Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Ożarowska ( Ożarów Mazowiecki)

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 402
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...
na drzwi czekam z Pol-Skone z Babic - drzwi na wymiar na finiszu budowy okazaly sie za drogie

a co do balustrad to bede mogl powiedziec za kilka dni jak polecony Pan zjawi si ena budowie ;)

a z innej beczki - ktos korzysta z internetu bezprzewodowego w okolicy - coś może godnego polecenia :)??

qki

ul. Mazowiecka :)

Ja mam stansat, generalnie ok, chociaż czasami pada.

W googlach znajdziesz namiar.

pozdrawiam,

Slawek

jeztem za :p

Patrząc na pozostałe zainteresowanie to chyba czeka nas randka w 4 oczy :lol:

ja również się piszę na spotkanie jeśli można ;)

Żeby nie było tak dwuznacznie na tej randce to może bym sie dolaczył ...... tylko kiedy i gdzie???

Rozumiem, że nie tylko będziesz za przyzwoitkę robić :p

Ja jestem z Pruszkowa, ale do Ożarowa mogę dojechać. Pasuje mi jeszcze Warszawa.

No i chyba już po NR?

jeztem za :p

Patrząc na pozostałe zainteresowanie to chyba czeka nas randka w 4 oczy :lol:

ja również się piszę na spotkanie jeśli można ;)

Żeby nie było tak dwuznacznie na tej randce to może bym sie dolaczył ...... tylko kiedy i gdzie???

Rozumiem, że nie tylko będziesz za przyzwoitkę robić :p

Ja jestem z Pruszkowa, ale do Ożarowa mogę dojechać. Pasuje mi jeszcze Warszawa.

No i chyba już po NR?

A ja jestem z Włoch...............,

tzn Warszawa-Włochy, Wypadałoby w Ozarowie - trzeba być lokalnym patriotą wspierać miejscowy biznes. Jak będę to rozejżę sie za jakimś lokalem, chyba że macie jakies sugestie.... (ewentualnie w-wa tez wchodzi w gre, jesli o mnie chodzi...)

• 3 weeks później...

No faktycznie grupa ciut niemrawa :) Jak dla mnie super, bo szukałam Was dziś i nie musiałam brnąć przez np. 100 stron postów :lol: Choć mam nadzieję, że forum się troszkę rozkręci - bo będę chciała skorzystać z Waszego doświadczenia.

Mbz podbijaj częściej w górę :D

Troszkę o mnie ;) Zaprzyjaźniłam się już spory czas temu z grupą babicką bo i działkę w tamtej dzielnicy miałam upatrzoną, ale ostatecznie się nie powiodło... i tak oto będę mam nadzieję jeszcze w tym roku mieszkanką Ożarowa. Z tym, że mi dom (segment) do stanu surowego wybuduje developer, czy zgodzicie się mnie przyjąć?

Na wiosnę, lato oddanie stanu surowego - a całe wykończenie na naszej głowie.

No to może pierwsze pytanie takie: czy są jakieś miesiące (np teraz w zimie) podczas to których warto np. zaopatrywać się w jakieś materiały do wykończenia bo są tańsze? Czyli prościej kiedy i czego są wyprzedaże w najbliższym czasie?

Czasu na czytanie forum za bardzo nie mam (dwójka dzieci) ale chyba nie będzie wyjścia ... no chyba że tu też możecie się podzielić doświadczeniem czy lepiej gres czy terakotę, czy panele czy klepka, itp...

Tymczasem pozdrawiam Ożarowiaków!