Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Sieradzka:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 398
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 months później...
w końcu udało się :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mam 1,5 ha i co najważniejsze mogę pobudować hale :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

teraz tylko czekam na wydanie decyzji :D ma być na dniach :wink:

Hej Karolka - gratulujemy. A co z projektem znalazłaś?? jeżeli nie to polecam ci projekt mojego domu. Jest to projekt z muratora i nazywa się DOM ZA ROGIEM. Jest nowa wersja domu z dwoma stanowiskami - ja mam z jednym - i tylko jeden balkon. Dom bardzo mi się podoba inic bym wnimnie zmieniła jakbym miała budować go drygi raz.

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Hej Karolka - gratulujemy. A co z projektem znalazłaś?? jeżeli nie to polecam ci projekt mojego domu. Jest to projekt z muratora i nazywa się DOM ZA ROGIEM. Jest nowa wersja domu z dwoma stanowiskami - ja mam z jednym - i tylko jeden balkon. Dom bardzo mi się podoba inic bym wnimnie zmieniła jakbym miała budować go drygi raz.

Też mi się podoba ale jak było nas czworo )) teraz jest nas pięcioro ))) i będziemy robić , nasz architekt powiedział nam za wszystko łącznie z pozwoleniem 3600 zł to nie dużo , zważywszy jak się kupi gotowy i potem przerabia )))

• 3 weeks później...
  • 2 months później...

Mera schody (http://www.mera.pl ) - czyli jak naciągamy klienta na 7 tys.

Po wieeelu tygodniach rozmów z kilkoma firmami robiącymi schody wreszcie zapadła decyzja.

Schody na podstawie oględzin, konsltacji, wstepnych pomiarów i precyzyjnych wizualizacji przygotowanych przeze mnie zostały wycenione na 12.300 zł

Podpisałem umowę – zamówienie z firmą Mera Schody S.A. 25 maja i wpłaciłem zaliczkę 3.700 zł.

Po miesiącu dostaje e-maila że cena schodów zostaje podwyższona o 7 tys

Wiedzieli że zależy mi na czasie. Dwa tygodnie dopraszałem się o zwrot zaliczki. Myślicie że ktoś powiedział przepraszamy? Dzięki firmie Mera Schody wprowadzę się do domu 2-3 miesiące później, bo przecież nie wprowadzę się do domu bez schodów a inne firmy maja już zajęte terminy.