Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Sieradzka:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 398
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ja wciąż tkwię w martwym punkcie :(

zastanawiamy się bo mamy fajną ofertę, choć wolałabym się budować bo wiecie nie ma jak swoja praca i robisz tak jak chcesz 8)

a pozatym nie mam działki( czekamy jak teściowa raczy zapisać , a ona się nie pali z tym) :-?

i tak zleci kolejny rok :cry:

może na koniec lata się już coś wyjaśni :wink:

Jak mówi stare przysłowie pszczół "Cały w tym ambaras, żeby dwoje chciało naraz."

Ja od początku wiem co chcę, ale moja ponoć lepsza połowa uparcie twierdzi, że jej pomysł jej lepszy. To nie istotne, co mówią względy finansowe, te aktualne (koszty inwestycji) i te przyszłe (koszty eksploatacji). Sam jesteś żonaty, więc wiesz, że próby perswazji czegokolwiek upartej płci przeciwnej mają mizerne szanse.

A postawienie ich przed faktem dokonanym najczęściej skutkuje długotrwałą wojną domową. A, jak sam wiesz, dla nas mężczyzn najważniejszy jest święty spokój... :lol: :lol: :lol:

Heh - właśnie w tej chwili trwa u mnie bój o GWC. Ja twierdzę że to baaaardzo przydatna rzecz, mojej żonie szkoda na to 500 pln... I teraz się boczy ma mnie. Ale przejdzie jej to :wink: Napewno będzie się jej podobało, że świeżutkie powietrze będzie w domu, zimą nie będzie ciągnęło mrozem a jedynie chłodkiem a latem - nie gorąc z dworu tylko chłodek z ziemi :lol: