sylwek1974 15.09.2012 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Witam wszystkich! Właśnie stoimy przed wyborem okien PCV. Byłem w kilku firmach, mam dwie wyceny czekam na parę innych. Poszukuję wszelkich opinii osoób które są już po tym zakupie i mogą coś powiedzieć na temat okien konkretnego producenta, profilu, cen oraz jakości montażu i samej obsługi przez firmę. Szukamy okien ze średniej półki. Interesują nas firmy z Łodzi i okolic. Mam dodatkowo parę innych pytań: - czy pakiet 3-szybowy to dzisiaj rzeczywiście przydatny standard czy raczej chwyt marketingowy?- czy kupował ktoś okna w firmie Zimny oraz O.K.N.O. z ul.Pojezierskiej?- czy ma ktoś z Was okna firmy DRUTEX? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bhm 16.09.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Witam wszystkich! Właśnie stoimy przed wyborem okien PCV. Byłem w kilku firmach, mam dwie wyceny czekam na parę innych. Poszukuję wszelkich opinii osoób które są już po tym zakupie i mogą coś powiedzieć na temat okien konkretnego producenta, profilu, cen oraz jakości montażu i samej obsługi przez firmę. ... Pozdrawiam Witaj My zakupiliśmy okna w firmie Mróz na ul. Leczniczej obsłużył nas pan Maciej. Złego słowa na niego powiedzieć nie mogę, bardzo profesjonalnie i po ludzku, życzliwie. Jak przyjechał na pomiar pan Krzysztof to też wiele się dowiedziałam kontaktowy człowiek- ale nie narzucający się. Piszę o tym ponieważ od początku budowy jestem na forum i czytam posty innych użytkowników i byłam święcie przekonana że jak okna to tylko z Zduńskiej Woli od pana Mielczarka. Żeby nie rozciągać się w temacie, na poważnie porozmawiaj z jednymi z drugimi, my już prawie podpisywaliśmy umowę z Mielczarkiem ale zadzwonił Mróz że nie skończyliśmy negocjować. Tamci z Zduńskiej Woli owinęli nam numer bo pomylili się w rachunkach na prawie 2tyś, więc wróciliśmy do Łodzi negocjować. Mamy okna 3 szybowe na profilu Schuco czy jak to się tam pisze, a licytując obie firmy u jednej za ciepły montaż zapłaciłabym, ponad 4000 tyś drudzy zrobili to gratis . Oni są przygotowani na to by coś opuścić z ceny , lub dać gratis. Nasi tynkarze trochę narzekali na ten ciepły montaż, ale coś mi się trafiła ekipa tynkarska narzekająca na wszytko po kolei. Okna są ok, pan z serwisu przyjechał wyregulować duże balkonowe okno, i nie odjechał dopóki wszystko mu nie grało, jak dla mnie już po 10 min, było ok. Jeszcze nie mieszkamy więc to są takie na tą chwile uwagi. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maja888 16.09.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Witam wszystkich! Właśnie stoimy przed wyborem okien PCV. Byłem w kilku firmach, mam dwie wyceny czekam na parę innych. Poszukuję wszelkich opinii osoób które są już po tym zakupie i mogą coś powiedzieć na temat okien konkretnego producenta, profilu, cen oraz jakości montażu i samej obsługi przez firmę. Szukamy okien ze średniej półki. Interesują nas firmy z Łodzi i okolic. Mam dodatkowo parę innych pytań: - czy pakiet 3-szybowy to dzisiaj rzeczywiście przydatny standard czy raczej chwyt marketingowy? - czy kupował ktoś okna w firmie Zimny oraz O.K.N.O. z ul.Pojezierskiej? - czy ma ktoś z Was okna firmy DRUTEX? Pozdrawiam witaj. my kupiliśmy okna z Firmy Izoplast z Brzezińskiej. okna 3 szybowe 8-io komorowe i powiem szczerze okna są ładne, że nawet kuzyn który w przyszłym roku będzie się budował już chciał je zamówić. ponadto cenowo przystępnie. byliśmy we wszystkich biurach. obsłouga miła i montaż bez zarzutu. mamy już je m-c czasu i nic się nie dzieje mimo prac wykończeniowych zewn. i wewn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 17.09.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Witam wszystkich! Właśnie stoimy przed wyborem okien PCV. Byłem w kilku firmach, mam dwie wyceny czekam na parę innych. Poszukuję wszelkich opinii osoób które są już po tym zakupie i mogą coś powiedzieć na temat okien konkretnego producenta, profilu, cen oraz jakości montażu i samej obsługi przez firmę. Szukamy okien ze średniej półki. Interesują nas firmy z Łodzi i okolic. Mam dodatkowo parę innych pytań: - czy pakiet 3-szybowy to dzisiaj rzeczywiście przydatny standard czy raczej chwyt marketingowy? - czy kupował ktoś okna w firmie Zimny oraz O.K.N.O. z ul.Pojezierskiej? - czy ma ktoś z Was okna firmy DRUTEX? Pozdrawiam ...O.K.N.O. to wysoka klasa - bardzo profesjonalna firma. ...DRUTEX sobie daruj - najniższa półka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robsad 20.09.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Witam Poszukuję namiarów na jakieś dobre ekipy od ocieplania zewnętrznego i wewnętrznego (poddasze). Jeżeli możecie polecić jakieś ekipy będę wdzięczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farfadet 30.09.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Podrzućcie jakiegoś sensownego wykonawcę od bram przesuwnych. Rodzice zrobili podmurówkę, a gość od bramy wziął i zwiał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zychu 08.10.2012 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Poszukuję speców od schodów drewnianych wolno stojących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m-nick 10.10.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Witam,Mam do sprzedania pozostałości po budowie:- dachówkę koramic E32 czerwona angoba - 420 szt. tj. ok. 29 m kw.;- sławojkę;- drzwi tymczasowe - drewniane, szer. 100 cm; konstrukcja: deski na dwóch metalowych wąsach z zawiasami + porządny, metalowy kątownik do muru;- bramę tymczasową - drewnianą, szer. 285 cm; konstrukcja: dwa skrzydła, deski na dwóch metalowych wąsach z zawiasami + porządne, metalowe kątowniki do muru.Odbiór: Łódź, ZłotnoTel. 695 120 969 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maverdo 15.10.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Witam,poszukuję namiarów na dobrą ekipę od ocieplenia poddasza.Jeżeli możecie kogoś polecić będę wdzięczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Convallaria 15.10.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Dzień dobry, kupię garaż metalowy oraz ewentualnie toi-toia. Zainteresowanych proszę o kontakt na priva, Pozdrawiam, Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maja888 15.10.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Witam.kupię wełnę mineralną o grubości 10 i 5 cm Firmy ursa. może komuś zostało po ociepleniu domku.kontakt na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zwariowana 24.10.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Witam! Minął rok od zamontowania okien firmy Schuco, przez firmę Mróz z Łodzi, ul. Broniewskiego 2, ew. nowy punkt na Leczniczej 13. Przed podjęciem decyzji o zakupie jakichkolwiek okien, długo szukałyśmy informacji i w internecie i jeżdżąc po punktach sprzedaży na temat okien, setki przeczytanych muratorów i innych poradników. Na forach ludzie piszą różne rzeczy, jedni chwalą, bo rzeczywiście są zadowoleni, a inni złośliwe negują jakość wykonanej usługi. Po wielu (wierzcie mi WIELU wycenach) miałyśmy już podjętą decyzję, ceny na rynku są tak zróżnicowane jak i jakość okien. Począwszy od 2 czy 3 szybowych, profilach, montażu oraz serwisie. Ponieważ byłam bardzo męczącą klientką i wymagającą dużej ilości informacji nie było łatwo, niektórzy ze sprzedawców nie potrafili odpowiedzieć na pytania albo też "ich niewiedza" czasami mnie śmieszyła, gdy ktoś chciał mi wmówić rzecz, która po prostu była bujdą. I w taki oto sposób trudna klientka trafiła na Broniewskiego, tam spotkałam pana Macieja i pana Krzysztofa. Po długich negocjacjach i rozmowach na temat okien w końcu ktoś dostarczył mi pakiet informacji potrzebnych do podjęcia decyzji. Niestety okna od razu powiem nie były najtańsze, ale ich JAKOŚĆ przeciążyła szalę. I z ręką na sercu powiem Wam, że było warto wydać te pieniądze, bo po 1: okna są 3 szybowe (latem w domu jest na prawdę chłodno, przyjemnie, nie czuć gorąca, zaś zimą ciepło zatrzymywane jest w domu i nie ucieka na zewnątrz), po 2: BARDZO jesteśmy zadowolone z montażu okien, ekipa jest naprawdę sprawna, kompetentna, zgrana i sympatyczna co więcej serwis okien to czysta przyjemność, Panowie sami zadbali o regulację okien, wszelką pomoc przy założeniu klamek, osłonek, itp. Firma na prawdę godna polecenia!!! Dziękujemy panie Krzysztofie, Maćku i ekipie montującej!!! : Pozdrawiamy, Basia, Sylwia i Marta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mabak79 27.10.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Witam!Poszukuję ekipy do wykonania konstrukcji dachu oraz pokrycia blachodachówką. Będę wdzięczna za namiary na kogoś godnego polecenia. Dodam że sprawa jest bardzo pilna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bhm 27.10.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Witam! Poszukuję ekipy do wykonania konstrukcji dachu oraz pokrycia blachodachówką. Będę wdzięczna za namiary na kogoś godnego polecenia. Dodam że sprawa jest bardzo pilna. Witaj u nas pracowała ekipa pana Marka Liberackiego - jesteśmy zadowoleni podaje nr 602381064 . pracę możesz zobaczyć w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mabak79 29.10.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Witaj u nas pracowała ekipa pana Marka Liberackiego - jesteśmy zadowoleni podaje nr 602381064 . pracę możesz zobaczyć w dzienniku Dzięki zadzwoniłam i umówiłam się na spotkanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaiKamil 31.10.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 kupię piec kozę.[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 04.11.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Witam. Jeżeli możecie pomóc to poczytajcie o spalonym domu naszej forumowej koleżanki Nelli, każdy grosz się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farfadet 14.11.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 A ja chciałam dołączyć jeszcze jedną pozytywną opinię o p. Rolniku (tynki maszynowe) i jego ekipie. Ładnie zrobione, sprawnie, panowie po sobie posprzątali i jeszcze postawili nam na środku salonu wiaderko z wiąchą polnych kwiatków żeby nam było miło jak wrócimy z urlopu. Jedyne do czego można się przyczepić to to, że prosili by elektryk nie obsadzał puszek, bo oni sami to zrobią. Niestety prawie wszystkie się ruszają, a kilka całkiem zatynkowali. Fakt faktem mieliśmy tego naprawdę sporo. Na szczęście zrobiliśmy zdjęcia. Te zatynkowane poprawili, ale niestety z resztą jest problem... gołą ręką można wyjąć. Generalnie same tynki super, z elektryką gorzej. Niestety jestem zmuszona zweryfikować swoją opinię... Ekipa pana Rolnika narobiła strasznego bigosu z elektryką. Przyszedł czas na montaż włączników i gniazdek i nasz elektryk nie może dojść gdzie co jest... Kable w puszkach pozamieniane, poutykane jak się uda bez pomyślunku, nie wiadomo co z czym łączyć... Mamy już wykończone ściany na gotowo (gładzie, malowanie), a teraz w wielu miejscach trzeba kuć i wszystko niszczyć, żeby znaleźć jakiś kabelek... Masakra. Nie dajcie im się dotykać do elektryki! Niech robią tylko to co umieją robić dobrze - czyli tynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyknow 14.11.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Witam Poszukuje solidnej i ekipy do wykonania podbitki dachowej w okolicach Lutomierska.Będę wdzieczny za jakieś " namiary" do solidnych wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farfadet 15.11.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Witam Poszukuje solidnej i ekipy do wykonania podbitki dachowej w okolicach Lutomierska. Będę wdzieczny za jakieś " namiary" do solidnych wykonawców. Ja się podpinam z pytaniem o podbitkę. My pewnie dopiero na wiosnę... ale ciekawa jestem jak to wychodzi cenowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts