madma6 18.10.2014 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Sprzedam ok 300 szt. stempli budowlanych o długości ok 2, 8m. w cenie 4 zł za sztukę. Odbiór Stróża gm. Andrespol. Kontakt: 608824832 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 20.10.2014 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 szukam dobrego taniego geodety do mdcp i architekta adaptującego z okolic Zgierza, mozecie kogos polecic? W bardzo starych postach polecana była p. architekt Krystyna Fluder- Skubisz, napisałam dzis do niej więcej nic nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea135 23.10.2014 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Witam wszystkichposzukuje sprawdzonych ekip budowlanych: murarzy dekarzy oraz cieśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waga34 23.10.2014 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Witam wszystkich poszukuje sprawdzonych ekip budowlanych: murarzy dekarzy oraz cieśli Witam. Dekarz z Pabianic p.Sławomir Łaguniak 509 373 883. Z czystym sercem polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madma6 28.10.2014 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Witam! Poszukuje pilnie osoby która ociepli styropianem i obłoży komin płytką klinkierową. adres prac: Stróża gm. Andrespolkontakt: tel. 608824832 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bodzio11 28.10.2014 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Rozmawialiśmy tylko z właścicielem, który nie bardzo skory jest do wyjaśnienia i ewentualnej naprawy. Cytuję jego wypowiedź - Ja nie biorę odpowiedzialności. Udało się go przekonać aby zmierzyć wilgotność co dalej nie wiadomo. Może rzeczywiście powinniśmy zacząć od szefa ekipy? Spróbujemy go dziś złapać. Zobaczymy. Przydałby się jeszcze jeden pomiar dokonany przez właściciela firmy - poziomów. Bo płytkarz laserem pomierzył i stwierdził że duże rozbieżności w poziomach są. Kiedy o tym wspomniałam p. właściciel mnie wyśmiał. Nasz kierbud, też czegoś takiego jak niewysychająca cześć wylewki jeszcze nie widział. Ja również nie polecam firmy MARAF. Tynki kładą kiepskie, nierówne, nadające się jedynie jako podkład pod gładź gipsową. Zatynkowali mi kilka puszek elektrycznych, a te których udało im się nie zatynkować poobsadzali tak, że jedne wystają po kilka mm z tynku, a inne są schowane całe pod tynkiem, w poziomie też 2 puszki obok siebie obsadzili na różnych wysokościach. Po ich "pracy" budowa wyglądała jakby armagedon przeszedł - wszystko było ufajdane w tynku. Do tego właściciel kulturą nie grzeszy - za nic "nie bierze odpowiedzialności" i nie przyjmuje żadnej krytyki. Liczy się dla niego tylko i wyłącznie kasa a nie jakość i zadowolenie klienta. Jak najdalej od takich "fachowców".. Podejrzewam, że o wylewkach również nie mają oni bladego pojęcia, bo większość ich fachmanów to podwykonawcy z łapanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madma6 29.10.2014 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Witam, mam do polecenia ekipe murarzy, kierownika budowy i ekipy od dachu.Jeśli by ktoś chciał namiar podam na priv. Może polecicie firme która wykona stolarkę okienna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korson 31.10.2014 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Nie polecam firmy wykończeniowej WYMARZONY DOM z Łodzi ul Piotrkowska 4/...... Pan Arek i Pan Bartek - strata czasu i pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwatom 07.11.2014 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Witam wszystkich poszukuje sprawdzonych ekip budowlanych: murarzy dekarzy oraz cieśli mogę polecic fantastyczna ekipe dekarzy - mLuksus z Bełchatowa. Robili nam dach i rowniez u nich kupowaliśmy całośc materiałów. Budowa w okolicy Konstantynowa. W pełni profesjonalni, skończyli przed czasem, super pomocny i pomysłowy szef ekipy, zostawili absolutny porządek po sobie (śmieci leżały POUKŁADANE:) przy koszu na smieci). Telefon jest na stronie internetowej firmy bo nie pamiętam. Nie wiem do czego potrzebny Ci cieśla, ale jeżeli do budowy domu to polecam również p. Marian Żegnałek - budował nasz dom z bala- polecałam go już wcześniej i tam - we wcześniejszym poście jest też nr. telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwatom 07.11.2014 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 odradzam polecanego często na tym forum p. Plewkę. Do naszej współpracy nie doszło, choć zapowiadało się obiecująco. Pan Plewka pomimo, jak twierdził, napietych terminów zgodzil sie obejrzec nasz dom i po kilku dniach przysłać wycenę ew. informację że sie nie podejmuje prac. Po tygodniu zadzwoniłam do niego - poprosił jeszcze o kilka dni zwłoki, mówiąc że w przypadku gdyby nie mógł przyjąc tego zlecenia NA PEWNO mnie powiadomi Zaznaczaliśmy że zalezy nam na czasie. Po kolejnym tygodniu zadzwonił mój mąż, miał za chwilę oddzwonić, wysłał sms-a z prośbą o decyzje czy TAK czy NIE- cisza do dzisiaj. Oceńcie to proszę sami, ale takie traktowanie klienta nie zapowiada dobrej wspólpracy czyz nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 16.11.2014 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Tynkarz naprawdę godny polecenia p. Jakub Kornacki, my robiliśmy cementowo-wapienne bez filcowania i są naprawde jak pod malowanie. Wyprowadzone piony i linia pozioma. Najlepiej dzwonic po godz 20 tel 691 752 861 Elektryka tez mam super, mogę podesłać zdjecia instalacji, średnia półka cenowa p. Jacek Sikorski 604 444 774 ( polecany na tym forum i się nie zawiodłam) I oczywiście do wylewek szczerze polecam PosGlanc ( forumowy lukasz860910 ), po trzech tygodniach od wykonania mogę śmiało polecac dalej. Aż miło będzie kłaśc płytki na taka posadzkę, SUPER, dziękuję bardzo Dziękuje bardzo za polecenie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dchman 23.11.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Witam, potrzebuje podpowiedzi odnośnie szamba betonowego. Muszę takie zamontować na gruncie podmokłym (Ksawerów). Takie szamba z założenia nie są szczelne. Proszę o podpowiedź tych co maja takie szamba i mieszkają tam gdzie jest podmokło, jakiej firmy kupili i czy szamba są zalewane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelina255 30.12.2014 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Witam, Poszukuję:- sprawdzonej, rzetelnej ekipy do budowy domu SSO z pokryciem dachu.,- kierownika budowy, który będzie rzetelnie sprawował opiekę nad budową.Budowa koło Zgierza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 02.01.2015 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Witam.Poszukuję sprawdzonej ekipy do dociepleń z Poddębic lub okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danielos3 02.01.2015 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Witam Poszukuję najlepiej z północno-wschodnich rejonów Łodzi: - geodetę- kierownika budowy, który przypilnuje i doradzi- ekipę do murowania - przeszukałem forum i narzekań jest bardzo dużo, ale chyba jest ktoś kto jest zadowolony z roboty:), nam polecają ALBUD - sebastain Dubla - robili komuś?- notariusz - w dobrej cenie:) Pozdrawiam i witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madma6 04.01.2015 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Witam!Szukam namiarów na dobrego i niedrogiego hydraulika oraz ekipę do tynków cementowo-wapiennych i posadzek.Prace w miejscowości Stróża gm. Andrespol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 04.01.2015 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Witam! Szukam namiarów na dobrego i niedrogiego hydraulika oraz ekipę do tynków cementowo-wapiennych i posadzek. Prace w miejscowości Stróża gm. Andrespol. Hydraulik 601-818-080 tynki 514-057-718 lub inna ekipa 604-975-865 powołaj się na Glanca Łukasza od posadzek można zobaczyć ich prace w okolicy andrespola, już nie raz polecałem ich i jak dotąd nigdy nie zdarzyło się aby ktoś narzekał do posadzek maszynowych polecam siebie tel 723-338-141 zapraszam na http://www.posglanc.pl (firma PosGlanc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 04.01.2015 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Witam Poszukuję najlepiej z północno-wschodnich rejonów Łodzi: - geodetę - kierownika budowy, który przypilnuje i doradzi - ekipę do murowania - przeszukałem forum i narzekań jest bardzo dużo, ale chyba jest ktoś kto jest zadowolony z roboty:), nam polecają ALBUD - sebastain Dubla - robili komuś? - notariusz - w dobrej cenie:) Pozdrawiam i witam do murowania podam dwa namiary 693-420-235 i 509-796-295 , polecą geodetę i kierownika . Proszę powołać się na glanca od posadzek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Złódzkiego 05.01.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 WitamJa zamierzam rozpocząć budowę na wiosnę, lato. Poszukuje dobrej, rzetelnej, sprawdzonej ekipy budowlanej, która wymuruje dom z silki. Również będę potrzebować ekipy do dachu, dach wielospadowy, dużo załamań, łączeń, więc i ekipa musi być rzetelna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madma6 15.01.2015 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Jeśli chodzi o dach to śmiało mogę polecić MDACHY z Bukowca. Brałem od nich materiał na dach i wykonanie. Jestem zadowolony z efektu końcowego... robią estetycznie i dokładnie. Mój dach też jest kopertowy i na tyle opadów od jesieni co było nic się nie dzieje. Mogę podać adres na priw i można będzie sobie obejrzeć wykonanie. w okolicach Andrespola mają bardzo dużo wykonanych dachów. Podaję kontakt do Pana Radka dekarza tel. 604625002 Witam Ja zamierzam rozpocząć budowę na wiosnę, lato. Poszukuje dobrej, rzetelnej, sprawdzonej ekipy budowlanej, która wymuruje dom z silki. Również będę potrzebować ekipy do dachu, dach wielospadowy, dużo załamań, łączeń, więc i ekipa musi być rzetelna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts