Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa łódzka - polecane usługi i produkty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam

Krótko: ODRADZAM usługi tynkarskie Pana Jacka Kwapiszewskiego, działa na terenie woj.łódzkiego . Tynk rzucony na jedną warstwę, zrobiła się pajęczyna pęknięć. Właściwie trzeba szukać ścian gdzie ich nie ma! .Zamurował nam dwa gniazdka. Na budowie brud, bajzel l porzucane butelki itd....

Tynki miały być pod malowanie, a wyszło tak, że szkoda gadać. Więcej informacji mogę podać na prif

Polecam ekipę która budowała nam dom- Pan Sławek z Grotnik( wiadomość na priv), dekarz firma KAMPS spod Tomaszowa Mazowieckiego, wieźba Pan Dębowski ( fachowiec jakich mało ).

W miarę postępów prac bedę chwalić lub ganić i odradzać.

Zaga

Witam,

poszukujemy fachowców do tynków cementowo-wapiennych, mamy namiar na firmę ZASADA, TYNKFIC oraz AS-TYNK. Czy ktokolwiek widział ich prace i moze polecić? Czy może jakiegoś innego fachowca od tynków?

Od tynków mogę polecić z okolic Radomska (Blok Dobryszyce) Kęsik 602 492 356. Największa odchyłka to 3mm na jednej ścianie, 98% ścian bez odchyłek (łata 2,5m)

Witam,

Poszukuję:

1. Kierownika budowy - dobrze jak by miał doświadczenie z domami energooszczędnymi (dom na płycie fundamentowej, ściany silka +25/30 styro).

2. Materiały w okolicy Rzgowa/Tuszyna? (albo w odległościach gdzie cena transportu nie będzie zbyt duża np. w promieniu do 40km)

pozdrawiam.

Witam,

Poszukuję:

1. Kierownika budowy - dobrze jak by miał doświadczenie z domami energooszczędnymi (dom na płycie fundamentowej, ściany silka +25/30 styro).

2. Materiały w okolicy Rzgowa/Tuszyna? (albo w odległościach gdzie cena transportu nie będzie zbyt duża np. w promieniu do 40km)

pozdrawiam.

1. nie pomoge :)

2. Kraszew Marcin 607-812-039 cegła, cement, stal, piasek itd. maja dobre ceny i z transportem nie ma problemu

Witam

Polecam do wylewek firmę PosGlanc, namiary wzięte z tego forum. Jesteśmy bardzo zadowoleni> fachowo, rzeczowo, dokładnie i precyzyjnie. Miła odmiana po pseudo fachowcu tynkarzu Jacku Kwapiszewskim z Zadzmina.

Dobrych fachowców polecamy dalej. Dlatego jeśli ktoś szuka ekipy od wylewek i chce mieć dobrze zrobioną robotę i zero nerwów - POLECAM PosGlanc.

Przygotowujemy się do gładzi, umówiliśmy firmę Besttynk ze Zgierza. Mam nadzieję, ze prace pójdą sprawnie , uczciwie i dokładnie.

Pozdrawiam

Witam

Polecam do wylewek firmę PosGlanc, namiary wzięte z tego forum. Jesteśmy bardzo zadowoleni> fachowo, rzeczowo, dokładnie i precyzyjnie. Miła odmiana po pseudo fachowcu tynkarzu Jacku Kwapiszewskim z Zadzmina.

Dobrych fachowców polecamy dalej. Dlatego jeśli ktoś szuka ekipy od wylewek i chce mieć dobrze zrobioną robotę i zero nerwów - POLECAM PosGlanc.

Przygotowujemy się do gładzi, umówiliśmy firmę Besttynk ze Zgierza. Mam nadzieję, ze prace pójdą sprawnie , uczciwie i dokładnie.

Pozdrawiam

Dziękuje za opinie.

Zapraszam innych klientów z forum do dodawania opinii, a było ich wielu.

Zycze wszystkiego dobrego pozdrawiam.

właśnie kończy u mnie ekipa wykończenie domu, jestem z nich bardzo zadowolony więc polecam dalej. Robili u mnie gładzie, zabudowy, płytki, malowanie itd. Generalnie wszystko w środku. Szybka sprawna ekipa pełna pomysłów, dużo doradzili jestem z nich bardzo zadowolony. tel. Damian 783-014-857

Witam,

Polecam dachy z firmy APK na Brzezińskiej, mają teraz promocję na darmowego iPada ipad.apk.com.pl/

Z czystym sumieniem mogę polecić też dekarza Krzysztofa Gwiazdę, długie terminy ale solidne wykonanie, tel. 509-475-786

Potwierdzam dachy APK i Krzysztofa Gwiazdę jako wykonawcę.:yes:

• 2 weeks później...
Polecam dekarza Pana Zbigniewa Kabacińskiego z Dalikowa. Jestem bardzo zadowolony z wykonanego dachu, Pan Zbigniew oferuje dobrą jakość wykonania w atrakcyjnej cenie. Ponadto służy wsparciem przy wyborze materiałów oraz organizacji budowy.

Mogę poprosić o jakiś kontakt do Pana Zbigniewa?