Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Sieradzka:)

Recommended Posts

Zginely dzieci PRZESLIJ DALEJ, PROSZE

ROZESLIJCIE WSZEDZIE GDZIE MOZNA, SPRAWA JEST DRAMATYCZNA.

================================================================

Natalia (3 latka) i Nikola (2 latka) Krymel, z okolic Warszawyzaginely w lipcu, ktokolwiek wie gdzie przebywaja proszony jest o

powiadomienie ich matki tel: 501 504 585 lub najblizsza jednostke policji,(poszukiwania prowadzi KP Warszawa Mokotow, nr poszukiwawczy KP-P-VI-6028/04) Prosze o przeslanie tej wiadomosci dalej.

A.K.Krymel

PS: chodzi o dzieci, wiec prosze przeslac gdzie tylko sie da, każdy z nas moze kiedys potrzebowac takiej pomocyWażne!!!! PROSZĘ ZACHOWAĆ CIĄGŁOŚĆ KORESPONDENCJI !!

:cry: :cry: :cry:

oki na szczęście już nie aktualne uff jak dobrze :)

...a już chciałem troszkę opierdzielić za takie łańcuszki. :lol:

Zawsze, przed puszczeniem czegoś takiego w obieg należy się upewnić. Czasami (jak i w tym przypadku) wystarczyło wkleić fragment apelu w google, aby trafić poa kilku kliknięciach na oficjalną informację: http://mokotow.policja.waw.pl/?page=Structure&id=116&nid=32 To tak niewiele czasu zajmuje (napewno mniej niż przeklejenie tego w inne miejsce).

A tak w ogóle to pozdrawiam! :D

No i WSZYSTKIEGO NAJLEPISZEGO DLA GWIAZDY (żeby mury szybko poszły do góry :wink: )

• Odpowiedzi 398
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jurand poproszę o więcej fotek !!!!!!!!!!!!

Niedługo wrzucę co nieco - troszkę zaległości się zrobiło....

Powinienem teraz stawiać resztę komina (postawiłem w sobotę pierwsze 4 pustaki i 2 rury kamionkowe) a siedzę w pracy i staram się nie denerwować - na zasadzie "robota nie warta stresu". Rezultat? Średni.... :-?

Jakoś ostantnio mnie ta budowa nie cieszy - już nie latam trzaskać fotek co chwilę. Co się ze mną dzieje..... :roll: Chyba już za dużo na barach targam...

Cholera - psycholog dyżurny to chyba inny wątek..... :-?

Ech - fajnie byłoby teraz podreperować motocykl, który kupiłem (właśnie - nawet od 2 tygodni nie mam czasu odebrać go od kumpla), wsiąść na niego i pojechać z żonką do Zakopca... Zostawić komórkę i laptopa w domu, pohulać po górkach, powciągać rześkie poranne powietrze..... Chyba wypalam się - CHCĘ ODPOCZĄĆ!!!!!

RATUNKUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jurand poproszę o więcej fotek !!!!!!!!!!!!

Niedługo wrzucę co nieco - troszkę zaległości się zrobiło....

Powinienem teraz stawiać resztę komina (postawiłem w sobotę pierwsze 4 pustaki i 2 rury kamionkowe) a siedzę w pracy i staram się nie denerwować - na zasadzie "robota nie warta stresu". Rezultat? Średni.... :-?

Jakoś ostantnio mnie ta budowa nie cieszy - już nie latam trzaskać fotek co chwilę. Co się ze mną dzieje..... :roll: Chyba już za dużo na barach targam...

Cholera - psycholog dyżurny to chyba inny wątek..... :-?

Ech - fajnie byłoby teraz podreperować motocykl, który kupiłem (właśnie - nawet od 2 tygodni nie mam czasu odebrać go od kumpla), wsiąść na niego i pojechać z żonką do Zakopca... Zostawić komórkę i laptopa w domu, pohulać po górkach, powciągać rześkie poranne powietrze..... Chyba wypalam się - CHCĘ ODPOCZĄĆ!!!!!

RATUNKUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To witaj w klubie :wink: ja też bym bardzo chętnie odprężyła się w górach o tej porze roku jest cudownie :p

a może założymy pogotowie psychologiczne ?????

hehehehe pogotowie powiadasz? Lepiej wątek muzyczno-sexualno-piwny :D :D :D To są lekarstwa na wszystko..... :wink:

"...kradniesz mi moje sny, kiedy jesteś obok mnie, śalalala...." :wink:

http://www.polskastacja.pl <----- POLECAM!!! :) Właśnie siedzę sobie w pracy, napierdzielam instrukcje produkcyjne i słucham........ I tak qrna co najmniej do 22:00... :-?

hehehehe pogotowie powiadasz? Lepiej wątek muzyczno-sexualno-piwny :D :D :D To są lekarstwa na wszystko..... :wink:

"...kradniesz mi moje sny, kiedy jesteś obok mnie, śalalala...." :wink:

http://www.polskastacja.pl <----- POLECAM!!! :) Właśnie siedzę sobie w pracy, napierdzielam instrukcje produkcyjne i słucham........ I tak qrna co najmniej do 22:00... :-?

wątek powiadasz może być :lol: :lol: :lol: :lol:

Witam serdecznie!

Minęły 4 lata, odkąd pojawiłam się po raz pierwszy na Forum Muratora - byliśmy tuz po podjęciu życiowej decyzji o rozpoczęciu budowy, a co za tym idzie - łaknęliśmy wiedzy o budowaniu. NA moje pytanie, czy ktoś w naszych okolicah tez buduje - cisza... I dlatego cieszę się, że powstała Grupa Sieradka - jest szansa, że nie jesteśmy największą dziurą w tym kraju :)))

Dzisiaj, po 4 latach jesteśmy tuż tuż przed przeprowadzką do naszego ukochanego, wymarzonego domku. Mamy za sobą mnóstwo doświadczeń z budowy, tych miłych i tych koszmarnych, ale cel został osiągnięty - i nawet nie aż tak wielkim kosztem zdrowia ( tylko raz kardiologia:).

Z prawdziwą przyjemnością podzielę się informacjami na temat budowy w naszych okolicach - odnośnie dostawców, wykonawców, z kim się zadawać, kogo unikać, jakie umowy podpisywać itd. itp. Być może dzięki temu paru budowniczym z naszej okolicy uda się uniknąc naszych błędów i rozczarowań. Jeśli tak, to naprawdę będę szczęśliwa !

A ponieważ na forum teraz rzadko zaglądam ( po prawdzie wcale), to proszę o kontakt na maila: [email protected]

NA PEWNO KAŻDEMU ODPOWIEM!

Pozdrawiam serdecznie wszystkich z naszej grupy

GG

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
Eeee tam - zaraz pustki. :wink:

Po prostu pracują ludziska :( :( :(

no tak :-?

ja też pracuję ale czasem zaglądam :wink:

No ja też... :wink:

No ale bardzo, bardzo rzadko :(

a inni to już wcale :evil:

nio nio chyba tylko ja już tu zaglądam :(

Jurand na jakiej ulicy się budujesz ????

bo w tym tygodniu jadę do Złoczewa to zajrzę do Ciebie :D :D :D

jeśli oczywiście mogę :)

Jasne, że możesz, o ile nie zabierzesz mi więcej jak 10 minut mojego cennego czasu. :lol: Właśnie jestem na urlopie i zaczynam zabawę z elektryką. Muszę się szybko uwijać, bo w środę wchodzi ekipa zalewać posadzki w piwnicy i na parterze... A ulica to Opłotki :wink:

oki dzięki :lol:

byłam :lol: widziałam :lol: ale nikogo nie było i nie mogłam zobaczyć w środku :cry: bardzo ładny :lol:

ale znaleść tą Twoją ulicę :evil: ale daliśmu sobie radę :wink: