aaggaa 22.12.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 http://moje-kartki.com.pl//kartki/44/5/d/517.jpg dla nas wszystkich oby mikołaj był choiny i pomyślny wesołych Swiąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 22.12.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 http://moje-kartki.com.pl//kartki/44/5/d/517.jpg dla nas wszystkich oby mikołaj był choiny i pomyślny wesołych Swiąt a Bóg zapłać I Tobie również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 28.12.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 no od dziś jestem właścicielem działki i już można ruszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oopl 28.12.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 gratulujemy, gratulujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 28.12.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 tak tak gratulujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 29.12.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 gratulujemy, gratulujemy... a dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 29.12.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 tak tak gratulujemy a dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 29.12.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 w końcu udało się mam 1,5 ha i co najważniejsze mogę pobudować hale teraz tylko czekam na wydanie decyzji ma być na dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 31.03.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Czy ktoś ma przydomową oczyszczalnię ścieków? A jeśli tak to jaką i jak się ona spisuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazda 01.04.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 w końcu udało się mam 1,5 ha i co najważniejsze mogę pobudować hale teraz tylko czekam na wydanie decyzji ma być na dniach Hej Karolka - gratulujemy. A co z projektem znalazłaś?? jeżeli nie to polecam ci projekt mojego domu. Jest to projekt z muratora i nazywa się DOM ZA ROGIEM. Jest nowa wersja domu z dwoma stanowiskami - ja mam z jednym - i tylko jeden balkon. Dom bardzo mi się podoba inic bym wnimnie zmieniła jakbym miała budować go drygi raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazda 01.04.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Czy ktoś ma przydomową oczyszczalnię ścieków? A jeśli tak to jaką i jak się ona spisuje? Hej. My mamy przydomową oczyszczalnię, ale jaką to nie mam pojęcia. Jak narazie sprawuje się super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 10.04.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Dzięki ) w przyszłym tygodniu odbieramy warunki z gminy i ruszamy z kopyta )))) a projekty jeszcze nie mamy - będziemy robić indywidualny )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 22.04.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 ale tu pustki ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 22.04.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Też mi się podoba ale jak było nas czworo )) teraz jest nas pięcioro ))) i będziemy robić nasz architekt powiedział nam za wszystko łącznie z pozwoleniem 3600 zł to nie dużo , zważywszy jak się kupi gotowy i potem przerabia ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 22.04.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Hej Karolka - gratulujemy. A co z projektem znalazłaś?? jeżeli nie to polecam ci projekt mojego domu. Jest to projekt z muratora i nazywa się DOM ZA ROGIEM. Jest nowa wersja domu z dwoma stanowiskami - ja mam z jednym - i tylko jeden balkon. Dom bardzo mi się podoba inic bym wnimnie zmieniła jakbym miała budować go drygi raz. Też mi się podoba ale jak było nas czworo )) teraz jest nas pięcioro ))) i będziemy robić , nasz architekt powiedział nam za wszystko łącznie z pozwoleniem 3600 zł to nie dużo , zważywszy jak się kupi gotowy i potem przerabia ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 08.05.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 i jak zwykle nie ma nikogo ((((((((((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 13.07.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Mera schody (http://www.mera.pl ) - czyli jak naciągamy klienta na 7 tys.Po wieeelu tygodniach rozmów z kilkoma firmami robiącymi schody wreszcie zapadła decyzja. Schody na podstawie oględzin, konsltacji, wstepnych pomiarów i precyzyjnych wizualizacji przygotowanych przeze mnie zostały wycenione na 12.300 złPodpisałem umowę – zamówienie z firmą Mera Schody S.A. 25 maja i wpłaciłem zaliczkę 3.700 zł.Po miesiącu dostaje e-maila że cena schodów zostaje podwyższona o 7 tys Wiedzieli że zależy mi na czasie. Dwa tygodnie dopraszałem się o zwrot zaliczki. Myślicie że ktoś powiedział przepraszamy? Dzięki firmie Mera Schody wprowadzę się do domu 2-3 miesiące później, bo przecież nie wprowadzę się do domu bez schodów a inne firmy maja już zajęte terminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 13.07.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Przestrzegam przed Adrianem Małeckim ze Zduńskiej Woli - potrafi jedynie czarować - partacz, kłamczuch - wziął pieniądze i napsuł co się dało i uciekł. Wziął nawet z hurtowni narzędzia dla siebie na mój rachunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiuniaT 14.07.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Czy ktoś poleci ekipę do tynków maszynowych?Przyszedł czas żeby pomyślec nad wyborem kolejnych fachowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 15.07.2010 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Mogę polecić dwie ekipy, ale tynki robione z betoniarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts