qkipati 11.06.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 hehe taki boom budowlany a tu ciągle pustki - a przeciez jak szedlem ostatnio nowa robiona ulica parkowa to troche domów rośnie ) podciągnę zatem postem temat do góry i od razu zapytam - ktos sie orientuje ile w Oltarzewie kosztuje miesiecznie ochrona solidu? a i jeszcze - moze ktos ma namiar na specjalistów od ogrodzeń, ale ze sztachet drewnianych pzdr qki (ul. Mazowiecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bog 12.06.2007 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Witam Ja za solid w Duchnicach płacę 85 zł. Mój fachowiec robił mi całe ogrodzenie + sztachety olchowe (na zdjęciach)Grube. Ale tanie to nie jest. Wysyłam kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qkipati 13.06.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 dzieki za namiar, cena może nie będzie problemem bo ja mam tylko 11 m ogrodzenia do zrobienia pozdrawiam qki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radkoz 18.06.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Witam wszystkich, Wzmacniając grupę Ożarowską chciałbym się dopisać. Budowę zaczynamy we wrześniu, Projekt: http://www.dominanta.pl/projektowanie_domow_projekt_domu_opalek2g.html (z licznymi zmianami).I oby cegieł i cementu starczyło..... co za czasy! PSW najbliższy weekend (23-24 czerwca) sa dni Ozarowa. Czy ktoś się wybiera na piknik rodzinny?? Bo ja z rodzinką tak.szczegóły na: http://www.ozarow.maz.pl/index.php?option=content§ion=5&task=view&id=637&nonews=1&Itemid=135 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qkipati 18.06.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 ladny domek duży, fajny... Witamy na malo licznej grupie Ożarowskiej powodzenia z papierologią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radkoz 19.06.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 ladny domek duży, fajny... = drogi - jak na dzisiejsze czasy (ale są droższe ) To kto wybiera się na piknik rodzinny? Trzeba powoli zacząć wtapiać się w społeczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bog 19.06.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Program pikniku dosyć skromny. Ale z rodzinką się wybierzemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 20.06.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 A czy ktos wie, gdzie w Ozarowie jest jakis ryneczek, gdzie mozna swieze owoce i warzywa kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radkoz 20.06.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 A czy ktos wie, gdzie w Ozarowie jest jakis ryneczek, gdzie mozna swieze owoce i warzywa kupic? widziałem coś takiego przy Strażackiej (skrącając z Poznańskiej przy Mazurkasie jakieś 300 m po lewej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 21.06.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Pozdrowienia z Lipkowa dla sąsiadów. J ...widzę, że Grupa się rozrasta - tak 3mać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 25.06.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Witam Mój fachowiec robił mi całe ogrodzenie + sztachety olchowe (na zdjęciach) Grube. Ale tanie to nie jest. Wysyłam kontakt na priv. To znaczy ile z metra? Prześlij mi kontakt jeżeli możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bog 26.06.2007 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Witam Mój fachowiec robił mi całe ogrodzenie + sztachety olchowe (na zdjęciach) Grube. Ale tanie to nie jest. Wysyłam kontakt na priv. To znaczy ile z metra? Prześlij mi kontakt jeżeli możesz. Około 250 zł (z tego co pamiętam). Z podmurówką 1 metr na gotowo. Kontakt 600 276 842 (Natolin k/Grodziska) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ożarowiak2007 18.07.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Domix jakos drogi. Co myslicie o Instal-budzie? Sam zaczynam kupowac w Girls-budzie, ale buduje tak blisko Instal Budu, ze moze bym oszczedzil i na transporcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fagnar 19.07.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Kupiłem działkę w Ołtarzewie, sprawy związane z przyłaczami bardzo szybko poszły - teraz chciałbym zacząć budowę. Proszę o pomoc w zorganizowaniu ekip:1. do wykonania fundamentu i ławy - nie wiecie gdzie można kupić już wykonane zbrojenie a pozniej tylko podocinac całość?2. no i na następny rok ekipę do budowania. Jezeli macie kogoś godnego polecenia bardzo proszę o info. dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qkipati 23.07.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 co do Domixu to tani może nie jest, ale w okolicy są drożsi - dużo drożsi... zaletą Domixu jest to że mają szeroki asortyment i nie trzeba długo czekać, lub jest od ręki buduję się w Ołtarzewie więc i do nich mam najbliżej, choć w Instal-budzie kupowałem rzeczy do wylewek (poza cementem) i drobnicę dla hydraulika fagnar: moglbym Ci dac ekipę, ale do całości - mi budowali od dziury w ziemi do więźby tani nie są, ale porządni a dlaczego nie budujesz w tym roku - dopiero lipiec, skończyłbyś stan surowy, przykrył dachem i luzik - no chyba ze masz z 400 m2 do wybudowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgasiorowska 23.07.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Ja mam mieszane odczucia jesli chodzi o DOMIX, materialy zamawialismy w grudniu a jak potrzebowalismy stempli to czekalismy poltora tygodnia, na pustaki stropowe i belki terriva tez tyle samo. A tak apropos zostalo nam okolo 150 sztuk pustakow stropowych i kilkanascie belek teriva. Jesli ktos jest chetny to prosze o kontakt pod nr 602 591 290. Odbior z Duchnic kolo Ożarowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radkoz 23.07.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Witam, Dziś dla nas Wielki Dzień - odebraliśmy PnB! Poszukujemy elektryka coby nam mógł doprowadzić prowizorkę na budowę - ok. 33 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ożarowiak2007 24.07.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Co zrobic z zakupami? Powiem Wam, ze obiecalem sobie odbierac zamowienia od majstra i szukac mu najtanszych materialow, ale juz po drugim zamowieniu widze, ze - choc sa spore oszczednosci (cement, wapno, wszelkie folie) - to jestem zmeczony, jak nie wiem co i szczerze mowiac nachetniej umowilbym sie gdzies po prostu na zeszyt. Dobry pomysl? Jak wy rzescie to rozwiazywali. Da rade obdzwaniac samemu i wybierac najtansze, czy godzac to z normalna robota, zapomniec i placic wiecej by zyc w spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qkipati 25.07.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Ja mam mieszane odczucia jesli chodzi o DOMIX, materialy zamawialismy w grudniu a jak potrzebowalismy stempli to czekalismy poltora tygodnia, na pustaki stropowe i belki terriva tez tyle samo. akurat strop mam lany, stemple stalowe mialem od mojego majstra wiec sie nie moge wypowiadac - cement, porotherm, k3, klinkier i przede wszystkim styrodur - wszystko mialem dosc szybko, choc nie sa slowni jezeli chodzi o godziny dostaw (np. zamowiam na 8 rano, a przywoza ok 13 i mi sie majster denerwuje no i tam mialem wszystko na zeszyt, doszlo do tego ze szef ekipy tam jezdzil i zamawial, bo ja troche w niedoczasie jestem. A rozliczylem sie w styczniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgasiorowska 25.07.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Co zrobic z zakupami? Powiem Wam, ze obiecalem sobie odbierac zamowienia od majstra i szukac mu najtanszych materialow, ale juz po drugim zamowieniu widze, ze - choc sa spore oszczednosci (cement, wapno, wszelkie folie) - to jestem zmeczony, jak nie wiem co i szczerze mowiac nachetniej umowilbym sie gdzies po prostu na zeszyt. Dobry pomysl? Jak wy rzescie to rozwiazywali. Da rade obdzwaniac samemu i wybierac najtansze, czy godzac to z normalna robota, zapomniec i placic wiecej by zyc w spokoju. Na szczescie ten problem wzial na siebie moj maz, ale domyslam sie ze to meczace i stresujace zadanie. Wg naszych obserwacji najtaniej jest jednak w Girls Budzie i jezeli juz cos trzeba domowic to maz dzwoni odrazu do nich i przywoza tego samego dnia, oczywiscie bierzemy na zeszyt i rozliczamy sie raz na dwa, trzy tygodnie. Mysle ze jezeli kazdy material bedziesz chcial zamawiac tam gdzie taniej, to po trzech dniach dasz sobie spokoj. Niestety nie da sie tego pogodzic z normalna praca, no chyba ze masz duzo wolnego czasu w pracy. A wracajac jeszcze do DOMIXA to np stal kosztuje u nich 2,8 a w Girls Bud 2,4. Duzo by jeszcze podawac przykladow jak chca z nas zedrzec, oczywiscie pewnie dlatego ze sa przez nas w placy, bo zamawialismy wszystko w grudniu, oczywiscie zaplacilismy wtedy za towar, a wiadomo ile wszystko poszlo do gory. Nasz majster tez sie ciagle wkurza ze nie przywoza materialow na czas. Ciagle maja opoznienia kilku godzinne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts