ryb_ka 27.11.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 A tak juz byliśmy blisko - tylko drzwi i fruuu - wprowadzka. Ale nie ma tak lekko, nie nie. Drzwi i owszem, super, tylko cos do otworów nie pasowały. I znowu - kucie, domurowanie, poprawic płytki i co najgorsze - malowanie na nowo!!! Mielismy w tym tygodniu miec pierwsza parapetówke dla ukochanych przyjaciół - i co? zamiast parapetówki bedzie sprzątnaie gigant po malowaniu - jeśli skończą... Kicha jednym słowem. Az mi się przestało chcieć jeździć do domku. W w dodatku jestem po dwóch tygodniach pracy po 12-16 godzin. Eh, zycie. Jesteś jak papier do d... Wiem, cos mało optymistyczna jestem, ale jak tu mozna być optymistycznym? Dobrze chociaż, że jakies , panie, zmiany w polityce Trzymajcuie sie sieradzaki, strzałeczka:) GG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 02.01.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 A tak juz byliśmy blisko - tylko drzwi i fruuu - wprowadzka. Ale nie ma tak lekko, nie nie. Drzwi i owszem, super, tylko cos do otworów nie pasowały. I znowu - kucie, domurowanie, poprawic płytki i co najgorsze - malowanie na nowo!!! Mielismy w tym tygodniu miec pierwsza parapetówke dla ukochanych przyjaciół - i co? zamiast parapetówki bedzie sprzątnaie gigant po malowaniu - jeśli skończą... Kicha jednym słowem. Az mi się przestało chcieć jeździć do domku. W w dodatku jestem po dwóch tygodniach pracy po 12-16 godzin. Eh, zycie. Jesteś jak papier do d... Wiem, cos mało optymistyczna jestem, ale jak tu mozna być optymistycznym? Dobrze chociaż, że jakies , panie, zmiany w polityce Trzymajcuie sie sieradzaki, strzałeczka:) GG I znów cisza Ryb_ka może w Twojej okolicy ktoś chce sprzedać dom ? Fajnie masz normalnie zazdroszczę CI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryb_ka 17.01.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Eloł ) Mieszkamy !!!!!!!!!!! od czwartku przed Wigilią )) Ale była jazda - pakowanie, przewożenie, rozpakowywanie, układanie a pomiędzy przygotowywanie wieczerzy na 16 osób )) W samą Wigilię o 15-ej kochany stolarz skończył montować balustradę a o 16,30 skończyliśmy zakładać wykładzinę na schody. A o 17 weszli goście ))) I przez całe Święta tłumy gości, spragnionych oglądania naszego wymarzonego domku. A potem Sylwester - goście z całej Polski, a potem kolejna parapetówka i jeszcze kilka nas czeka, bo jakoś trzeba było podzielić rodzinę i przyjaciółł )) Oczywiście jeszcze mamy mnóstwo rzeczy do skończenia, ale najważniejsze - mieszkamy !!!!! Przestrzeń, swoboda, luz - jak tego pragnęlismy !!!!! Życzę wsztystkim jak najszybciej przeprowadzek - uwierzcie, już się nie pamięta wszystkich kłopotów i trosk - radość budzenia się we własnym domku wynagradza wszystko co było. A jeśli chodzi o kupno domu w naszej okolicy - nic nie słyszałam, ale widzę, jak rosną domy i mnóstwo działek się ogradza. Coś czuje, że już niedługio od Sieradza do Chojnego bedzie teren zabudowany i już sie nie uda "przelecieć" w 6 minut ))) Pozdrawiam gorąco !!!! GG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 03.04.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 No tak nasza grupa umarła zupełnie nie ma nikogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 15.04.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 jejku niewiedziałam ,że mamy grupe sieradzką .Buduje od kwietnia 2006roku w Sieradzu na forum wchodze od dwuch lat (bo papierologja ciągneła się przez rok) chętnie nawiąże z wami kontakt ,będe tu zaglądać .pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 21.04.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 no to teraz tylko ja tu zaglądam? Naprawde nikt z forumowiczów nie buduje się w Sieradzu lub okolicach? Szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 23.04.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Witam i o zdrówko pytam Ponawiam moją prośbę Może ktoś wie lub ma na sprzedaż dom bądz gospodarstwo ( dom i budynek gospodarczy ) Okolice Sieradza, Wróblewa, Tubądzina Coś mało nas na naszej grupie zupełne pustki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 23.04.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 przykro mi bardzo ,ale niemam informacji o jakichkolwiek gospodarstwach do sprzedaży -poprostu nie interesowałam się tym nigdy- terza postaram się bardziej na to otworzyć oczy-pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 06.05.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 przykro mi bardzo ,ale niemam informacji o jakichkolwiek gospodarstwach do sprzedaży -poprostu nie interesowałam się tym nigdy- terza postaram się bardziej na to otworzyć oczy-pozdrowionka [/quote Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 24.07.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Nio tak znów tylko ja tu jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_toja 06.08.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Witam wszystkich na forum okolic Sieradza. Od roku budujemy domek Muratora C-39 Gwarny http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=136&IdKolekcji= Obecnie jesteśmy na etapie tynków wewnętrznych, własnie panowie cięzko pracują nad tynkami gipsowymi. Widze że grupa Sieradzka jest dość mało liczna chyba że ktośsie nie ujawnia. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 06.08.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Cześć Aga - fakt mało nas się ujawnia -bo przecież dookoła widzę mnustwo budów! Miło mi ,że ktos się odezwał jestem na podobnym etapi (no może troszkę z przodu ) ale to tak szybko można przeskoczyć ,że ciężko powiedzieć ,który to etap .Ogólnie nazywana wykończeniówka -z planowaną przeprowadzką na Boże Narodzenie.Napisz gdzie dokładnie się budujesz? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_toja 07.08.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Cześć Aga - fakt mało nas się ujawnia -bo przecież dookoła widzę mnustwo budów! Miło mi ,że ktos się odezwał jestem na podobnym etapi (no może troszkę z przodu ) ale to tak szybko można przeskoczyć ,że ciężko powiedzieć ,który to etap .Ogólnie nazywana wykończeniówka -z planowaną przeprowadzką na Boże Narodzenie.Napisz gdzie dokładnie się budujesz? Pozdrawiam Hej. Tu masz rację że ciężko powiedzieć który to etap wykończeniówki. Buduję dom w okolicach Wróblewa. Przeprowadzkę planuję na Wielkanoc, więc na następną wiosnę, jak wszystko pojdzie według planu. Chociaż pracy jest mnóstwo a większośc rzeczy robimy raczej sami. A ty gdzie budujesz swój dom, jaki projekt? Może jakieś zdjęcia wnętrz, może cosik podpatrzę? Pozdrawiam również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 07.08.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Cześc Aga-ja buduje w Sieradzu (blisko trasy na Wróblew)mój domek możesz obejrzeć w "dziale" zdjęcia domów forumowiczów pt dom z płaskim dachem. Napisz mi dokładnie gdzie budujesz-czasmi jestem w tych okolicach i może go widze? A może ty masz gdzieś zdjęcia swojego domku-pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 10.08.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Cześc Aga-ja buduje w Sieradzu (blisko trasy na Wróblew)mój domek możesz obejrzeć w "dziale" zdjęcia domów forumowiczów pt dom z płaskim dachem. Napisz mi dokładnie gdzie budujesz-czasmi jestem w tych okolicach i może go widze? A może ty masz gdzieś zdjęcia swojego domku-pozdrawiam Ładna kosteczka Powiedz mi jakiej szerokości masz działkę? Planujesz powiększyć ten stawik? Ja myslę o stawie kąpielowym - takim z częścią roślinno-bagienną oczyszczającą wodę i kawałkiem przestrzeni wodnej do pluskania Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 10.08.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Cześc Jurand -Twój domek też mi się podoba mimo,że mamy całkiem inne style.Chyba będziemy musieli troszke pogłebić stawik ( wprzyszłym roku) .Też chcieliśmy dać rosliny ,ale póki co mamy po kilka osób dziennie pluszczacych się w oczku (koledzy syna 13-14 latki) przy ich warjacach żadna roślinność by się nie utrzymała : Szerokość działki to 25m.(mogło być troche więcej)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 22.08.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Witam Kochani Ponawiam moją prośbę może ktoś coś wie Mianowicie chcę kupić : działkę, dom bądz gospodarstwo w okolicach Sieradza Byłabym wdzięczna za info A tak co słychać na naszej grupie bo coś mało ludzików widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulap 19.09.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Witam wszystkich w grupie Sieradzkiej . Ja buduję w okolicach Rossoszycy jestem na etapie zamawiania okien i bramy garażowej. Coś mało nas tutaj a domków w okolicy sporo się buduje... Ja buduję dom "Babie Lato" Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 19.09.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Czesć Ula -fakt ta nasza grupa mało prężna jest.Pewnie wszyscy jeszcze budują ,ale jak przyjdą zimne dnie zaszczycą nas swoją obecnością Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulap 20.09.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Na jakie bramy garażowe się decydujecie? Może jakieś namiary na dobrego dostawcę z okolicy... Ma ktoś może dach pokryty dachówką karpiówką KROTOSZYN? mam kilka pytań.[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts