Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa łódzka - polecane usługi i produkty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

wrzucilem na serwer liste wykonawcow ktora to kiedys krazyla by mogli pobierac wszyscy chetni

Ja osobiscie mialem kilk wykonawcow z niej i na zadnym sie nie zawiodlem

http://www.mediafire.com/?c13ebp80nd19k03

Nie wiem, czy tylko ja tak mam, ale strona nie otwiera mi się :confused:

Edit: na drugim komputerze otworzyłam :-)

witam, szukam uzywanej Erbetki, może komus zostałą po budowie?

Ja mam Erbetke po budowie do sprzedania. Szczegóły umieściłem jakiś czas temu na forum:

http://forum.muratordom.pl/group.php?do=discuss&discussionid=2666&gmid=1077167#gmessage1077167

Proszę zaproponować cenę. Rozważę każdą ofertę.

Pozdrawiam.

fajny pomysł z tą listą wykonawców,na pewno skorzystam,szukam wykonawców na ogrodzenie i ogród. bodek1102 czy mógłbyś dopisać telefon do ADRIAN - meble pod wymiar z SANOCKIEJ 39 nie zauważyłam że nie wpisałam 512016302,a polecam wcześniej robili mi stół i krzesła a teraz kuchnie i wyszło naprawdę super no i pani jest baaardzo cierpliwa dla klienta:)

Przed sezonem budowlanym postanowiłem umieścić tutaj informacje o ekipach, które pracowały u nas do tej pory.

Polecam:

Murarze - p. Miszczak ze Zgierza. Solidna ekipa, pracująca sprawnie ale dobrze. Poza tym dotrzymują ustalonych terminów, co nie zawsze jest oczywiste dla innych ekip.

Elektryk - p. Solarski z Łodzi. Solidny i terminowy, pracuje szybko i sprawnie. Poza tym nie jest drogi :).

Ani polecam ani nie polecam

Ekipa od dachu - p. Telenda ze Zgierza. Co do jakości pracy nie mam zastrzeżeń ale termin rozpoczęcia prac przesuwali przez miesiąc. Dopiero jak chcieliśmy z nich zrezygnować nagle znaleźli czas i zaczęli pracę.

Nie polecam:

Tynkarze - firma Maraf ze Zgierza. Przekładali cały czas rozpoczęcie prac. Zmarnowałem przez nich wiele godzin czekając jak przyjadą na budowę po czym dowiadywałem się, że jednak dzisiaj się nie uda rozpocząć. Kiedy w końcu się pojawili pracowali powoli ale niestety niestarannie. Zostawili wiele niedoróbek, zatynkowali kilka gniazdek, odpływ od pralki. Unikajcie ich jak ognia.