ewarz 29.10.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 do qki witam sąsiada my z ul Kilińskiego jak tam balustrady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ożarowiak2007 06.11.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Sluchajcie, szukam fimy, ktora wykona mi drzwi nieco odbiegajace od standardowych. Solidne, proste, no i w miare tanie. Bede wdzieczny za namiary. Albinski z Ozarowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewarz 06.11.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Sluchajcie, szukam fimy, ktora wykona mi drzwi nieco odbiegajace od standardowych. Solidne, proste, no i w miare tanie. Bede wdzieczny za namiary. Albinski z Ozarowa. tylko jakie zewn czy wewn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 07.11.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Witam, Macie do polecenia jakiegoś architekta w okolicy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewarz 13.11.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 ja niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qkipati 14.11.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 ewarz: balustrad na razie nie ma, bo spoznil sie glazurnik z ukladaniem gresu na balkonie. beda pewnie w sobote. a tak poza tym od soboty zamieszkujemy juz w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewarz 15.11.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 ewarz: balustrad na razie nie ma, bo spoznil sie glazurnik z ukladaniem gresu na balkonie. beda pewnie w sobote. a tak poza tym od soboty zamieszkujemy juz w domu alw Wam dobrze , u mnie niestety duuuuuuży poślizg może po nowym roku, ale który to będzie miesiąc nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 16.11.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 A może tak byśmy zorganizowali jakieś spotkanie tej "niemrawej grupy" Może to ją trochę ożywi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewarz 17.11.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 jeztem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 17.11.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 a tak poza tym od soboty zamieszkujemy juz w domu Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 19.11.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 jeztem za Patrząc na pozostałe zainteresowanie to chyba czeka nas randka w 4 oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skacprz 09.12.2007 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 na drzwi czekam z Pol-Skone z Babic - drzwi na wymiar na finiszu budowy okazaly sie za drogie a co do balustrad to bede mogl powiedziec za kilka dni jak polecony Pan zjawi si ena budowie a z innej beczki - ktos korzysta z internetu bezprzewodowego w okolicy - coś może godnego polecenia ?? qki ul. Mazowiecka Ja mam stansat, generalnie ok, chociaż czasami pada. W googlach znajdziesz namiar. pozdrawiam, Slawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skacprz 09.12.2007 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Witam Ja za solid w Duchnicach płacę 85 zł. Dla porównania: u mnie Juwentus - 72 PLZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolek 16.12.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 jeztem za Patrząc na pozostałe zainteresowanie to chyba czeka nas randka w 4 oczy ja również się piszę na spotkanie jeśli można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radkoz 16.12.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 jeztem za Patrząc na pozostałe zainteresowanie to chyba czeka nas randka w 4 oczy ja również się piszę na spotkanie jeśli można Żeby nie było tak dwuznacznie na tej randce to może bym sie dolaczył ...... tylko kiedy i gdzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 17.12.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 jeztem za Patrząc na pozostałe zainteresowanie to chyba czeka nas randka w 4 oczy ja również się piszę na spotkanie jeśli można Żeby nie było tak dwuznacznie na tej randce to może bym sie dolaczył ...... tylko kiedy i gdzie??? Rozumiem, że nie tylko będziesz za przyzwoitkę robić Ja jestem z Pruszkowa, ale do Ożarowa mogę dojechać. Pasuje mi jeszcze Warszawa. No i chyba już po NR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radkoz 17.12.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 jeztem za Patrząc na pozostałe zainteresowanie to chyba czeka nas randka w 4 oczy ja również się piszę na spotkanie jeśli można Żeby nie było tak dwuznacznie na tej randce to może bym sie dolaczył ...... tylko kiedy i gdzie??? Rozumiem, że nie tylko będziesz za przyzwoitkę robić Ja jestem z Pruszkowa, ale do Ożarowa mogę dojechać. Pasuje mi jeszcze Warszawa. No i chyba już po NR? A ja jestem z Włoch..............., tzn Warszawa-Włochy, Wypadałoby w Ozarowie - trzeba być lokalnym patriotą wspierać miejscowy biznes. Jak będę to rozejżę sie za jakimś lokalem, chyba że macie jakies sugestie.... (ewentualnie w-wa tez wchodzi w gre, jesli o mnie chodzi...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 19.12.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Z tego co wiem to w Ożarowie knajpek raczej niet, ale moge się mylić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ożarowiak2007 07.01.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 to spotkajmy sie gdzies w polu na wiosne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOBOFRUIT 09.01.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 No faktycznie grupa ciut niemrawa Jak dla mnie super, bo szukałam Was dziś i nie musiałam brnąć przez np. 100 stron postów Choć mam nadzieję, że forum się troszkę rozkręci - bo będę chciała skorzystać z Waszego doświadczenia. Mbz podbijaj częściej w górę Troszkę o mnie Zaprzyjaźniłam się już spory czas temu z grupą babicką bo i działkę w tamtej dzielnicy miałam upatrzoną, ale ostatecznie się nie powiodło... i tak oto będę mam nadzieję jeszcze w tym roku mieszkanką Ożarowa. Z tym, że mi dom (segment) do stanu surowego wybuduje developer, czy zgodzicie się mnie przyjąć? Na wiosnę, lato oddanie stanu surowego - a całe wykończenie na naszej głowie. No to może pierwsze pytanie takie: czy są jakieś miesiące (np teraz w zimie) podczas to których warto np. zaopatrywać się w jakieś materiały do wykończenia bo są tańsze? Czyli prościej kiedy i czego są wyprzedaże w najbliższym czasie? Czasu na czytanie forum za bardzo nie mam (dwójka dzieci) ale chyba nie będzie wyjścia ... no chyba że tu też możecie się podzielić doświadczeniem czy lepiej gres czy terakotę, czy panele czy klepka, itp... Tymczasem pozdrawiam Ożarowiaków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts