Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa łódzka - polecane usługi i produkty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Polecam firmę Pana Radosława Duczymińskiego z Rąbienia (http://www.duczymin.pl). Sprzedawali mi i montowali drzwi garażowe z Krispolu, automatyka Marantec, rolety naokienne z Krispolu. Bardzo dobra jakość za rozsądną cenę. Mają również w ofercie markizy, drzwi wejściowe (w tym Hormana) i "przymierzają się" do okien z Krakowa (chyba OKNOPLAST czy jakoś tak).

Wczoraj byli u mnie z regulacją bramy- bez problemu i bez dodatkowych kosztów (np.dojazdu). Polecam. Cezary, Emilia, Julek (4l) i Bartek(0,5l)

Mam do sprzedania wapno firmy Lhoist (pozostałości po murowaniu i tynkach):

-- Natura (http://www.lhoist.pl/html/produkty/hydrat/natura.html) - 6 worków;

-- Białe (http://www.lhoist.pl/html/produkty/hydrat/biale.html) - 9 worków.

Cena do uzgodnienia, odbiór w Ksawerowie.

Jakby coś ktoś to zapraszam na priv :)

Poszukuję 1. taniej ale 2. solidnej bramy (ogrodzeniowej, nie garażowej). Optymalna byłaby sztachetowa według nomenklatury Konsportu. Podobno w Zgierzu jest producent oferujący dobrą relację cena / jakość. Tak przynajmniej twierdzi mój wykonawca ogrodzenia. Niestety nie może odszukać namiarów. Może ktoś z Was ...

Dziękuję,

Michał

Witam wszystkich chętnie dzielących się radami :D

Może ktoś polecić dobrego, względnie niedrogiego architekta z Łodzi (adaptacja projektu gotowego, niewielkie zmiany)?

Kupię kibelek i agregat prądotwórczy - może ktoś z okolic Bukowca/ Kraszewa/ Andrespola posiada na sprzedaż?

My korzystalismy z usług firmy ProjBud ze Zduńskiej Woli- wiem, że to nie Łódź ale do Zduńskiej dobry dojazd i w zasadzie przy projektowaniu całego domu (projekt indywidualny) spotkaliśmy się chyba 2 razy. Cena, nawet z dojazdami zdecydowanie niższa niż w łodzkich pracowniach.

Polecam, tel 42 823 64 24

Inwestor z Justynowa:

W zakresie usług remontowo-budowlanych i dociepleń budybków

[EDYTOWANO - podejrzenie reklamy. Jeśli ktoś jest zainteresowany, jaka firmę poleca ten użytkownik, proszę napisać do niego na prv i najlepiej poprosić o zdjęcia z realizacji jego budowy :) - Elfir]

Prace od fundamentów po tynki na gotowym obiekcie wykonywane sprawnie, porządnie i zgodnie z ustalonym harmonogramem. Świetna organizacja pracy i fachowe porady na wszystkich etapach budowy. Ponadto sympatyczny, zgrany, profesjonalny zespół, który zostawia po sobie porządek.

Drodzy Grupowicze .

Poszukje stali na zbrojenia .

Gdzie byscie polecili zrobic zkupy tak żeby było sprawnie i ekonomicznie .

Pzdrawiam

Z

Witam,

Ja najtaniej znalazłem w Antoniewie - Metalex

Udało mi się wytrgować 2 transporty w cenie i oczywiście najniższa cenę, a zjeździłem chyba wszystkie składy w Łodzi :)

Pozdrawiam

Dołączam się do wątku i proszę o namiary na beton :) Gdzie w okolicach Łódź-wschód, Andrespol jest najtaniej?

Z góry dziękuje za informacje

Jeżeli ma być tanio i pewnie to polecam ... WALENCIAKa

Zamawiałem wcześniej u innego dostawcy i spóźnił się jedynie ... 6 godzin

Autka Walenciak były sporo przed czasem i cierpliwie czekali jak majstry skończą.

Witam wszystkich, w ostatnim czasie grupa trochę zmieniła charakter i coraz mniej jest wpisów o polecanych wykonawcach. Korzystanie z wpisów z poprzednich lat jest trochę ryzykowne dlatego proszę Was o namiary b.dobrze ocenionych wykonawców tynków cementowo-wapiennych i wylewek (mixokret) z bieżących inwestycji. Z góry serdeczne dzięki.

TYNKI wewnętrzne i zewnętrzne - 697290728

Wylewki - 601364435

Witam

może ktoś z forumowiczów wie gdzie mogę wypożyczyć agregat prądotwórczy ok 12-15 kW?

Zrobiłam obdzwonkę po łódzkich wypożyczalniach i nie mają. A ja potrzebuję na teraz - piątek, najpóźniej w poniedziałek.

Z góry dziękuję za pomoc.

Ją brałem z RAMIRENT koło praktikera. Właśnie 12kW/15kVA. Ale pewnie już tam dzwoniłaś...

Pzdr

Witam

Droga Grupo-chciałbym zapytać gdzie kupowaliście drzwi zewnętrzne i wewnętrzne do Waszych domów?

Na co warto zwracać uwagę przy zakupie drzwi (oprócz ceny oczywiście)? Gdzie Waszym zdaniem jest najwiekszy wybór?

Jakich firm kupowaliście drzwi?

Za pomoc bede z góry wdzięczny.

Pozdrawiam

R.

Drzwi wewnętrzne - są od Porta zakupione w Ekocentrze. Jesteśmy zadowoleni z cen trochę gorzej z montażem. Musieli przyjeżdżać parokrotnie do poprawek mniejszych bądź większych.

Zewnętrzne Gerdy. Tu nie mamy żadnych zastrzeżeń. Za każdym razem gdy je otwieram bądź zamykam to buźka mi się cieszy. Kupione w Ferromet na Kilińskiego. Rabaty troszkę większe bo załatwiane przez znajomego.

Co do miejsc w których byliśmy - duży wybór jest również w BEL POL na terenie Budohurtu.