Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa łódzka - polecane usługi i produkty

Recommended Posts

Witam

mam do sprzedania blaty z desek po szalowaniu wieńców wymiary długie od 1,2m do 3,7m 3,4,5,i 6 deskowe, w sumie ok 40 sztuk oraz ok 30 sztuk stempli budowlanych długość od 2,5m do 3,2m.

DREWNO WIOSNA 2014 !!!

stemple po 2.5 zł

cena blatów do uzgodnienia

odbiór własny w Rąbieniu AB

zapraszam

607 545 544

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam - Jestem pod wrażeniem wykonanych w środę 20.08.2014r w okolicach Andrespola wylewek przez firmę POSGLANC z forum.Właścicielowi

p." lukasz 860910 " dziękuję za dotrzymanie terminu i doradztwo. Szczególne podziękowania slę jego ekipie pracowników pod przewodnictwem

majstra p.ANDRZEJA za fachowo, rzeczowo, dokładnie i precyzyjnie zrobioną robotę.zero nerwów a bardzo duże zadowolenie.

Polecam dalej - pozdrawiam

Proszę o polecenie ekipy do ocieplenia zewnętrznego oraz kogoś do sufitów podwieszanych i ocieplenia stropu. Czy każda ekipa zajmująca się ociepleniem dachu będzie umiała dobrze wykonać ocieplenie stropu? (cześć ocieplenia między legarami, a część położona na płytach g-k)

witam

Jesteśmy na finiszu budowy stąd z ogromną przyjemnością pragnę polecić wykonawców z którymi mieliśmy przyjemność współpracować. Wszyscy bez wyjątku zasługują na Nasze z żoną największe uznanie. Takie chyba mieliśmy szczęście :).

fundamenty i mury - firma "BUDMAX" - pan Tomasz Czyrzejewski - 501 037 441

Wiązary dachowe - firma " Witkowscy" opiekun Pan Krzysztof Kowalczyk - 605 620 232

pokrycie dachu - firma "DACHMAX" Artur Mierzejewski - 607 438 993

tynki wewnętrzne - Paweł Wendler - 506 147 261

tynki zewnętrzne - Rafał Polewski - 503 118 870

brama garażowa - firma SUN-TECH - PAN JACEK - 502 304 506

ogrodzenie - firma IGIEL - PAN KAMIL - 513 121 822

okna i rolety okienne - firma MIELCZAREK - PANI MAGDA - 691 698 742

drzwi wewnętrzne - firma OKNOSTYL GŁOWNO - 600 876 047

hydraulika i elektryka - Krzysztof - 604 918 688

rekuperacja - firma AGNES Rąbień AB- ŁUKASZ - 513 059 139

beton - firma "LEMAR" - Zgierz - 603 455 208

stal - firma "STAL MET" - Zgierz - 42 716 10 07

wylewki betonowe - 514 678 606

wykończenia wewnątrz - Sylwek - 609 010 383

zaopatrzenie w materiały budowlane HURTOWNIA "IWONA" 42 712 55 49

zaopatrzenie w materiały pokrycie dachowe HURTOWNIA GRO DACH Pan Szymon - 662 170 089

mam nadzieje że przydadzą się powyższe nasze referencje :)

Pozdrawiam

:)

Witam - Jestem pod wrażeniem wykonanych w środę 20.08.2014r w okolicach Andrespola wylewek przez firmę POSGLANC z forum.Właścicielowi

p." lukasz 860910 " dziękuję za dotrzymanie terminu i doradztwo. Szczególne podziękowania slę jego ekipie pracowników pod przewodnictwem

majstra p.ANDRZEJA za fachowo, rzeczowo, dokładnie i precyzyjnie zrobioną robotę.zero nerwów a bardzo duże zadowolenie.

Polecam dalej - pozdrawiam

Dziękuje za polecenie

Życzę wszystkiego dobrego - POZDRAWIAM Łukasz Glanc

• 3 weeks później...

Tynkarz naprawdę godny polecenia p. Jakub Kornacki, my robiliśmy cementowo-wapienne bez filcowania i są naprawde jak pod malowanie. Wyprowadzone piony i linia pozioma. Najlepiej dzwonic po godz 20 tel 691 752 861

Elektryka tez mam super, mogę podesłać zdjecia instalacji, średnia półka cenowa p. Jacek Sikorski 604 444 774 ( polecany na tym forum i się nie zawiodłam)

I oczywiście do wylewek szczerze polecam PosGlanc ( forumowy lukasz860910 ), po trzech tygodniach od wykonania mogę śmiało polecac dalej. Aż miło będzie kłaśc płytki na taka posadzkę, SUPER, dziękuję bardzo

Witam,

właśnie zamknąłem pewien etap budowy dlatego mogę polecić niektórych wykonawców:

- dekarz p. Piotr - prawdziwy wirtuoz i mega mózg jeśli chodzi o dach, do dachówki płaskiej typu domino... najlepszy 607-994-299

- tynki - cementowo wapienne - wszystko równe, wszyscy co widzieli sa pod wrażeniem, szybko w terminie: 604-975-865

- instalacje c.o. kanalizacja. - magik z Pabianic 502-363-297

- wylewki, choć na początku mały falstart, to oczywiście PosGlanc (forumowy lukasz860910)... przed wylewkami 2 razy był u mnie... jak wstawiali okna, dawał poziomy, potem dał poziom pod posadzkę i grubość styropianu, mam okno HST więc musiało być dokładnie. I co najważniejsze zrobił uskoki 0,5 cm tam gdzie chciałem. Mistrzowie w tym co robią.

A teraz dalej ja poszukuję:

- ekipy do zabudów i wykończeń,

- do elewacji zewnętrznej

- gazownika z okolic Pabianic,

Pozdrawiam

Tomek