jurand79 24.09.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Zginely dzieci PRZESLIJ DALEJ, PROSZE ROZESLIJCIE WSZEDZIE GDZIE MOZNA, SPRAWA JEST DRAMATYCZNA. ================================================================ Natalia (3 latka) i Nikola (2 latka) Krymel, z okolic Warszawyzaginely w lipcu, ktokolwiek wie gdzie przebywaja proszony jest o powiadomienie ich matki tel: 501 504 585 lub najblizsza jednostke policji,(poszukiwania prowadzi KP Warszawa Mokotow, nr poszukiwawczy KP-P-VI-6028/04) Prosze o przeslanie tej wiadomosci dalej. A.K.Krymel PS: chodzi o dzieci, wiec prosze przeslac gdzie tylko sie da, każdy z nas moze kiedys potrzebowac takiej pomocyWażne!!!! PROSZĘ ZACHOWAĆ CIĄGŁOŚĆ KORESPONDENCJI !! oki na szczęście już nie aktualne uff jak dobrze ...a już chciałem troszkę opierdzielić za takie łańcuszki. Zawsze, przed puszczeniem czegoś takiego w obieg należy się upewnić. Czasami (jak i w tym przypadku) wystarczyło wkleić fragment apelu w google, aby trafić poa kilku kliknięciach na oficjalną informację: http://mokotow.policja.waw.pl/?page=Structure&id=116&nid=32 To tak niewiele czasu zajmuje (napewno mniej niż przeklejenie tego w inne miejsce). A tak w ogóle to pozdrawiam! No i WSZYSTKIEGO NAJLEPISZEGO DLA GWIAZDY (żeby mury szybko poszły do góry ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 24.09.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Sorki to już się nie powtórzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 24.09.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Jurand poproszę o więcej fotek !!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 25.09.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Jurand poproszę o więcej fotek !!!!!!!!!!!! Niedługo wrzucę co nieco - troszkę zaległości się zrobiło.... Powinienem teraz stawiać resztę komina (postawiłem w sobotę pierwsze 4 pustaki i 2 rury kamionkowe) a siedzę w pracy i staram się nie denerwować - na zasadzie "robota nie warta stresu". Rezultat? Średni.... Jakoś ostantnio mnie ta budowa nie cieszy - już nie latam trzaskać fotek co chwilę. Co się ze mną dzieje..... Chyba już za dużo na barach targam... Cholera - psycholog dyżurny to chyba inny wątek..... Ech - fajnie byłoby teraz podreperować motocykl, który kupiłem (właśnie - nawet od 2 tygodni nie mam czasu odebrać go od kumpla), wsiąść na niego i pojechać z żonką do Zakopca... Zostawić komórkę i laptopa w domu, pohulać po górkach, powciągać rześkie poranne powietrze..... Chyba wypalam się - CHCĘ ODPOCZĄĆ!!!!! RATUNKUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 26.09.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Jurand poproszę o więcej fotek !!!!!!!!!!!! Niedługo wrzucę co nieco - troszkę zaległości się zrobiło.... Powinienem teraz stawiać resztę komina (postawiłem w sobotę pierwsze 4 pustaki i 2 rury kamionkowe) a siedzę w pracy i staram się nie denerwować - na zasadzie "robota nie warta stresu". Rezultat? Średni.... Jakoś ostantnio mnie ta budowa nie cieszy - już nie latam trzaskać fotek co chwilę. Co się ze mną dzieje..... Chyba już za dużo na barach targam... Cholera - psycholog dyżurny to chyba inny wątek..... Ech - fajnie byłoby teraz podreperować motocykl, który kupiłem (właśnie - nawet od 2 tygodni nie mam czasu odebrać go od kumpla), wsiąść na niego i pojechać z żonką do Zakopca... Zostawić komórkę i laptopa w domu, pohulać po górkach, powciągać rześkie poranne powietrze..... Chyba wypalam się - CHCĘ ODPOCZĄĆ!!!!! RATUNKUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To witaj w klubie ja też bym bardzo chętnie odprężyła się w górach o tej porze roku jest cudownie a może założymy pogotowie psychologiczne ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 26.09.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 hehehehe pogotowie powiadasz? Lepiej wątek muzyczno-sexualno-piwny :D To są lekarstwa na wszystko..... "...kradniesz mi moje sny, kiedy jesteś obok mnie, śalalala...." http://www.polskastacja.pl <----- POLECAM!!! Właśnie siedzę sobie w pracy, napierdzielam instrukcje produkcyjne i słucham........ I tak qrna co najmniej do 22:00... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 26.09.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 hehehehe pogotowie powiadasz? Lepiej wątek muzyczno-sexualno-piwny :D To są lekarstwa na wszystko..... "...kradniesz mi moje sny, kiedy jesteś obok mnie, śalalala...." http://www.polskastacja.pl <----- POLECAM!!! Właśnie siedzę sobie w pracy, napierdzielam instrukcje produkcyjne i słucham........ I tak qrna co najmniej do 22:00... wątek powiadasz może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 30.09.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Hej Jurand Kiedy nowe fotki ????? bo usycham z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryb_ka 03.10.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Witam serdecznie! Minęły 4 lata, odkąd pojawiłam się po raz pierwszy na Forum Muratora - byliśmy tuz po podjęciu życiowej decyzji o rozpoczęciu budowy, a co za tym idzie - łaknęliśmy wiedzy o budowaniu. NA moje pytanie, czy ktoś w naszych okolicah tez buduje - cisza... I dlatego cieszę się, że powstała Grupa Sieradka - jest szansa, że nie jesteśmy największą dziurą w tym kraju )) Dzisiaj, po 4 latach jesteśmy tuż tuż przed przeprowadzką do naszego ukochanego, wymarzonego domku. Mamy za sobą mnóstwo doświadczeń z budowy, tych miłych i tych koszmarnych, ale cel został osiągnięty - i nawet nie aż tak wielkim kosztem zdrowia ( tylko raz kardiologia:). Z prawdziwą przyjemnością podzielę się informacjami na temat budowy w naszych okolicach - odnośnie dostawców, wykonawców, z kim się zadawać, kogo unikać, jakie umowy podpisywać itd. itp. Być może dzięki temu paru budowniczym z naszej okolicy uda się uniknąc naszych błędów i rozczarowań. Jeśli tak, to naprawdę będę szczęśliwa ! A ponieważ na forum teraz rzadko zaglądam ( po prawdzie wcale), to proszę o kontakt na maila: [email protected] NA PEWNO KAŻDEMU ODPOWIEM! Pozdrawiam serdecznie wszystkich z naszej grupy GG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 04.10.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Ryb_ka jest nam bardzo miło że się odezwałaś nio ja będę mieć dużo pytań ale to potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 05.10.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Hej ryb_ka Pochwal sie swoim domkiem - czekamy na fotki... A tymczasem moj dziennik zaprasza w odwiedziny - wrzucilem nowe zdjecia Wystarczy kliknac - o tu! na dole! :D:D || || || \/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 06.10.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Hej ryb_ka Pochwal sie swoim domkiem - czekamy na fotki... A tymczasem moj dziennik zaprasza w odwiedziny - wrzucilem nowe zdjecia Wystarczy kliknac - o tu! na dole! :D:D || || || \/ wow cudowny domek czekam na resztę fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 15.10.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 znów pustki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 16.10.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Eeee tam - zaraz pustki. Po prostu pracują ludziska :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 17.10.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Eeee tam - zaraz pustki. Po prostu pracują ludziska :( no tak ja też pracuję ale czasem zaglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 17.10.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Eeee tam - zaraz pustki. Po prostu pracują ludziska :( no tak ja też pracuję ale czasem zaglądam No ja też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 18.10.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Eeee tam - zaraz pustki. Po prostu pracują ludziska :( no tak ja też pracuję ale czasem zaglądam No ja też... No ale bardzo, bardzo rzadko a inni to już wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 07.11.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Eeee tam - zaraz pustki. Po prostu pracują ludziska :( no tak ja też pracuję ale czasem zaglądam No ja też... No ale bardzo, bardzo rzadko a inni to już wcale nio nio chyba tylko ja już tu zaglądam Jurand na jakiej ulicy się budujesz ???? bo w tym tygodniu jadę do Złoczewa to zajrzę do Ciebie jeśli oczywiście mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 07.11.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Jasne, że możesz, o ile nie zabierzesz mi więcej jak 10 minut mojego cennego czasu. Właśnie jestem na urlopie i zaczynam zabawę z elektryką. Muszę się szybko uwijać, bo w środę wchodzi ekipa zalewać posadzki w piwnicy i na parterze... A ulica to Opłotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 08.11.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Jasne, że możesz, o ile nie zabierzesz mi więcej jak 10 minut mojego cennego czasu. Właśnie jestem na urlopie i zaczynam zabawę z elektryką. Muszę się szybko uwijać, bo w środę wchodzi ekipa zalewać posadzki w piwnicy i na parterze... A ulica to Opłotki oki dzięki byłam widziałam ale nikogo nie było i nie mogłam zobaczyć w środku bardzo ładny ale znaleść tą Twoją ulicę ale daliśmu sobie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts