali jak majstry skończą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 18.08.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Witam wszystkich, w ostatnim czasie grupa trochę zmieniła charakter i coraz mniej jest wpisów o polecanych wykonawcach. Korzystanie z wpisów z poprzednich lat jest trochę ryzykowne dlatego proszę Was o namiary b.dobrze ocenionych wykonawców tynków cementowo-wapiennych i wylewek (mixokret) z bieżących inwestycji. Z góry serdeczne dzięki. TYNKI wewnętrzne i zewnętrzne - 697290728 Wylewki - 601364435 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldieb 18.08.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Witam może ktoś z forumowiczów wie gdzie mogę wypożyczyć agregat prądotwórczy ok 12-15 kW? Zrobiłam obdzwonkę po łódzkich wypożyczalniach i nie mają. A ja potrzebuję na teraz - piątek, najpóźniej w poniedziałek. Z góry dziękuję za pomoc. Ją brałem z RAMIRENT koło praktikera. Właśnie 12kW/15kVA. Ale pewnie już tam dzwoniłaś... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bes_ 18.08.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 aldieb Dzwoniłam...wypożyczony ale dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal83 19.08.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Witam Droga Grupo-chciałbym zapytać gdzie kupowaliście drzwi zewnętrzne i wewnętrzne do Waszych domów?Na co warto zwracać uwagę przy zakupie drzwi (oprócz ceny oczywiście)? Gdzie Waszym zdaniem jest najwiekszy wybór?Jakich firm kupowaliście drzwi?Za pomoc bede z góry wdzięczny. PozdrawiamR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebsa 19.08.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Drzwi wewnętrzne - są od Porta zakupione w Ekocentrze. Jesteśmy zadowoleni z cen trochę gorzej z montażem. Musieli przyjeżdżać parokrotnie do poprawek mniejszych bądź większych. Zewnętrzne Gerdy. Tu nie mamy żadnych zastrzeżeń. Za każdym razem gdy je otwieram bądź zamykam to buźka mi się cieszy. Kupione w Ferromet na Kilińskiego. Rabaty troszkę większe bo załatwiane przez znajomego. Co do miejsc w których byliśmy - duży wybór jest również w BEL POL na terenie Budohurtu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts