Leon71 10.07.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Prosze o pomoc potrzebuje dobra ekipe do posadzki anhydrytowej oraz od tynkow zewnetrznych .Dziekuje za pomoc.Mozna tez na numer tel sms ; 791852323 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaga1 10.07.2014 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Witam Krótko: ODRADZAM usługi tynkarskie Pana Jacka Kwapiszewskiego, działa na terenie woj.łódzkiego . Tynk rzucony na jedną warstwę, zrobiła się pajęczyna pęknięć. Właściwie trzeba szukać ścian gdzie ich nie ma! .Zamurował nam dwa gniazdka. Na budowie brud, bajzel l porzucane butelki itd....Tynki miały być pod malowanie, a wyszło tak, że szkoda gadać. Więcej informacji mogę podać na prif Polecam ekipę która budowała nam dom- Pan Sławek z Grotnik( wiadomość na priv), dekarz firma KAMPS spod Tomaszowa Mazowieckiego, wieźba Pan Dębowski ( fachowiec jakich mało ). W miarę postępów prac bedę chwalić lub ganić i odradzać. Zaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
11małgosia 11.07.2014 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Potrzebuję kogoś do wykonania ogrodzenia z klinkieru, namiary na producentów elementów metalowych do ogrodzenia. jesli znacie - dajcie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 11.07.2014 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Do " Leon 71 " Witam - podałem pana namiary firmie, która robiła u mnie wylewkę anhydrytową miesiąc temu. Jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam p. Mariuszu i życzę udanych negocjacji bo warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mitaś 16.07.2014 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Witam, poszukuję sprawdzonej firmy montującej rekuperacje- budowa Rąbień AB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 16.07.2014 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Do " mitaś " Witam - szukacie daleko a macie u siebie. Sprawdzona - kompetentna,dobra cenowo,dokładna - polecam - pozdrawiam. " AGNES " - Rąbień AB p. Paweł - tel. 508 - 173 - 372 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awt 17.07.2014 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Witam, poszukujemy fachowców do tynków cementowo-wapiennych, mamy namiar na firmę ZASADA, TYNKFIC oraz AS-TYNK. Czy ktokolwiek widział ich prace i moze polecić? Czy może jakiegoś innego fachowca od tynków? Od tynków mogę polecić z okolic Radomska (Blok Dobryszyce) Kęsik 602 492 356. Największa odchyłka to 3mm na jednej ścianie, 98% ścian bez odchyłek (łata 2,5m) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piolaz 18.07.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Witam, Poszukuję: 1. Kierownika budowy - dobrze jak by miał doświadczenie z domami energooszczędnymi (dom na płycie fundamentowej, ściany silka +25/30 styro).2. Materiały w okolicy Rzgowa/Tuszyna? (albo w odległościach gdzie cena transportu nie będzie zbyt duża np. w promieniu do 40km) pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 20.07.2014 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Witam, Poszukuję: 1. Kierownika budowy - dobrze jak by miał doświadczenie z domami energooszczędnymi (dom na płycie fundamentowej, ściany silka +25/30 styro). 2. Materiały w okolicy Rzgowa/Tuszyna? (albo w odległościach gdzie cena transportu nie będzie zbyt duża np. w promieniu do 40km) pozdrawiam. 1. nie pomoge 2. Kraszew Marcin 607-812-039 cegła, cement, stal, piasek itd. maja dobre ceny i z transportem nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaga1 25.07.2014 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 WitamPolecam do wylewek firmę PosGlanc, namiary wzięte z tego forum. Jesteśmy bardzo zadowoleni> fachowo, rzeczowo, dokładnie i precyzyjnie. Miła odmiana po pseudo fachowcu tynkarzu Jacku Kwapiszewskim z Zadzmina. Dobrych fachowców polecamy dalej. Dlatego jeśli ktoś szuka ekipy od wylewek i chce mieć dobrze zrobioną robotę i zero nerwów - POLECAM PosGlanc.Przygotowujemy się do gładzi, umówiliśmy firmę Besttynk ze Zgierza. Mam nadzieję, ze prace pójdą sprawnie , uczciwie i dokładnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 27.07.2014 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Polecam pracownie architektoniczna Pijanka STUDIO , tel 502 571 516, strona http://www.pijankastudio.pl Nie masz pomysłu na wykończenie domu, zadzwoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 27.07.2014 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Witam Polecam do wylewek firmę PosGlanc, namiary wzięte z tego forum. Jesteśmy bardzo zadowoleni> fachowo, rzeczowo, dokładnie i precyzyjnie. Miła odmiana po pseudo fachowcu tynkarzu Jacku Kwapiszewskim z Zadzmina. Dobrych fachowców polecamy dalej. Dlatego jeśli ktoś szuka ekipy od wylewek i chce mieć dobrze zrobioną robotę i zero nerwów - POLECAM PosGlanc. Przygotowujemy się do gładzi, umówiliśmy firmę Besttynk ze Zgierza. Mam nadzieję, ze prace pójdą sprawnie , uczciwie i dokładnie. Pozdrawiam Dziękuje za opinie. Zapraszam innych klientów z forum do dodawania opinii, a było ich wielu. Zycze wszystkiego dobrego pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 27.07.2014 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 właśnie kończy u mnie ekipa wykończenie domu, jestem z nich bardzo zadowolony więc polecam dalej. Robili u mnie gładzie, zabudowy, płytki, malowanie itd. Generalnie wszystko w środku. Szybka sprawna ekipa pełna pomysłów, dużo doradzili jestem z nich bardzo zadowolony. tel. Damian 783-014-857 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafar13 28.07.2014 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Witam.Poszukuję solidnej ekipy brukarskiej. Umówieni brukarze nie mogą do mnie dotrzeć od 2 miesięcy. Do wykonania podjazd do garażu 65 m2. Może ktoś kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaba303 28.07.2014 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Witam, poszukujemy fachowców do tynków cementowo-wapiennych, mamy namiar na firmę ZASADA, TYNKFIC oraz AS-TYNK. Czy ktokolwiek widział ich prace i moze polecić? Czy może jakiegoś innego fachowca od tynków? Zasada odradzam, niedokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ravo77 04.08.2014 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Witam, Polecam dachy z firmy APK na Brzezińskiej, mają teraz promocję na darmowego iPada ipad.apk.com.pl/ Z czystym sumieniem mogę polecić też dekarza Krzysztofa Gwiazdę, długie terminy ale solidne wykonanie, tel. 509-475-786 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czakszak 06.08.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Witam, Polecam dachy z firmy APK na Brzezińskiej, mają teraz promocję na darmowego iPada ipad.apk.com.pl/ Z czystym sumieniem mogę polecić też dekarza Krzysztofa Gwiazdę, długie terminy ale solidne wykonanie, tel. 509-475-786 Potwierdzam dachy APK i Krzysztofa Gwiazdę jako wykonawcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czakszak 06.08.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 A sam poszukuję Firmę do wykonania 70 metrów bieżących ogrodzenia- część murowana z czegoś (może nie klinkier ) a część jakiś system z panelami dwustronnie ocynkowane+ farba proszkowa+ gotowe rozwiązanie jako podmurówka (ok. 45 mb) POMOŻECIE ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guzik186 09.08.2014 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Polecam dekarza Pana Zbigniewa Kabacińskiego z Dalikowa. Jestem bardzo zadowolony z wykonanego dachu, Pan Zbigniew oferuje dobrą jakość wykonania w atrakcyjnej cenie. Ponadto służy wsparciem przy wyborze materiałów oraz organizacji budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba23023 20.08.2014 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Polecam dekarza Pana Zbigniewa Kabacińskiego z Dalikowa. Jestem bardzo zadowolony z wykonanego dachu, Pan Zbigniew oferuje dobrą jakość wykonania w atrakcyjnej cenie. Ponadto służy wsparciem przy wyborze materiałów oraz organizacji budowy. Mogę poprosić o jakiś kontakt do Pana Zbigniewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts