Karorka 15.09.2004 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 no prosze widze ze powstala grupa ozarowska pozdrawiam wszystkich budujacych w gminie ozarowskiej - ja jestem ozarowianka pelna geba - mieszkam tu od urodzenia - i chociaz wyemigruje do gminy babickiej to sentyment na pewno pozostanie a co do mapki to jak ManieQ pojawi sie ponownie na starobabickiej to mozecie do niego sie usmiechnac i na pewno mapke zrobi pozdrawiam cieplutko karorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolek 15.09.2004 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 No to klawo Karorka, tak samo jak w moim przypadku. Ja też jestem Ożarowiak od urodzenia a teraz będę Staro Babiczanin. A gdzie się będziesz stawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 15.09.2004 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 ha ha zaraz sie okaze ze chodzilismy razem do szkoly my juz sie postawilismy na razie na surowo w koczargach starych pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolek 15.09.2004 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 tobie to dobrze, bo już masz surowy a apropo szkoły to chodziłem do jedynki tylko pytanie kiedy?Jaki domek stawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek i Norbi 15.09.2004 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Ale się cieszymy, że tak licznie odpowiedzieliście. Skoro mapki nie mamy, więc może każdy mógłyby podać swoją lokalizację? Chociaż trochę już wiemy... Chyba nie pomyliliśmy? mbz - po stronie Kampinosu - a miejscowość??? Agi i Jaro - Płochocin Taga - Duchnice Dolek i Karorka przenoszą się do Starych Babic. My postanowiliśmy zamieszkać w miejscowości POGROSZEW - bardzo poboda się nam ta nazwa. Z niecierpliwością czekamy na odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 16.09.2004 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Cześć drodzy sąsiedzi! Tak mi dobrze ostatnio wszystko szło, że moja czujność została uśpiona - a zawsze dziwiłem się, jacy to inni ludzie są naiwni. W zeszłym tygodniu przyszli do mnie tynkarze, umówiliśmy cenę - 10PLN/m2. Wytynkowali górę, znalazłem im trochę poprawek, sprawdzałem łatą tylko tam, gdzie przeschło. Rozliczyłem się za tą górę, nie dopłacając raptem 40 złociszy, no i zatarli na 2 razy klatkę schodową - za to też na szczęście nie dostali ani grosza. Nie obsadzili jeszcze z połowy puszek na górze,mieli jeszcze kapeńkę do do dochlapania ale w końcu - byli z polecenia. Koniec końców - byłem im winien jakieś 100PLN. Jak pojechałem na drugi dzień, to pojeździłem łatą po suchych ścianach - tych błędów i poprawek naznajowałem jeszcze dużo - szczeliny pod łatą dochodzą do 1 centymetra. Ale nie przejmowałem się zbyt mocno, bo nazostawiali gratów na budowie i wiedziałem, że wrócą. W poniedziałek rano przyjął ich mój ojciec (ja byłem w pracy), pokazał poprawki - obiecali poprawić, a kiedy ojciec zostawił ich na godzinkę - uciekli, jeden zapomniał nawet ładnych nowych butów. Później stwierdzili w rozmowie telefonicznej ze mną, że nic nie są mi winni, bo przecież nie dopłaciłem im tych paru groszy. Może i lepiej - bo jakbym im zatrzymał więcej - to zaczęliby poprawiać - i spierdaczyli by jeszcze gorzej. Po niedzieli przychodzi następna ekipa, zacznie pewnie od poprawek, stracę może i niewiele - pewnie jakieś 300-400PLN. Niestety ściany już nie będę miał idealnie prostych na poddaszu. Możecie powiedzieć - po co głupolu im tyle zapłaciłeś - jestem głupol, pierwszy raz się dałem wykołować, mam moralnego kaca. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 16.09.2004 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Gosiek i Norbi - wyslalam Wam wiadomosc na priv. A na jakim etapie jestescie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 16.09.2004 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 KrzysiekSw - dzieki za ostrzezenie Mam nadzieje, ze juz dalej wszystko pojdzie u Ciebie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 16.09.2004 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 tobie to dobrze, bo już masz surowy a apropo szkoły to chodziłem do jedynki tylko pytanie kiedy? Jaki domek stawiasz? ja tez chodzilam do jedynki - no i tu zagwozdka - czy zdradzic swoj wiek czy nie - kobiecie ciezej a moze jeszcze jestesmy sasiadami ? - widzialam ze mieszkasz w bloku - ja tez nasz domek to Omega z Archtimu - a Ty wybrales juz projekt czy dopiero przymiarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 16.09.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Z innej beczki:Mam trochę dachówki Prodach http://www.prodach.com.pl/index2_2.htm -"podwójną rzymską", brąz - ok. 130 szt, a pewnie i nieco więcej. Moja cena: ze 2zł za sztukę. W przypadku zainteresowania większą ilością, mam namiar na dystrybutora - cena do negocjacji. Stare Babice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 17.09.2004 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 Witajcie,szukam pewnej drobnej rzeczy - ceownik hutniczy 280 lub 300 - długość 4 m.Niestety nawet Norma z Babic się poddała.Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek i Norbi 18.09.2004 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2004 Witamy Niedawno wróciliśmy z naszej budowy... Wprawdzie mamy jeszcze niewiele zrobione, ale wszystko cieszy. Niedługo będziemy zalewać pierwszy strop. Potrafimy siedieć tam do nocy - wogóle nie chce się wracać. Chyba przywiązaliśmy się do tego miejsca. A jak sytuacja wygląda u Was? mbz - dziękujemy za wiadomość na priv. Zatem sąsiedztwo bardzo miłe i miejmy nadzieję, że szybko. Gorące pozdrowienia. Gosiek i Norbi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolek 20.09.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 ja tez chodzilam do jedynki - no i tu zagwozdka - czy zdradzic swoj wiek czy nie - kobiecie ciezej a moze jeszcze jestesmy sasiadami ? - widzialam ze mieszkasz w bloku - ja tez nasz domek to Omega z Archtimu - a Ty wybrales juz projekt czy dopiero przymiarki? Wybrałem sobie już domek i właśnie jestem na etapie załatwiania pozwolenia na budowę ale wcześniej trzeba załatwić przydział gazu i prądu. Już mam dość. Jeżeli chodzi o domek to jest to C34 z muratora i bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 06.10.2004 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Witajcie Poniewaz gazownia okrutnie nam sie opoznia z wydaniem warunkow przylaczenia, a zalezy nam na czasie (i pozwoleniu na budowe), mam pytanie: czy ktos z was skladajac wniosek o pozwolenie na budowe wpisywal inny rodzaj ogrzewania? Jak to powinno wygladac? No i czy potem mozna zmienic zdanie i po jakims czasie zglosci budowe przylacza gazowego? Bede wdzieczna za wszelkie odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 18.10.2004 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Wyciagam z czelusci zapomnienia Odezwijcie sie co u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek i Norbi 21.10.2004 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 Witaj Faktycznie wszyscy przestali się odzywać, chyba wogóle nie zaglądają na forum. W naszym przypadku nie było problemow z uzyskaniem warunków przyłączenia do sieci gazowej - trwało to dokładnie 15 dni (od złożenia wniosku do odebrania). Cytuję: ... stwierdza się możliwość dostawy gazu ziemnego dla potrzeb istniejącego budynku mieszkalnego do celów komunalno-bytowych i grzewczych do następujących odbiorników: kuchnia gazowa, kocioł gazowy CO+CW. Nie braliśmy właściwie po uwagę innej formy ogrzewania i w związku z tym nie wiemy co doradzić... NAPISZCIE CO U WAS mbz - wysłałam wiadomość na priv. Pozdrowienia Gosiek i Norbi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marsjanka 24.10.2004 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2004 Hej witam po sasiedzku Chetnie i szybko sprzedam stemple ponad 300 szt. dl. od 2,7 do 3 m, wielka kupa desek po szalunkach. Do odbioru w Zielonkach. Ceny do ustalenia. Ponadto chetnie pozbede sie gruzu - oddam za friko Tylko sprawa jest pilna - jesli do wtorku nie odezwie sie jakis chetny - sama niechetnie wywioze. Mam tez do sprzedania barak, calkiem solidny - z lozkami. Cena startowa 1200. Ale oczywiscie do negocjacji. pzdr Marsjanka [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 26.10.2004 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Moi drodzy, wlasnie dzis zostal zlozony moj wniosek o pozwolenie na budowe Prosze o trzymanie kciukow, zeby wszystko poszlo dobrze P.S. No i odezwijcie sie, co u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek i Norbi 26.10.2004 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Gratulacje!!! A więc teraz to już z górki... Wszystko będzie napewno dobrze, najgorsze jest zbieranie tych dokumentasów potrzebnych do złożenia wniosku Teraz możesz snuć plany... i łamać sobie głowę co dalej... Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 02.11.2004 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 No nareszcie. Od niedawna jestem na forum i nie wiedziałam jak Was (czyt. Grupę Ożarowską) znaleźć. Ale wreszcie się udało. Mam zamiar budować się w Płochocinie. Pozdrawiam Agi od Jaro Witajcie, dawno tu nie zagladalam, mialam mnostwo roboty. AGI I JARO gdzie konkretnie bedziecie sie budowac w Plochocinie? Ja wlasnie bardzo sie zastanawiam nad kupnem tam dzialki, ale nie jestem pewna czy to co o niej wiem jest takie fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts