malydomekpodlodzia 22.09.2015 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 poszukuję eksperta od drewnianych podłóg :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea135 23.09.2015 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Poszukuję sprawdzonych kafelkarzy z okolic Ozorkowa, Parzęczewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkadio_morales 23.09.2015 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Czy ktoś współpracował z łódzką firmą Warbed S.C. - Rafał Wardencki, Michał Kubiak ? Szukam opinii na ich temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 24.09.2015 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 poszukuję eksperta od drewnianych podłóg :] parkietkomplex Tadeusz 503-046-143 Prawdziwy EXPERT polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greggy 28.09.2015 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Poszukuję instalatora instalacji odgromowej. Możecie polecić pewnego fachowca? U mnie odgromówkę robiła firma Technogrom z okolic Poznania. Przyjechali i zrobili bez problemu w jeden dzień na gotowym dachu (co dla niektórych jest problemem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greggy 28.09.2015 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Szukam ekipy do ocieplenia domu 20cm styropianem grafitowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjanu 28.09.2015 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Witam również i tutaj. Polecacie kogoś do wylewek w domu w okolicach Bełchatowa? Cały czas szukam:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madma6 19.10.2015 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Witam,poszukuje pilnie kogos kto zrobi opaske drenazowa wokół domu bardzo proszę o jakiś namiarmój nr 608119342 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowers 09.11.2015 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Witam...niestety polecany na tym forum elektryk pan Marek Osendowski...niesłowny...nie oddzwania...nie odpisuje na meile....czekałam na wycenę i się niestety nie doczekałam...nawet słowa wyjaśnienia....po prostu brak kontaktu i tyle w temacie...szkoda czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FraZeolog 15.11.2015 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 flowers - zgadza się, Osendowski ma chyba za dużo zleceń, bo nie oddzwania. Wydaje mi się, że większość ludzi jest w stanie przejrzeć tylko kilka pierwszych stron tego wątku i te pierwsze polecenia mogły się zdezaktualizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzialka 06.12.2015 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Witam, Poszukuję sprawdzonej ekipy do budowy domu SSO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba23023 14.12.2015 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Witam.Poszukuję sprawdzonej ekipy do zabudowy poddasza (stelaż i płyty). Budowa w Andrespolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 14.12.2015 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 czy możecie polecić firmę która zrobi mi odprowadzenie deszczówki z rynien i drenaż opaskowy? w rozsądnej cenie, póki co mam jedną ofertę z kosmiczną ceną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuchares 24.12.2015 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Witam, jestem na etapie wyboru okien. Czy poza wspominanymi w tym temacie MSokna, Mróz, czy też Mielczarek ze Zduńskiej Woli pojawił się nowy godny polecenia gracz jeśli chodzi o montaż stolarki okiennej na terenie Łodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 27.12.2015 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Witam. Poszukuję sprawdzonej ekipy do zabudowy poddasza (stelaż i płyty). Budowa w Andrespolu. Witam Darek jest z Bukowca obok Andrespola 693-420-235 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 27.12.2015 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Witam, Poszukuję sprawdzonej ekipy do budowy domu SSO. Witam 693-420-235 Darek Walczak 602-686-838 Wierzbicki 663-680-646 powołaj się na Glanca od posadzek pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GreenAgnes 29.12.2015 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Witam, poszukuje ekipy, ewentualnie pojedynczych fachowcow do kilku prac remontowo-wykonczeniowych w mieszkaniu: przesuniecie punktow swietlnych, montaz gniazdek i lamp, wymiana glazury w lazience, przesuniecie podlaczenia bidetty i kolumny prysznicowej, wykonanie sufitu podwieszanego, itp. Bede bardzo wdzieczna za sprawdzone namiary. Miejsce: Lodz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANEM 06.01.2016 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Witam jako, ze dobranalem szczesliwie do etapu SSO, chetnie podziele sie swoimi doswiadczeniami i opiniami o fachowacach z ktorych korzystalem. moge szczerze polecic: - murarze - Matusiak z Ozorkowa (Szef Edward troche nerwowy, choleryk, ale w sumie poczciwy czlowiek. Syn - Lukasz, pracuje razem z ekipa. Pracowity za dwoch. buduja bardzo szybko i dokladnie. Nie sa najtansi ale tez nie jakos szczegolnie drodzy. Wydanych pieniedzy nie zaluje i ekipe szczerze rekomenduje kazdemu. - ciesle - Pan Kospin z Łodzi- nieduza ekipa (Ojciec, syn i 2 pomocnikow). Ceny rozsadne. wrecz niskie jak na oferty ktore dostalem. tez polecam. - wykonawcy wod-kan (wewnatrz i na zewnatrz), reku, podlogowka - Pan Adam Rogalski - bardzo fachowy, rzetelny, myslacy. nie wiem jak z cena bo u mnie byl podwykonawca. wydaje mi sie ze nie jest zbyt tani. ale trzeba zadzwonic, porozmawiac - elektrycy - Panowie Kowalewscy z Lodzi - sprawna, porzadna ekipa. mozna liczyc na doradztwo i pomoc w zakupie materialow. ceny umiarkowane. polecam. - ogrodzenia panelowe - Pan (ktorego imienia zapomnialem ), bardzo solidny, pracowity, niedrogi, polecam. zainteresowanym osobom, namiary podam na priv. bede tez wdzieczny za polecenie nastepujacych wykonawcow: - posadzki, beton polerowany. - glazura, terakota - dokladnie - zabudowy kuchenne - zabudowy GK - obrobka szkla - kabiny prysznicowe na wymiar, balustrady itp. - ocieplenia styropianem szarym (w tym wykonawcy zdobien w postaci imitacji deski w tynku) - nawadnianie, zakladanie ogrodow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alek 26.01.2016 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Fachowiec od klinkieru, godny polecenia - p.Paweł 609 473678 Ja pilnie poszukuję fachowca do ocieplenia poddasza i zabudowy z k/g Podłączam się do pytania o ekipę j.w. Czy ktoś może polecić? Najchętniej z okolic Pabianic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 29.01.2016 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Podłączam się do pytania o ekipę j.w. Czy ktoś może polecić? Najchętniej z okolic Pabianic. Leszek 695-415-003 (elewacje, hydraulika, zabudowy, wykończenia) solidny wykonawca, robiłem wiele domów które robił w okolicy Pabianic. Konkretny facet, ma dobrą ekipe. Polecam zadzwoń zapytaj. Powołaj się na Glanca od posadzek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts