jaremy 12.09.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 witam. czy znacie może kogoś kto ma kamerę termowizyjną. chciałbym sprawdzić mostki termiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ferdydurke 17.09.2013 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Witam, W sprawie wylewek chcialbym goraco polecic firme Pos Glanc znanego juz na tym forum uzytkownika. Mialem problem z posadzkami, nie moglem znalezc porzadnej firmy (tzn wszyscy mowili ze kogos znaja ale nie polecaja - budowa w Ksawerowie) wiec zapytalem sie po prostu na forum i dostalem namiar tutaj. Chlopaki w poltora dnia uporali sie z 280m2 posadzki na podlogowce, a jakby tego bylo malo to jeszcze pare miesiecy pozniej pomogli z wylewkami na balkonach i odwodnieniem w garazu (znajdzcie firme ktora przyjedzie wam zrobic 30m2 posadzki). A co chyba najwazniejsze posadzki rowniutkie, ani jednej rysy (firma zalozyla wlasne, grubsze dylatacje pomimo ze juz byly jedne polozone przez ekipe od podlogowki) a podlewac trzeba bylo tylko raz nastepnego dnia po zakonczeniu wylewek. Generalnie pierwszorzedna robota, wszyscy inni wykonawcy na budowie podzielaja moje zdanie. Ceny rynkowe. Jeszcze raz polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GOSIA KARASIŃSKA 19.09.2013 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Witam !!!My potrzebujemy teraz ekipy do zrobienia ogrodu. Teraz przed zimą chcemy wyrównać teren, nawieźć ziemi i zasiać trawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 20.09.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Poszukuję sprawdzonej ekipy do tynków wewn. (cementowo-wapiennych) oraz do elewacji. Budowa - Łódź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B-tomek 25.09.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Witam! Poszukuję sprawdzonej ekipy do SSO. Budowa w Lutomiersku.Z góry dziękuję za pomoc! Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 01.10.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Ludziska brakło mi styropianu. Ma może ktoś na zbyciu grafitowy o grubości 20 cm (dosłownie 4 paczki potrzebuje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makj1 03.10.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Poszkuje glazurnika dobrego, ale i niedrogiego. Budowa w okolicy Lutomierska. Dacie jakiś namiar Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnoli 13.10.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Gorąco polecam tartak Bela: 42 648 42 05, 691 866 070. Kupowałam deski szalunkowe oraz stemple. Konkurencyjne ceny i szybka bezproblemowa dostawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piechu 18.10.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Witam Poszukuję sprawdzonej ekipy do wykonania tynków cementowo-wapiennych, najlepiej gotowych pod malowanie w terminie koniec października początek listopada - w miejscowości Zgierz z góry dziękuje za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madejo 19.10.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Dodam się do wątku. Kupiłem od Starej Fabryki okna salamander z wklejaną szybą do swojego mieszkania. Jestem zadowolony z jakości i montażu. Buduję też dom i również u nich zamówię i pewnie także zdam relację na + lub - Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkarpiu 27.10.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Dodam się do wątku. Kupiłem od Starej Fabryki okna salamander z wklejaną szybą do swojego mieszkania. Jestem zadowolony z jakości i montażu. Buduję też dom i również u nich zamówię i pewnie także zdam relację na + lub - Pozdrawiam Też założyłem okna ze SF. Ogólnie nie mam na co narzekać, okna są sprawne, wykonanie poprawne. Jedynie przy wyborze terminu montażu troszeczke marudzili. Ale warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czakszak 31.10.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 APEL: poszukuję światła opraw zewnętrznych i wewnętrznych żarówek LED gdzie kupowaliście? z góry dzięki za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
truskawek36 01.11.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Witam wszystkich,gdzie kupowaliście drzwi wejściowe zewnętrzne do domku w Łodzi, Zgierzu lub okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madejo 03.11.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Hej czakszak. W marketach budowlanych LEDowe żarówki są już w normalnej sprzedaży. Ja powymieniałem u siebie przede wszystkim ze względu na niebezpieczeństwo stłuczenia zwykłej energooszczędnej żarówki. Co do drzwi zewnętrznych, zrobiłem je sam z kumplem, który zna się na spawaniu. Zajęło nam to około tygodnia, ale koszt materiałów wraz z zamkami gerdy wynióśł 700zł. Jestem zadowolony z rezultatów, ale zastanawiam się, czy nie warto byłoby kupić gotowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkarpiu 03.11.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Podziwiam Cię za zakładanie drzwi stalowych samemu. Ja bym się bardzo bał i nie tyle, co wykonania, a samego spasowania później takich drzwi. Co do kupna gotowych drzwi i montażu z Łodzi, można spróbować w Starej Fabryce. Opinie w necie są podzielone. Ja akurat byłem zadowolony z usługi. Oprawki do żarówek LED? Spokojnie na allegro dostaniesz, o ile mówisz tu o światłach punktowych. Normalnie żarówki LED są na tradycyjne gwinty żarówkowe. POzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 04.11.2013 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Poszukuję sprawdzonej ekipy do tynków wewn. (cementowo-wapiennych) oraz do elewacji. Budowa - Łódź. Pawel Bernacki 501139987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 04.11.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Witam, W sprawie wylewek chcialbym goraco polecic firme Pos Glanc znanego juz na tym forum uzytkownika. Mialem problem z posadzkami, nie moglem znalezc porzadnej firmy (tzn wszyscy mowili ze kogos znaja ale nie polecaja - budowa w Ksawerowie) wiec zapytalem sie po prostu na forum i dostalem namiar tutaj. Chlopaki w poltora dnia uporali sie z 280m2 posadzki na podlogowce, a jakby tego bylo malo to jeszcze pare miesiecy pozniej pomogli z wylewkami na balkonach i odwodnieniem w garazu (znajdzcie firme ktora przyjedzie wam zrobic 30m2 posadzki). A co chyba najwazniejsze posadzki rowniutkie, ani jednej rysy (firma zalozyla wlasne, grubsze dylatacje pomimo ze juz byly jedne polozone przez ekipe od podlogowki) a podlewac trzeba bylo tylko raz nastepnego dnia po zakonczeniu wylewek. Generalnie pierwszorzedna robota, wszyscy inni wykonawcy na budowie podzielaja moje zdanie. Ceny rynkowe. Jeszcze raz polecam. Jako "konkurencja":DPosGlanc moge sam polecic chlopakow,wspolpracujemy razem i ja moge powiedziec ,ze sam swoich klientow daje tylko im,zamiast dawac komus nawet z mojego terenu.Jeszcze nikt nie zadzwonil do mnie z pretensjami ,ze chlopaki zle zrobili posadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czakszak 05.11.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 żarówki led to najmniejszy problem- raczej nie mam pomysłu gdzie kupić oprawy zewnętrzne, w tym z czujnikami ruchu, i wewnętrzne, żeby te ledy e14, e27 "wkręcić";) może akcja "Castorama- oświetlenie", która się właśnie zaczyna- widziałem na bilbordzie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anad65 05.11.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Może macie namiary na kogoś, kto zajmuje się grafiką na szkle i montażem szyb w kuchni między szafkami. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kmaja 16.11.2013 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Witam Poszukuję sprawdzonej ekipy do wykonania tynków cementowo-wapiennych, najlepiej gotowych pod malowanie w terminie koniec października początek listopada - w miejscowości Zgierz z góry dziękuje za info Mam zrobione tynki cementowo-wapienne z filcowaniem. Szczerze polecam - bardzo szybko, bardzo ładniej raczej niedrogo. Ekipa (5 osób)jest spod Poddębic, ale do mnie, do Strykowa przyjechali i w cztery dni zrobili. Po prostu jak wicher wpadli - wypadli i powiedziałam, że będę polecać wszystkim i odradzać gładzie gipsowe. Cieszę się, że nie zrobiłam gładzi. Mam dzieci, więc przy gładzi musiałabym co chwila lepić dziury, a tak mam mocne solidne tynki i najważniejsze gotowe pod malowanie.Wiem, że nie wszyscy są zadowoleni z tego typu tynków, ale sądzę, ze ważne jest kto je wykonuje i w jaki sposób. Te naprawdę są idealne - zapraszam do obejrzenia, jeśli jeszcze się wahacie. Podaję nr do tynkarza: 691752861, Pan nazywa się Kornacki, niestety nie pamiętam imienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts